×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳
سرمایه بانک توسعه تعاون با۱۲۰درصد افزایش به بیش از ۶۲‌هزار میلیارد ریال رسید  / رشد مصارف و منابع بانک توسعه تعاون در سال ۱۴۰۱ از میانگین شبکه بانکی بالاتر بود/ تی‌تی‌پلاس سامانه هوشمند غیرحضوری بانک توسعه تعاون

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، محمد شیخ‌حسینی در نشستی با خبرنگاران و اصحاب رسانه گفت: ما در بانک توسعه تعاون مسئولیت و رسالت خود را خدمت‌رسانی به بخش تعاون، تولید و صنایع کوچک و متوسط تعریف کرده‌ایم.
وی ادامه داد: با ابلاغ سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی بانک توسعه تعاون مکلف به تقویت و ارتقا بخش تعاون در اقتصاد ملی شده است.
شیخ‌حسینی بیان کرد: عملکرد بانک توسعه تعاون در ۱۴ سال گذشته نشان می‌دهد که بیش از دو سوم تسهیلات پرداختی به بخش تعاون و تعاونگران بوده است.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون گفت: بانک توسعه تعاون مکلف است ۷۰ درصد سبد تسهیلات خود را به بخش تعاون اختصاص دهد، صورت‌های مالی بانک نشان می‌دهد که این نسبت رعایت شده است.
شیخ‌حسینی گفت: تسهیلات پرداختی بانک در سال ۱۴۰۱ از رشد ۴۷ درصدی در مقایسه با سال پیشین برخوردار بوده است و مانده تسهیلات در پایان سال ۱۴۰۱ نیز رشد ۳۷ درصدی در مقایسه با پایان سال پیش از آن تجربه کرده است.
تسهیلات پرداختی بانک ۱۵ درصد در بخش کشاورزی، ۳۷ درصد در بخش صنعت و معدن، ۹ درصد بخش عمران و مسکن، ۳۲ درصد در بخش خدمات و ۷ درصد بخش بازرگانی بوده است.
وی ادامه داد: منابع بانک توسعه تعاون در پایان سال ۱۴۰۱ با رشد ۳۳ درصدی در مقایسه با سال پیشین همراه بوده است.
شیخ‌حسینی خاطر نشان کرد: رشد مصارف و منابع بانک توسعه تعاون در سال ۱۴۰۱ از میانگین شبکه بانکی بالاتر بوده است.
وی گفت: بانک توسعه تعاون طی سه‌ماهه ابتدایی سال جاری نیز در شاخص تسهیلات اعطایی رشد ۹ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حاصل کرده است و مانده مصارف در پایان خرداد سال ۱۴۰۲ رشد ۳۲ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل داشته است.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون یادآور شد: مانده منابع بانک در پایان سه‌ماهه ابتدایی امسال در مقایسه با مدت مشابه سال پیش با رشد ۴۱ درصدی مواجه گردیده است و نسبت مصارف به منابع نیز با تلاش و اهتمام مجموعه و تدابیر مدیران بانک در سطح ۹۵ درصد مدیریت شده است که با توجه به تکالیف متعدد و نیز رویکرد توسعه‌ای بانک قابل توجیه است.
این مقام بانکی گفت: عملکرد سال گذشته بیانگر آن است که ۱۸۰ درصد در صدور ضمانت‌نامه و ۱۹۸ درصد در صدور اعتبار اسنادی داخلی رشد حاصل شده است و در سه‌ماهه ابتدایی امسال نیز ۷۵ درصد رشد در صدور ضمانت‌نامه و ۴۱۴ درصد رشد در صدور اعتبار اسنادی داخلی در مقایسه با سه‌ماهه ابتدایی سال پیشین رقم خورده است.
وی ادامه داد: سرمایه بانک توسعه تعاون در سال گذشته از ۲۸ هزار میلیارد ریال به ۶۲ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است که رشد ۱۲۰ درصدی و همچنین بهبود کفایت سرمایه به وقوع پیوسته است.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون گفت: بانک توسعه تعاون ۹۸ درصد سهمیه تخصیصی موضوع تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ را در سال گذشته پرداخت نموده است و در پرداخت تسهیلات حمایتی، کمیته امداد، سازمان بهزیستی، ازدواج جوانان، فرزندآوری، ازدواج جوانان، مشاغل خانگی، اشتغال پایدار روستایی و عشایری، جهش تولید مسکن و خرید تضمینی گندم نیز ۹۶ درصد عملکرد محقق شده است.
به گفته وی، بانک توسعه تعاون در بخش تسهیلات قرض الحسنه ازدواج رکوردزنی کرده است. سهمیه بانک در سال جاری ۲۰ هزار میلیارد ریال است اما همکاران بانک توسعه تعاون در سه ماه اول سال جاری ۱۶۰ تکلیف ابلاغی را در این سرفصل عمل کرده‌اند.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون یادآور شد: در راستای وظایف توسعه‌ای سال گذشته بیش از ۹۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به مشاغل خانگی پرداخت شده است، که این رقم در سال جاری با افزایش روبرو خواهد شد.
شیخ‌حسینی در بخشی از این نشست خبری به تحلیل نقش نظام بانکی در اقتصاد ایران پرداخت و گفت: چنانچه بانک‌ها به عنوان مهم‌ترین عناصر خلق پول و مکانیزم ضریب فزاینده به گونه‌ای عمل کنند که تسهیلات به صورت هدفمند به بخش‌های واقعی اقتصاد تعلق گیرد نقش آنان در مهار تورم و رشد تولید سازنده و تاثیرگذار خواهد بود.
وی توضیح داد: ضرورت دارد بانک‌ها با حمایت از بنگاه‌های تولیدی به گونه‌ای عمل کنند تا طرف عرضه محصولات و کالا در اقتصاد تقویت گردیده و زمینه‌های ارتقای تولید و کاهش تورم پدید آید، و بر عکس چنانچه کانال‌های اعتباری بانک‌ها موجب تقویت تقاضای کاذب برای بازارهای مختلف شود، سوداگری بی‌رویه موجب تورم در بازارهای اصلی اقتصاد می‌شود و در این صورت عملکرد بانک‌ها در مسیر مهار تورم و افزایش تولید نخواهد بود.
شیخ‌حسینی تصریح کرد: چنانچه بانک‌ها مراتب انضباط مالی را رعایت ننمایند، اضافه برداشت و استقراض از بانک مرکزی، موجب افزایش پایه پولی و پول پرقدرت در اقتصاد می‌شود و شرایط برای مهار تورم بسیار سخت و دشوار می‌گردد.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون تاکید کرد: نسبت مطالبات غیرجاری بانک و شاخص npl نیز در سطح پایین‌تر از ۴ درصد و به میران ۳.۸ درصد مدیریت شده است که در شبکه بانکی پایین‌ترین میزان است.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون اعلام کرد: در راستای حمایت از بخش واقعی و مردمی اقتصاد این بانک نرخ سود تسهیلات به تعاونی‌ها را دو درصد کاهش داده است.
شیخ‌حسینی در انتها با اشاره به راهبردهای بانک در سال جاری گفت: تحول دیجیتال به عنوان مهم‌ترین راهبرد نقش اساسی دارد و افتتاح حساب غیرحضوری، تسهیلات برخط و بسیاری از خدمات از جمله سفته برات الکترونیک و اخذ تضامین به صورت غیرحضوری از طریق سامانه هوشمند تی‌تی‌پلاس قابلیت انجام می‌یابد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.