هیئت مدیره بیمه سینا پیشنهاد کرده که سرمایه شرکت، از مبلغ ۱۵۰۰ میلیارد ریال کنونی به ۶۱۰۰ میلیارد ریال افزایش یابد و این افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها خواهد بود.
افزایش ظرفیت حد مجاز نگهداری، بهبود سطح توانگری مالی، کاهش نسبت حق بیمه سهم نگهداری به حقوق صاحبان سهام، افزایش توان رقابت با شرکتها، افزایش توان مالی شرکت جهت استفاده بهینه از فرصتهای موجود در صنعت بیمه و بهرهمندی از معافیتهای مالیاتی از اهداف این اقدام، اعلام شده است.
شرکت بیمه سینا با تلاشهای دکتر رضا جعفری در رأس آن و تلاشهای همکاران و نمایندگان خود در سطح کشور موفق شد در سال ۱۳۹۸ از زیان انباشته خارج شده و به سود بیش از ۵۰۰ میلیارد تومانی در هشت ماهه سالجاری برسد.
بر همین اساس این شرکت در سالجاری با توان بیشتری در حال رشد سهم بازار خود است و از اینرو به افزایش سرمایه برای گسترش دامنه فعالیتها نیاز دارد.
افزایش ۳۰ درصدی حق بیمه تولیدی در هشت ماهه امسال در کنار سودآور شدن شرکت و اقبال بازار سرمایه به سهم «وسین»، نتیجه رعایت اصول اخلاق حرفهای و حرکت در مسیر برنامه استراتژیک تدوینشده است، اما طبیعی است که برای تقویت این شرایط به سرمایه بیشتری نیاز است.
از سوی دیگر، اکنون نسبت توانگری شرکت بیمه سینا ۱۱۵ درصد و سطح توانگری آن پس از شش سال یه «یک» رسیده و قطعاً با افزایش سرمایه، نسبت توانگری به ارقام بالاتری خواهد رسید.
طبق گزارش توجیهی، بیمه سینا ۵۵ ملک در اختیارش را برای تجدید ارزیابی، معرفی و مابهالتفاوت آن را نیز محاسبه کرده است.
گفتنی است، بیمه سینا در سال ۱۳۸۲ با سرمایه اولیه ۱۴۰ میلیارد ریال کار خود را در بازار بیمه کشور آغاز کرد، اما در سال ۱۳۸۵ با افزایش سرمایه ۵۰ درصدی و سپس در سال ۱۳۸۸ با افزایش سرمایه ۹۰ درصدی کار خود را ادامه داد. این شرکت در سال ۱۳۹۴ بار دیگر سرمایه خود را به ۹۰۵ میلیارد ریال رساند و تا پایان سال گذشته این رقم را در ۱۵۰۰ میلیارد ریال تثبیت کرد.
https://tejaratgardan.ir/?p=91835