×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳
سلامت فرآورده‌های لبنی از استاندارد بین المللی برخوردار است

 به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، علیرضا رفیعی پور در حاشیه بازدید از کارخانه لبنی اظهار کرد: در حوزه تأمین ماده اولیه کارخانجات لبنی، یک هزار و ۶۰۰ مرکز جمع‌آوری شیر خام و صنایع وابسته در حال فعالیت هستند و در این مراکز در چهارچوب ضوابط بهداشتی، دامپزشکی کنترل‌های تخصصی بهداشتی اعم از نمونه برداری و آزمایشات لازم صورت می‌پذیرد.

رییس سازمان دامپزشکی کشور افزود: حمل و نقل شیر و فرآوردهاى آن نیز با مدرنترین روش‌های بهداشتی صورت می‌پذیرد و حتی تردد وسائل نقلیه شیر و فرآورده‌های لبنی رصد و پایش می‌شود که مواد اولیه ۴۰۰ کارخانه تولید لبنیات کشور را فراهم می‌کنند.

رفیعی پور گفت: برنامه‌های بهداشتی سلامت شیر و فرآورده لبنی در تمامی سطوح از جمله مدیریت بهداشت گاوداری ها، مدیریت بهداشت در مراکز جمع آوری شیر و مدیریت بهداشت در کارخان‌های شیر و لبنیات مطابق با استاندارد‌های ملی و کدکس آلیمانتاریوس (استاندارد بین المللى) صورت می‌پذیرد و تمامى این مراحل تحت نظارت سازمان دامپزشکی کشور و وزارت بهداشت به صورت دائم و مستمر صورت می‌پذیرد.

وی همچنین با بیان اینکه در حوزه‌های مختلف فیزیکی و شیمیایی و حتی میکروبی از جمله «آفلاتوکسین» با هدف انجام آزمایش و تضمین سلامت برای مصرف کننده انجام و موارد مشکوک از سیستم تولید و مصرف خارج می‌شود، افزود: در این زمینه مراحل انجام نمونه برداری وآزمایش‌ها در کشور حتی سختگیرانه‌تر از استاندارد‌های اتحادیه اروپا برای آفلاتوکسین است.

رفیعی گفت: به طور صریح به مردم اعلام می‌کنم چه شیر و یا لبنیات دیگر در سطح بازار پروانه بهداشتی از وزارت بهداشت و درمان و سازمان ملی استاندارد دارند و در شرکت‌های دارای برند برتر و شناسنامه دار کشور تولید و عرضه می‌شود و مردم با اطمینان مصرف کنند.

رییس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه نظارت‌ها فقط درحوزه تولید خلاصه نمی‌شود تاکید کرد: اکنون با نظارت همه دستگاه‌های متولی از دامداری تا رسیدن محصول سر سفره مصرف کننده با تلاش متولیان بهداشتی و سلامت مردم تضمین و تایید می‌شود.

رییس سازمان دامپزشکی کشور درخصوص اینکه گفته‌های یک کارشناس در یک میزگرد یا یک برنامه تلویزیونی، نظر و برداشت شخصی اوست و نمی‌توان آن را به کل جامعه تعمیم داد، افزود: مرجع ذیصلاح تامین و سلامت بهداشتی بودن لبنیات سازمان دامپزشکی، وزارت بهداشت و درمان و سازمان استاندارد است و هرکسی نباید در این حوزه نظر شخصی خودش را که یک جزء است به کل جامعه تعمیم بدهد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.