به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، محسن امیری در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به فعالیت بنیاد مستضعفان در تامین برق اظهار کرد:هلدینگ برق و انرژی صبا در سال ۱۳۸۴ به منظور هم افزایی با دولت برای تولید برق تاسیس شد.
مدیرعامل هلدینگ برق بنیاد مستضعفان تصریح کرد: از سال ۸۴ سه نیروگاه به صورت مستقیم توسط بنیاد احداث شد و سه نیروگاه را بر اساس اصل ۴۴ از دولت خریداری و تمام هزینه آن به صورت کامل پرداخت شد.
وی افزود: روز گذشته پیک مصرف برق از ۵۱ هزار مگاوات عبور کرد و سهم بنیاد مستضعفان تامین ۳ هزار مگاوات بود که معادل ۵ درصد مصرف برق کشور است.
امیری عنوان کرد:با وجود شیوع بیماری کرونا و محدودیتهای اجتماعی توانستیم برنامه تعمیرات و اورهال کردن نیروگاههای برق را طی اسفند سال گذشته و فرودین ۹۹ انجام دهیم.
مدیرعامل هلدینگ برق بنیاد مستضعفان بیان کرد: بالغ بر ۵ میلیون و ۲۹۰ هزار مگاوات ساعت برق در نیردگاههای برق اورهال شده اند.
امیری تصریح کرد: بنیاد مستضعفین در برنامه هفتم توسعه شرکت، به دنبال سرمایه گذاری بالغ بر ۱۴ هزار میلیارد تومان است و مقرر شده تا پایان سال ۱۴۰۳ بین ۱۰۰۰ تا ۱۳۰۰ مگاوات برق افزایش ظرفیت داشته باشیم.
مدیرعامل هلدینگ برق بنیاد مستضعفان عنوان کرد: برنامهای برای خرید نیروگاههای کشور نداریم و با توجه به نیاز کشور به دنبال ساخت نیروگاه هستیم.
وی افزود: بنیاد مستضعفان با هدف محرومیت زایی ایجاد شده و هلدینگهای اقتصادی این سازمان به دنبال افزایش ارزش افزوده و ارائه آن به قشر محروم کشور هستیم.
امیری عنوان کرد: ظرفیت تولید نیروگاههای سازمان مستضعفان حدود ۳۸۵۸ مگاوات است که ظرفیت تولید عملی ۳۰۰۰ مگاوات است.
مدیرعامل هلدینگ برق بنیاد مستضعفان بیان کرد: با توافق صورت گرفته با مپنا احداث دو واحد بخار نیروگاهی در چابهار و خرم آباد دستور کار گرفته است.
امیری در پاسخ به میزان با اشاره به رویکرد این سازمان برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر بیان کرد: سازمان بسیج برنامههایی برای توسعه دسترسی به برق در مناطق محروم به صورت احداث نیروگاههای کوچک مقیاس داشته است و در حال برنامهای برای ورود به بخش انرژی های تجدیدپذیر ندارد.امیری با اشاره به امکان صادرات برق به توسط بخش خصوصی اظهار کرد: با وجود دستورالعملهای وزارت نیرو مبنی بر امکان صادرات بخش خصوصی هنوز شرایط برای صادرات فراهم نشده است.
وی افزود: به دلیل نیاز همسایگان ایران به برق، هلدینگ صبا امکان صادرات برق به عراق، را دارد، اما در این خصوص نیازمند همکاری دولت است.
مدیرعامل هلدینگ برق و انرژی صبا تصریح کرد: میزان مطالبات هلدینگ صبا از وزارت نیرو بین هزار تا هزار و صد میلیارد تومان است.
وی افزود: بر تمام هلدینگهای صبا تکلیف شده است که تا پایان سال به منظور شفاف سازی درآمد وارد بورس شوند.
منبع خبر : میزان
https://tejaratgardan.ir/?p=56839