به گزارش خبرنگار ایبِنا، گزارش وضعیت کل مانده سپردهها و تسهیلات ریالی و ارزی بانکها و مؤسسات اعتباری به تفکیک استان در پایان آذرماه سال ۱۳۹۹ حاکی از آن است که مانده کل سپردهها بالغ بر ۳۵۲۰۵.۹ هزار میلیارد ریال گردیده است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل ۱۰۴۸۹ هزار میلیارد ریال (۴۲.۴ درصد) و نسبت به پایان سال قبل معادل ۸۰۴۳ هزار میلیارد ریال (۲۹.۶ درصد) افزایش نشان میدهد. بیشترین مبلغ سپردهها مربوط به استان تهران با مانده ۱۸۹۳۷ هزار میلیارد ریال و کمترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد معادل ۸۷.۳ هزار میلیارد ریال است.
مانده کل تسهیلات بالغ بر ۲۸۷۰۹.۳ هزار میلیارد ریال است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل ۸۳۰۰.۱ هزار میلیارد ریال (۴۷.۷ درصد) و نسبت به پایان سال قبل ۶۳۵۳.۶ هزار میلیارد ریال (۳۲.۸ درصد) افزایش داشته است. بیشترین مبلغ تسهیلات مربوط به استان تهران با مانده ۱۶۴۴۸.۱ هزار میلیارد ریال و کمترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویر احمد معادل ۸۷.۱ هزار میلیارد ریال است.
شایان ذکر است که نسبت تسهیلات به سپردهها بعد از کسر سپرده قانونی ۸۱.۲ درصد است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل و پایان سال قبل، به ترتیب ۲.۷ و ۱.۸ واحد درصد افزایش نشان میدهد. نسبت مذکور در استان تهران ۹۵.۴ درصد و در استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۱۲.۳ درصد است.
بانک مرکزی اعلام کرده است که یکی از علل مهم بالا بودن رقم تسهیلات و سپردهها در استان تهران استقرار دفاتر مرکزی بسیاری از شرکتها و مؤسسات تولیدی سایر استانها در استان تهران بوده و عمده فعالیتهای بانکی آنها از طریق شعب بانکها و مؤسسات اعتباری استان تهران انجام میشود.
به پاس تلاش های موثر شرکت فولاد اکسین خوزستان در اجرای پروژه ها درسالهای اخیر و…
همایش تخصصی تعالی در آستانه یازدهمین دوره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی کشور به میزبانی شرکت…
در پی انتشار اخباری در برخی رسانهها مبنی بر «انتشار گاز فسژن در پتروشیمی کارون،…
امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان: میزان مصرف فولاد ایران سالانه ۱۶ تا ۱۷ میلیون تن…
بر اساس طرح پایش عملکرد نیروگاههای حرارتی، توسط شرکت مادر تخصصی برق حرارتی ایران، واحدهای…