به گزارش ایسنا، بازگشت هواداران به ورزشگاههای کشور پس از حدود ۲ سال دوری به دلیل شیوع ویروس کرونا خبری خوشایند برای فوتبال ایران بود اما به دلایل نامعلوم تنها برای دو مسابقه به صورت آزمایشی اجرایی شد و پس از آن مجددا از ورود علاقهمندان فوتبال به ورزشگاهها ممانعت به عمل آمد.
هرچند بنابر پروتکلهای بهداشتی تدوین شده امکان حضور تماشاگران در ورزشگاهها و سایر اماکن روباز ورزشی تا سقف ۳۰ درصد وجود دارد اما تصمیم بر این شد تا پس از گذشت حدود دو سال هواداران فوتبال به صورت آزمایشی و با ظرفیت ۵۰۰۰ نفری در دیدار تیمهای فوتبال استقلال تهران و نساجی قائمشهر و نیز پرسپولیس تهران و صنعت نفت آبادان در ورزشگاه آزادی حضور پیدا کنند اما این رویه ادامهدار نبود و پس از آن مجددا از حضور تماشاگران به ورزشگاههای کشور ممانعت به عمل آمد تا لیگ برتر فوتبال ایران همچنان از حضور علاقهمندان محروم بماند.
طی این دو سال اما برخی از مسابقات لیگ برتر با حضور افراد خاص و به اصطلاح نورچشمیها روی سکوی ورزشگاهها برگزار شده که با صدای اعتراض عوامل تیمهای میهمان همراه بوده است؛ بعضا کار هم تا جایی پیش رفته که از ناظر مسابقه درخواست خارج شدن این افراد از ورزشگاه شده و حتی تهدید به لغو مسابقه کرده است! فرهاد مجیدی از جمله سرمربیانی است که چند مرتبه نسبت به این مساله اعتراض جدی خود را در نشستهای خبری عنوان کرده و به حضور افراد خاص تحت عنوان تماشاگر روی سکوها در دیدارهای استقلال مقابل آلومنیوم اراک، نفت مسجد سلیمان و هوادار معترض شده و خواستار برخورد سخت گیرانهتر و همراه با جریمه برای تیم میزبان به دلیل رعایت نکردن ممنوعیت حضور تماشاگران در ورزشگاه مطابق با پروتکل بهداشتی مقابله با کرونا شده است.
سوال اصلی اینجاست که این افراد روی سکوها چه می کنند و با چه مجوزی امکان حضور در ورزشگاههای فوتبال و تماشای مسابقات از جمله مسابقات لیگ برتر را دریافت کردهاند؟ مگر نه این که حضور تماشاگران در ورزشگاهها ممنوع است پس به چه علت باید برخی افراد خاص با لابی و رانت امکان حضور روی سکو و تماشای مسابقات را از نزدیک داشته باشند؟
طبق اظهارات عوامل تیمهای میهمان حضور این افراد صرفا به سکوها محدود نمیشود و در راهروی ورزشگاه نیز حضور دارند! نکته مهمتر این که اگر هر یک از این افراد ناقل ویروس کرونا باشد و بازیکنان و عوامل تیمها را در معرض ابتلا به ویروس قرار دهد، چه کسی پاسخگو خواهد بود؟
سازمان لیگ که بارها و بارها در این زمینه سهل انگاری کرده باید به طور حتم در این راستا پاسخگو باشد زیرا هر گونه غفلت در این راستا میتواند سلامت بازیکنان و عوامل تیم ها را به خطر بیاندازد. در عین حال برخورد جدی نکردن و نظارت کافی نداشتن سازمان لیگ در رابطه با حضور افراد خاص در ورزشگاههای فوتبال صرفا به رویه توزیع رانت دامن میزند و این امکان فقط برای برخی فراهم خواهد بود تا بتوانند مسابقات لیگ را از نزدیک و روی سکوها نظارهگر باشند در حالی که سایر علاقمندان از حضور در ورزشگاهها مطابق با تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا محروم شدهاند!
انتهای پیام