×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۴
شرکت‌های برتر همکار فولادمبارکه در اختتامیه پنجمین جشنواره ملی فولاد ایران معرفی شدند

به گزارش تجارت گردان به نقل از ایراسین، آئین اختتامیه پنجمین جشنواره و نمایشگاه‌ ملی فولاد ایران، عصر پنحشنبه ۲۱ دی ماه در سالن سعدی برج میلاد تهران برگزار شد.

در این آئین شرکت‌های برتر شرکت فولاد مبارکه در زمینه‌های مختلف معرفی شدند.

بر این اساس شرکت‌های «آترا صنعت اسپادان» و «روغن فوکس ایرانیان» به عنوان شرکت‌های برتر در زمینه مواد اولیه و مصرفی مورد تجلیل قرار گرفتند.

همچنین شرکت‌های انجمن ملی علوم و فنون لیزر ایران، صنعت الکترونیک بزرگمهر و تولیدی چدن سازان نیز به عنوان سازندگان برتر در زمینه قطعات و تجهیزات معرفی شدند.

تحقیق، توسعه و تکنولوژی نیز بخش دیگری از ارزیابی شرکت‌های تولیدکننده فولادمبارکه بود که در این زمینه نیز دانشگاه صنعتی اصفهان و فناور فرتاک اسپادانا به عنوان برترین‌ها معرفی شدند.

شرکت «پاکسال تجهیز» نیز در این آئین به عنوان تنها شرکت برتری که فولاد مبارکه در سال جاری برای اولین بار با آن همکاری داشته معرفی شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



ارتباط با سازمان آگهی ها

پاسخگویی ۲۴ ساعته
📱
شماره تماس
+98 910 227 5423
👤
نام
محمدی واحد پشتیبانی آگهی ها
ساعات پاسخگویی
۲۴ ساعته

آخرین اخبار تجارت گردان

به‌روزرسانی لحظه‌ای
در حال بارگذاری اخبار...