به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، علیرضا جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله گفت: از هفته گذشته کمیتههای علمی دانشگاههای علوم پزشکی بقیه الله برای ساخت داروی قطعی ویروس کرونا و ارائه جدیدترین روشهای درمانی و بهبود مبتلایان فعال شده است. خروجی این جلسات علمی، تبادل تجریبات پزشکان و در نهایت کاهش آمار مرگ و میر مبتلایان ویروس کرونا نسبت به روزهای اول است.
جلالی همچنین خبرهای خوشی را به مردم ایران داد و گفت: در هفته گذشته سه پروژه جدید برای ساخت واکسن و داروی قطعی کرونا کلید زده شده است. پیش بینی ما این است که از این پروژهها خروجی جدی داشته باشیم.
او با اشاره به تجربه موفق ایران در ساخت واکسن آنفلوانزا در خصوص ساخت دارو و واکسن ویروس کرونا، اظهار کرد: نمی توان در حال حاضر جزییات دقیقی از پروژههای درمانی ویروس کرونا را خبری کرد. اما به اطلاع هم وطنان عزیز میرسانیم که اولین پروژه، ساخت داروی درمانگر کرونا مبتنی بر حوزههای علم ژنتیک است که مراحل اجرای آن با همراهی مجموعه وزارت بهداشت و معاونت تحقیقی- صنعتی سپاه در مرکز ژنتیک دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله کلید خورده است. جلسات علمی برای پیشبرد این طرح درمانی هر روز برگزار میشود. نمیتوان با قطعیت در خصوص احتمال موفقیت آمیز بودن این روش درمانی اظهار نظر کرد، اما پیش بینی اولیه ما این است که پروژه بین ۳ تا ۶ ماه آینده به نتیجه برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در ادامه از تلاش محققان و پزشکان ایرانی برای ساخت واکسن کرونا خبر داد و گفت: طرح نامه پزشکان و محققان برای ساخت واکسن به پایان رسیده و منابع مالی این پروژه علمی با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و دو دانشگاه دیگر تامین شده است. انشاالله پروژه ساخت واکسن هم در بازه زمانی ۳ تا ۵ ماهه با موفقیت به پایان برسد.
جلالی با بیان اینکه ساخت داروی گیاهی برای درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا هم سومین پروژه درمانی محققان ایرانی است، بیان کرد: متخصصان در مرکز تحقیقات طب سنتی در حال انجام آزمایشها برای ساخت داروی گیاهی درمان کرونا ویروس هستند. امیدواریم خروجی همه این پروژهها در چند ماه آینده ساخت داروی قطعی کرونا ویروس باشد.