×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۵ بهمن , ۱۴۰۳
شهرخودرو مدل ۱۴۰۰/ بی‌ثبات در دره سقوط!

به گزارش ایسنا، سال ۱۴۰۰ را می‌توان سال افول شهرخودرو یا همان پدیده نام گذاری کرد. سالی که دغدغه نام باشگاه از موفقیت آن مهم‌تر بود و دعوای مالک و هیات فوتبال خراسان رضوی اوضاع را برای نماینده مشهد قمر در عقرب کرد. اتفاقاتی که جرقه آن در روزهای پایانی سال ۱۳۹۹ خورد و هنوز هم ادامه دارد. تیمی که اکنون در قعر جدول رده‌بندی لیگ بیست و یکم است و برای بقا و فرار از سقوط، در حال دست و پا زدن در باتلاقی است که مالک و مدیران استانی برایش درست کردند.

مدیریت

آزادی حمیداوی از زندان و ادعای مالکیت دوباره شهرخودرو، شروع جنگ با هیات فوتبال را آغاز کرد و روزهای ابتدایی سال برای شهرخودرویی‌ها با حاشیه همراه کرد. تیمی که به خاطر حضور نداشتن حمیداوی، به هیات فوتبال سپرده شده بود و نامش هم به پدیده تغییر کرده بود. تیمی که با هدایت مهدی رحمتی، نتایج بدی نگرفته بود و اگر کمی خوش‌شانس بود، می‌توانست به سهمیه آسیا هم برسد. با پایان فصل ۱۴۰۰-۱۳۹۹، حمیداوی با تلاش‌های زیاد، دوباره مدیریت باشگاه را گردن گرفت و برای این مالکیت وارد جنگی بزرگ با هیات فوتبال و حتی پیشکسوتان فوتبال مشهد شد. او معمایی را به عنوان مدیرعامل و جانشینش انتخاب کرد تا کارهای مدیریتی را مسعود معمایی انجام دهد که فوتبال دوستان مشهدی خیلی دل خوشی از او نداشتند.

پیش‌فصل لیگ بیست و یکم برای همه تیم‌ها زمان برگزاری اردوهای مختلف بود و برای نماینده خراسان رضوی، زمان تعیین تکلیف برای اسم و رسم باشگاه بود. حمیداوی و معمایی تمام تلاششان برای این بود که نام باشگاه دوباره باید به شهرخودرو تغییر پیدا کند و حضور در برنامه‌های تلوزیونی و مصاحبه‌ با رسانه‌های مختلف، مهم‌ترین تحرکات مالک و مدیرعامل شهرخودرو در تابستان و پاییز سال ۱۴۰۰ بود. در آخر هم به پشتوانه کنفدراسیون فوتبال آسیا، نام این باشگاه دوباره به شهرخودرو تغییر پیدا کرد تا مهم‌ترین دغدغه فصل مدیران این باشگاه حل شود. حمیداوی که بدون تامین هزینه‌های مالی به باشگاه برگشته بود، روزهای ابتدایی لیگ بیست و یکم برای تیمش خوب سپری نشد و مشکلات مختلف از در و دیوار باشگاه می‌بارید؛ از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات باشگاه به خاطر بدهکاری به بازیکنان خارجی تا اعتصاب بازیکنان تیم به خاطر بی‌پولی. با شروع لیگ بیست و یکم، هفته به هفته شرایط مدیریتی و مالی شهرخودرو بهتر شد اما این بهتر شدن برای تیمی از کورس رقابت در لیگ برتر جا مانده بود، همانند نوش دارویی بعد از مرگ سهراب بود که درد نماینده مشهد را دوا نمی‌کرد. 

در این بین، حمیداوی درگیری را با پیشکسوتان فوتبال مشهد از جمله حسین بادامکی پیدا کرد که بسیاری از فوتبال‌ دوستان مشهدی به حمایت از بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی پرداختند و حمیداوی متوجه این شد که در فوتبال مشهد اگر بخواهد موفقیتی کسب کند، تنها است و دیگر حامی نه از پیشکسوتان و نه از مدیران استانی ندارد.

کادر فنی

تیمی که در یک سال، ۴ مربی عوض کند، نباید هم انتظار نتیجه‌گیری برای آن داشت و سرنوشتش هم همانند شهرخودرو لیگ بیست و یکم می‌شود. پدیده لیگ بیستم کارش را با مهدی رحمتی در حالی در جایگاه نهم با ۳۸ امتیاز به پایان رساند که تا دو هفته پایانی، این تیم شانس کسب سهمیه داشت و نتایج نامطلوب در هفته‌های آخر پدیده را به رده نهم رساند. رده نهمی که برای مهدی رحمتی در فصل اول مربیگری‌اش خوب بود و بوی تمدید قرارداد بعد از پایان فصل می‌داد اما درگیری‌های لفظی با مالک باشگاه و مصاحبه‌های مختلف علیه حمیداوی به دلیل رسیدگی نکردن به امور کاری کرد که در بازگشت حمیداوی، رحمتی از کار بیکار شود و نیمکت تیمش را رها کند. هدایت پدیده‌ای که دیگر شهرخودرو شده بود به مهاجری رسید که سابقه موفقیت با همین تیم در فوتبال مشهد را داشت. 

قصه مهاجری با شهرخودرو این بار پایان خوشی نداشت و مشکلات مالی، اعتصاب بازیکنان و دوگانگی رفتار مدیران وقت باعث شد تا مهاجری ندانسته از تیم اخراج شود و اکبر میثاقیان باتجربه در ادامه لیگ بیست و یکم سکان‌دار شهرخودرو شود. میثاقیان که انگار نه اطلاعی از شرایط تیم داشت، نه دانش خود را به روز کرده بود و نه انگیزه‌ای برای موفقیت داشت، خیلی زود به دلیل نتایج ضعیف و قرار گرفتن شهرخودرو در رده آخر لیگ بیست و یکم از سمتش برکنار شد. جانشین میثاقیان که چهارمین مربی سال این باشگاه محسوب می‌شد هم نتوانست کار خاصی انجام و دهد و اگر شرایط نفت مسجدسلیمان بدتر از تیم مشهدی نبود، شاگردان سیدعباسی هنوز در حسرت پیروزی باقی می‌ماندند. سیدعباسی که این روزها در حال بهانه‌گیری از زمین و زمان برای نتیجه نگرفتن تیمش است، انتظارات را نتوانسته براورده کند و شهرخودرو با ۹ امتیاز در قعر جدول لیگ بیست و یکم قرار دارد. اواخر سال ۱۴۰۰ برای سیدعباسی همراه با اولتیماتوم شد و بعید نیست او هم یه زودی از سمتش برکنار شود.

بازیکنان

جنجالی‌ترین بازیکن سال شهرخودرو امین قاسمی‌نژادی بود که قرار بود در نیم‌فصل لیگ بیستم جدا شود اما رضایتنامه‌اش صادر نشد و قاسمی‌نژاد پس از پایان قراردادش در ابتدای لیگ بیست و یکم به استقلال پیوست. مشخص نبودن مدیریت شهرخودرو، بسته بودن پنجره نقل و انتقالات به دلیل بدهکار بودن به بازیکنان خارجی و همچنین اوضاع عجیب و غریب نیمکت شهرخودرو سبب شد تا این تیم با اتکا به جوانانی چون فلاحیان و همچنین بازیکنان از دو خارج شده‌ای چون مهدی شریفی روی بیاورند. اتفاقی که ثمری برای تنها نماینده مشهد نداشت. مدیران شهرخودرو در پنجره نقل و انتقالات زمستانی سعی کردند با جذب ۲ بازیکن سودانی, مشکلات خود را حل کنند اما ایفمارک و CAS اجازه ثبت قرارداد به این تیم را ندادند تا مشکلات شهرخودرو از نظر مهره‌ای ادامه داشته باشد.

حواشی

با وجود این که مهم‌ترین حاشیه سال ۱۴۰۰ تنها نماینده مشهد در لیگ برتر، همان مشکلات مدیریتی بود، اما مدیران این باشگاه یک درگیری خاص و ویژه هم داشتند؛ درگیری با پرسپولیس بر سر مبلغ رضایتنامه یحیی گل‌محمدی!

باشگاه شهرخودرو برای انتقال یحیی گل‌محمدی به پرسپولیس، قراردادی را با این تیم امضا کرد اما سرخ‌های تهرانی در پرداخت پول رضایت‌نامه گل‌محمدی کوتاهی کردند و همین امر سبب شد که برای جلب رضایت باشگاه مشهدی، دیرکردی برای هر روز تاخیر در پرداخت این پول به باشگاه شهرخودرو داده شود. پرسپولیسی‌ها هنوز مبلغ زیادی از این دیرکرد را به شهرخودرو نداده‌اند و همین امر موجب شده که باشگاه مشهدی به دنبال شکایت از پرسپولیس به فیفا باشد. در این بین رضا درویش، مدیرعامل فعلی پرسپولیس با پرداخت مبلغی سعی کرد تا رضایت مدیران باشگاه مشهدی را بگیرد اما این باشگاه حاضر به رضایت نشد و از سرخ‌ها به فیفا شکایت کرد و تکلیف این کشمکش احتمالا در سال ۱۴۰۱ مشخص خواهد شد.

انتهای پیام

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.