به گزارش تجارت گردان ، در تحقیقی که در دانشگاه اموری انجام شده، مشخص گردیده که شکافهای سنی بیشتر میتواند با رضایت کمتر از رابطه همراه باشد. این تحقیقات که در سال ۲۰۱۴ انجام شده، به بررسی تأثیر تفاوتهای سنی بر روی رضایت زوجین در فرهنگهای مختلف پرداخته و نتایج نشان میدهد که فاصلههای سنی بیشتر ممکن است منجر به تفاوت در علایق، اهداف و ارزشها شود.
با این حال، متخصصان تأکید میکنند که توجه به تفاوت سنی در ازدواج باید در کنار سایر ملاکها سنجیده شود و نمیتوان آن را بهتنهایی برای تشخیص یک ازدواج موفق به کار برد. برخی معتقدند که به دلیل رسیدن زودتر زنان به سن عقلی، بهتر است که سن زن از مرد کمتر باشد، در حالی که برخی دیگر بر این باورند که تفاوت سنی بین ۲ تا ۸ سال، با میانگین ۵ سال، میتواند ایدهآل باشد.
باربارا دی آنجلیس، نویسنده کتاب “آیا تو آن گمشدهام هستی”، اختلاف سنی بیش از ۶ سال را یکی از بمبهای ساعتی میداند و معتقد است که چنین تفاوت سنی میتواند به مشکلات و معضلات منجر شود.
در مواردی که شرایط سنی و سایر ملاکها مناسب باشند، تفاوت سنی کمتر اهمیت دارد. به عنوان مثال، در صورتی که زن ۳۴ ساله و مرد ۳۲ ساله باشند و سایر شرایط مناسب باشد، تفاوت سنی مشکلساز نخواهد بود.
در جستجوی همسر مناسب، سن تقویمی تنها یکی از معیارهای متداول است؛ اما آنچه اغلب نادیده گرفته میشود، سن عقلی افراد است. پختگی عقلی، که لزوماً با تحصیلات ارتباطی ندارد، میتواند تأثیر بسزایی در موفقیت یک ازدواج داشته باشد. افرادی که به سن عقلی رسیدهاند، قادر به مدیریت بهتر شرایط زندگی و ایجاد یک زندگی مشترک آرامبخش هستند.
سن عقلی را میتوان از طریق میزان تأمل و دقت در گفتگو و واکنشها سنجید. این مسئله در دوران خواستگاری و رفتوآمدها باید به دقت بررسی شود. افرادی که در گفتگوها و رفتارهای روزمره خود دقت و تأمل به خرج میدهند، نشاندهنده رسیدن به سن عقلی و پختگی لازم برای ازدواج هستند.
با توجه به این معیار، امید است که جوانان با انتخابی آگاهانه و درست، به شادکامی و آرامش در زندگی مشترک دست یابند و زندگیای سرشار از محبت و همدلی را تجربه کنند. این انتخاب درست، نه تنها برای خود فرد بلکه برای کل خانواده و جامعه نیز مفید خواهد بود.
https://tejaratgardan.ir/?p=298229