×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از خبرگزاری تسنیم، علی بهره‌مند با اشاره به برگزاری دومین نمایشگاه توانمندی‌های قنادان ایران، از ۲۳ تا ۲۶ مهرماه و استقبال قنادان تهران و کشور از این نمایشگاه اظهار کرد:‌ در استان تهران بالغ بر ۳۰۰۰ واحد صنفی قنادی و در سراسر کشور بیش از ۳۵۰۰۰ قنادی دارای مجوز وجود دارند که بر اساس برآوردهای موجود، بیش از ۷۰۰هزار نفر در این بخش مشغول فعالیتند.

تلاش برای صادرات شیرینی ایران به ۱۵ کشور همسایه

رئیس اتحادیه قنادان افزود: با توجه به فعالیت این تعداد در صنف قنادی و توانمندی‌های بالای آن‌ها، این نمایشگاه برای دومین سال متوالی برگزار می‌شود و علی‌رغم آنکه تمامی شرکت‌کنندگان ایرانی هستند، ولی از مسئولان کشورهای همسایه و منطقه دعوت به‌عمل آمده تا به عنوان بازدیدکننده در این نمایشگاه حاضر شوند و در جریان توانمندی‌های ایران در این صنعت قرار گیرند.

وی تأکید کرد: همچنین با توجه به اشتراکات ذائقه بسیاری از مردم کشورهای همسایه، از اتاق‌های بازرگانی ۱۵کشور همسایه دعوت به عمل آمده تا بتوانیم با معرفی توانمندی‌های خود در این بخش، جایگاه مناسبی در بازار ۴۰۰میلیونی این کشورها پیدا کنیم و امیدواریم در جریان برگزاری این نمایشگاه، خوشه‌های صادراتی شکل بگیرد.

به گفته بهره‌مند، امسال میزان شرکت‌کنندگان در دومین نمایشگاه توانمندی‌های قنادان ایران، ۳۰۰درصد رشد داشته است.

صادرات چمدانی شیرینی از ایران به کانادا

رئیس اتحادیه قنادان تهران در پاسخ به سؤال تسنیم درباره شائبه ممنوع بودن صادرات محصولات قنادی و شیرینی با توجه به مواداولیه مشمول یارانه‌های دولتی گفت: با توجه به اینکه محصولات قنادی و شیرینی‌ها جزو اقلام لوکس محسوب می‌شوند مدت‌هاست که هیچ یارانه‌ای به مواد اولیه قنادی تخصیص داده نشده است و هیچ سوبسیدی به صنف قنادان داده نمی‌شود؛ لذا هیچ ممنوعیت صادراتی برای صادرات شیرینی و محصولات قنادی کشور وجود ندارد.

رئیس اتحادیه قنادان ادامه داد: البته علی‌رغم این موضوع، صادرات شیرینی در کشورمان در حجم قابل‌توجهی نیست و در حجم‌های کم و اصطلاحاً به‌صورت چمدانی به برخی کشورهای اروپایی و کانادا انجام می‌شود.

از قنادی‌های لاکچری تهران تا قنادی‌های اینستاگرامی

وی در پاسخ به سؤال دیگر تسنیم درخصوص فعالیت قنادی‌های لاکچری و فروش شیرینی‌های خاص با قیمت‌های بسیار بالا گفت: در برخی از شیرینی‌ها با توجه به نوع آن‌ها، از متریال خاص، مغزها و شکلات‌های بسیار مرغوب استفاده می‌شود و طبیعی است که با توجه به هزینه تمام‌شده بالای این شیرینی‌ها، قیمت آن‌ها نیز بالا باشد، ولی این به معنای عدم نظارت ما با این قبیل شیرینی‌ها نیست.

بهره‌مند با گلایه از برخی صفحات اینستاگرامی که اقدام به فروش انواع شیرینی می‌کنند، گفت: ما نسبت به فعالیت این افراد در شبکه‌های مجازی معترضیم و البته این اعتراض ما به دلیل فروش آن‌ها در شبکه‌های مجازی نیست بلکه این اعتراض به دلیل است آن که اولاً این افراد بدون مجوزهای بهداشتی اقدام به طبخ و فروش شیرینی می‌کنند و در ثانی این محصولات را با قیمت‌های هنگفت به فروش می‌رسانند.

رئیس اتحادیه قنادان تهران با بیان اینکه آمار دقیقی از تعداد این صفحات در دست ندارد، گفت: بر همین اساس شکایت‌هایی را از این افراد به کمیسیون‌های بهداشتی و کمیسیون اقتصادی مجلس ارائه کرده‌ایم.

وقتی قیمت کارتنِ شیرینی از خودِ شیرینی بالاتر می‌رود

وی در ادامه با اشاره به موضوع گران شدن قیمت مقوا و کارتن‌های شیرینی گفت: به دنبال اتفاقاتی که در بازار کاغذ افتاد و در پی گرانی کاغذ، همکاران ما نیز با گرانی قیمت مقوا مواجه شدند و این در حالی بود که در یک بازه زمانی، قیمت مقوا کیلویی ۲۶ هزار تومان شده بود و قیمت هر کیلو شیرینی ۲۰ هزار تومان بود که البته در حال حاضر این موضوع تا اندازه‌ای متعادل شده است.

بهره‌مند خاطرنشان کرد: بر همین اساس با مجوز سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان مقرر شد تا قیمت فروش شیرینی، با احتساب وزن کارتن محاسبه شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.