×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : شنبه, ۱ دی , ۱۴۰۳
شکوفایی فولاد خراسان در گرو‌ اجرای طرح‌های توسعه «زیر سقف» و «خارج سایت» است

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی فولاد خراسان، طهمورث‌جوان‌بخت با اشاره هدف‌گذاری‌های تامین، تولید، فروش و صادرات این شرکت، اظهار امیدواری کرد با برنامه‌ریزی، ذخیره نهاده‌ها و ملزومات تولید و پیش‌بینی‌های صورت‌گرفته علی‌رغم محدودیت‌های انرژی، تولید در سال جاری بلاانقطاع ادامه یابد.

وی با اشاره به تولید ۱میلیون و پانصد و هشت هزارتن گندله، بالغ بر ۹۸۰هزار تن آهن اسفنجی، بیش از ۷۷۲هزار تن فولاد خام (شمش) و قریب به ۵۰۰ هزار تن محصولات نوردی از تحقق ۹۱ درصدی هدف‌گذاری تولید در زمینه تولید گندله، ۸۲درصد تحقق هدف علملیاتی واحد احیا مستقیم و تحقق ۸۸ درصدی اهداف واحد نورد این شرکت در تولید محصول نهایی خبر داد.

جوان‌بخت عدم‌النفع این شرکت در پی توقفات ناشی از قطع گاز و برق در زمستان و‌تابستان سال گذشته شرکت به علت ناترازی تولید و مصرف انرژی در کشور را روزانه ۱۰ میلیارد تومان ارزیابی کرد و‌ افزود: عدم تحقق بخش مهمی از اهداف صادراتی سال ۱۴۰۱ ناشی از این چالش بوده‌ است.

وی با اعلام فروش ۱۲ هزار و پانصد میلیارد تومانی شرکت در سال گذشته و اشاره به سیاست‌ کنترل و سرکوب قیمت‌ها از سوی دولت اضافه کرد: علی‌رغم اعمال این سیاست کنترلی در مورد فولادسازان، شاهد افزایش چشم‌گیر بهای تمام‌شده‌ی تولید شرکت‌های فولادی کشور به علت افزایش قیمت نهاده‌ها و‌ ملزومات تولید بوده‌ایم که این امر از سود عملیاتی تمام فولادسازان کشور کاسته است.

مدیرعامل شرکت «مجتمع فولاد خراسان» با بیان این که تسریع در به ثمر ‌نشاندن کارخانه کنسانتره‌سازی این شرکت، اولویت جدی فولاد خراسان است، افزود: همّ و غمّ ما با حمایت سهامداران عمده‌ی شرکت باید بر این حلقه از زنجیره تولید متمرکز شود تا از حاشیه سود چشم‌گیر این حلقه منتفع شویم. جوان‌بخت اظهار امیدواری کرد که ظرف ۱۸ ماه آینده این کارخانه در سنگان خواف به بهره‌برداری برسد.

طهمورث جوان‌بخت افزایش ظرفیت کارخانه‌ی گندله‌سازی شرکت مجتمع فولاد خراسان از ۲.۵ به ۳.۴ میلیون تن در سال، افزایش ظرفیت تولید آهن اسفتجی از ۱.۶ میلیون تن به ۳.۱ میلیون تن در سال با ایجاد یک مگا مِدول احیا مستقیم، افزایش تولید واحدهای فولادسازی به ۲.۱ میلیون تن و ایجاد نخستین واحد نورد گرم در شرق کشور را به عنوان مهم‌ترین چشم‌انداز‌ها و‌اهداف توسعه‌ای فولاد خراسان عنوان کرد.

وی همچنین از پیگیری جدی پروژه تکمیل شبکه جمع‌آوری پساب و احداث تصفیه‌خانه فاضلاب شهری نیشابور برای تامین آب مورد نیاز شرکت از طریق بازچرخانی پساب تا سال ۱۴۰۵ با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومانی خبر داد و افزود: در پروژه انتقال آب خلیج فارس به شرق کشور نیز فولاد خراسان با پیش‌بینی سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰۰۰میلیارد تومان سهیم است تا از این طریق توسعه صنعتی با حل موضوع تنش آبی پیش برده شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.