×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : یکشنبه, ۷ بهمن , ۱۴۰۳
شیرین همچون حس اشتغال‌زایی برای جوانان

 به گزارش تجارت گردان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، کارآفرین خوش‌فکر ساکن روستای سلم در استان چهارمحال و بختیاری که حدود هفت سال قبل کار زنبورداری را با تعداد بسیار اندکی زنبور آغاز کرد، حالا محصولات عسل خود را علاوه بر شهرستان‌های اطراف، به استان‌های همجوار نیز ارسال می‌کند.این جوان سختکوش اگرچه فعالیت خود در حوزه زنبورداری را بسیار محدود شروع کرد اما با گذراندن دوره‌های آموزشی و اخذ مشاوره تخصصی از کارشناسان کمیته امداد، توانست روز به روز حرفه خود را گسترش دهد و امروز با تکیه بر ایده‌های نوآورانه خود تعداد زیادی کندو را پرورش می‌دهد.

خودش در این باره می‌گوید: در ابتدای کار علم و تجربه‌ای نسبت به این شغل نداشتم اما با راهنمایی راهبران شغلی کمیته امداد موفق شدم علاوه بر آموختن روش‌های علمی زنبورداری، حتی اقلام مورد نیاز را خودم تولید کنم به طوری که با تهیه لوازم نجاری، تعداد قابل توجهی کندو و کندوچه ساختم و کارم را گسترش دادم.

وی می‌افزاید: پس از شروع شغل زنبورداری و با توجه به ضرورت گسترش این حرفه، مبلغ ۵۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال از کمیته امداد دریافت کردم تا بتوانم مقدمات توسعه کار را فراهم کنم و خوشحالم که با گذشت مدتی علاوه بر بازپرداخت اقساط وام، سود در خور توجهی را به دست آورم.آقای سیفی در ادامه توانست علاوه بر استفاده از زمین بزرگتر برای کار، تعداد کندوها را بیشتر کند و حالا در کنار حضور همسرش که پا به پای او در زنبورداری مشارکت کند، برای ۱۵ نفر نیز به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد کرده است و این اقدامی ارزشمند است.

این کارآفرین اما به توسعه کمی محصولات بسنده نکرد و حالا با گذراندن دوره‌های تلقیح مصنوعی برای زنبور، به دنبال افزایش کیفی محصولات در کنار جهش تولید هم هست. او دستگاه‌های لازم برای تلقیح مصنوعی را تهیه کرده و با راه‌اندازی یک آزمایشگاه کوچک به دنبال ارتقای شغلی خود و رشد تولید است.

وی می‌گوید: نیش زنبور دردناک است اما وقتی محصول عسل به نتیجه می‌رسد تمام سختی‌ها و دردها به شیرینی تبدیل می‌شود؛ خدارا شاکرم که این شغل و حرفه را پیش پای من گذاشت و امروز از درآمد خود راضی هستم و آمادگی دارم با افزایش تولیدات و همکاری کمیته امداد، بتوانم درآینده عسل با کیفیت خود را به دیگر کشورها نیز صادر کنم.

وی علاقه به کار و اعتلای عزت نفس را مهمترین انگیزه خود برای شروع کار زنبورداری و گسترش آن می‌داند و معتقد است که جوانان ما می‌توانند با تکیه بر اعتماد به نفس خود و استفاده از تجربیات دیگران و برخورداری از دوره‌های آموزشی کارآفرینی که با همکاری کمیته امداد در شهرستان‌های مختلف برپا می‌شود، علاوه بر اینکه برای خود شغل و درآمد ایچاد می‌کنند، برای دیگر جوانان علاقمند نیز زمینه درآمدزایی فراهم کنند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.