×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : پنج شنبه, ۲۷ دی , ۱۴۰۳
صادرات کیت‌های تشخیص کرونا برای نخستین بار محقق شد

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، سورنا ستاری عصر دوشنبه در نشست ویدیو کنفرانس رییس جمهوری با مدیران ۱۱ پارک علم و فناوری با اشاره به اینکه، پارک ها بخشی از اکوسیستم علم و فناوری محسوب می شوند، افزود: به طور حتم انتخاب رویکردی که مشخص کند سرمایه و هزینه پژوهش برای تولید و خلق محصولات، از طرف بخش خصوصی باشد یا بخش دولتی، بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه، در پارک های علم و فناوری پیشرفته و خوب نسبت سرمایه گذاری خصوصی و دولتی ۱۰ به ۸ است، ادامه داد: در کارخانه های نوآوری نیز مسئولیت اعطای فضای فیزیکی و زمین توسط بخش خصوصی انجام می شود و شهرداری ها وظیفه ای ندارند که در این بخش برنامه ریزی کنند و ما نیز باید به این رویکرد نزدیک شویم.
 

بهره برداری از ۶ کارخانه نوآوری در سال ۹۹

معاون علمی و فناوری رییس جمهور همچنین تصریح کرد: برنامه ریزی شده پنج تا ۶ کارخانه نوآوری امسال به بهره برداری برسد که هماکنون نیز نوآوران در تعدادی از این کارخانه ها در حال فعالیت هستند.

ستاری با تاکید بر اینکه، نوآوری در بحران ها خود را نشان می دهد، اظهار داشت: در حوزه کرونا به مرحله ای رسیده ایم که می توانیم محصولات را صادر کنیم. بخشی از این محصولات مثل دستگاه تب سنج و دستگاه های آی سی یو پیش از شیوع کرونا، ساخت داخلی نداشت و در حال حاضر در ساخت آنها خود کفا شده ایم.

وی اظهار داشت: با وزارت بهداشت تفاهم کردیم که مجوز نخستین کیت های سرولوژی برای صادرات ارایه شود تا اولین صادرات کیت های تشخیص سرولوژی را در همین هفته شاهد باشیم.

معاون علمی رییس جمهوری گفت: شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری توان خود را به خوبی در بحران اخیر نشان دادند و این خودکفایی ها به طور حتم حاصل تلاش جوانان این مرز و بوم است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.