×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳
صنایع تولیدی کشور با وجود تحریم و کرونا خوش درخشیدند/ فولاد مبارکه یکی از عوامل رونق اقتصادی کشور است

به گزارش تجارت گردان ، عبدالوهاب سهل آبادی در گفت و گو با خبرنگار ایراسین، اظهار کرد: استان اصفهان با داشتن بیش از ۸ هزار واحد صنعتی، به عنوان قطب صنعتی در کشور می درخشد. استان اصفهان در زمینه تولیدات متعدد صنعتی و فولادی، صنایع مصالح ساختمانی اعم از سیمان، کاشی، سرامیک و لوله و اتصالات و همچنین در بخش پتروشیمی جایگاه ویژه و ممتازی در کشور دارد.

 رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران به رکورد تعداد شهرک های صنعتی در استان اصفهان هم اشاره ای کرد و افزود: استان اصفهان هم از نظر تشکل های صنعتی مانند خانه صنعت و معدن ایران در کشور پیشتاز است و وجود ۴۳ انجمن عضو این خانه در شهرستان های اصفهان تایید این مطلب است.

سربلندی صنایع در سال شیوع کرونا و افزایش فشار حداکثری

وی به همزمانی شیوع کرونا و افزایش فشار حداکثری دشمن، در سال جهش تولید گریزی زد و گفت: علی رغم تاثیر سوء شیوع این بیماری بر جهان، صنایع کشور در زمینه تولید خوش درخشیدند و توانستند بسیاری از مشکلات اقتصادی ناشی از این بیماری را مرتفع کنند.

سهل آبادی، کارنامه صنایع اصفهان در حمایت از حقوق کارگران را مثبت ارزیابی کرد و گفت: ارتباط کارگران و کارفرمایان در این استان مثبت است و در تعامل سازنده از تولید کشور، پشتیبانی می کند؛ سال گذشته با تمام مسائلی نظیر تحریم های ظالمانه و شیوع بیماری کرونا، صنایع توانستند از این آزمون سربلند بیرون بیایند.

تحرک واحدهای صنعتی راکد در اصفهان

وی به اقدامات موثر در زمینه تحرک واحدهای صنعتی راکد در اصفهان هم اشاره ای کرد و توضیح داد: با همیاری دستگاه قضا، بسیاری از واحدهای اقتصادی به رکودرفته در کشور احیاء شد و به چرخه تولید بازگشتند و نرخ بیکاری هم کاهش یافت.

تشکیل شورای داوری و میانجی گری درخانه های صنعت و معدن

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با اشاره به تشکیل شورای داوری و میانجیگیری توسط خانه های صنعت و معدن، گفت: با افتتاح این شورا از دو روز گذشته، شاهد رفع مشکلات از طریق این شورا هستیم و همکاری سازمان صمت، شرکت شهرک های صنعتی و استانداری اصفهان در رفع مسائل فعالان اقتصادی موثر بوده است.

وی به غنی بودن معادن اصفهان هم گریزی زد و گفت: صادرات صنایع فلزی و تزئینی از استان اصفهان صورت می گیرد که امیدواریم در سالهای آتی اوضاع این بخش هم بهبود یابد.

مشکلات پیش روی فعالان اقتصادی 

سهل آبادی مسائل ارزی و تحریم ها را از آسیب های وارده به بخش صنعت و معدن کشور برشمرد و اظهار کرد: این مشکلات تولید کننده را سردرگم می کند چراکه نمی داند بر چه اساس مسائل مالی خود را تنظیم کند.

وی بهره سنگین بانکی را هم از موانع عرصه تولید در بخش صنعت و معدن کشور دانست و گفت: کمبود رفاه داشت و درمان کارگران از چالش های پیش روی کارفرمایان صنعتی است؛ چراکه ضلع اصلی واحدهای صنعتی را جامعه کارگری تشکیل می دهد که از کمبود حمایت در بخش تامین اجتماعی رنج می برند؛ امیدواریم در دولت آینده با بهره گیری از دانش و تجربه صنعت گران، کارفرمایان و اقتصاددانان و برنامه ریزی دقیق موانع تولید برچیده شود و در راستای حمایت از تولیدات صنایع اقدامات ارزنده ای شکل گیرد.

نقش مهم شرکت فولاد مبارکه در تامین نیاز صنایع زیردستی

وی نقش شرکت فولاد مبارکه درصنعت کشور را مهم ارزیابی کرد و توضیح داد: واحدهای بزرگ صنعتی بالادستی به نیازهای صنایع زیردستی پاسخ می دهند. در این زمینه هم شرکت فولاد مبارکه یکی از بزرگترین واحدهای صنعتی کشور و جهان به شمار می رود و این واحد صنعتی با بسیاری از واحدهای تولیدی در تعامل است. 

سهل آبادی گفت: متاسفانه در کشور همه به شرکت فولاد مبارکه چشم دوخته اند و امیدوارم این کارخانه با ایفای مسئولیت های اجتماعی بتواند از تبعات زیست محیطی که متوجه مردم اصفهان شده، بکاهد؛ چراکه این واحد صنعتی از نظر تولید کمی وکیفی و صادرات در کشور پیشتاز است و یکی از رونق های اقتصادی کشور محسوب می شود. خوشبختانه شرکت فولاد مبارکه در استان اصفهان قرار دارد و این شرکت با حفظ مسائل زیست محیطی از برکات استان اصفهان به حساب می آید.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.