صندوق نوآوری و شکوفایی از محصول دانش بنیان حمایت کند

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، فرشاد مقیمی در دیدار با اعضای کارگروه نظارت بر مصوبات شورای امنیت ملی کشور تصریح کرد:‌ وقتی وزارت صنعت دستور ساخت داخل محصولی را صادر می کند صندوق‌ها باید برای طراحی آن کمک کنند و شبکه بانکی نیز از تولید انبوه محصول حمایت کنند.
وی در ادامه با بیان این که ایران‌خودرو با چالش‌های متعددی مواجه بوده که با همکاری و حمایت‌های مسئولان توانسته در مسیر مطلوبی قرار گیرد گفت: تولید روزانه از عدد ۹۵۰ دستگاه خودرو در روزهای ابتدای شهریورماه به ۲۵۵۷ در روز سی‌ام دی ماه و میزان تجاری‌سازی و عرضه به بازار خودرو نیز از عدد ۶۵۰ به ۲۴۰۰ دستگاه در همین بازه زمانی رسیده است. 
وی از تحویل ۱۵۰ هزار دستگاه خودرو در سه ماه گذشته به مشتریان خبر داد و گفت:‌ خودروهای کسری دار کارخانه که در شهریورماه بیش از ۶۷ هزار دستگاه بود و هریک بیش از ۲۴ قطعه کسری داشت را تکمیل کرده و به مشتریان تحویل داده‌ایم. 
مقیمی، فعال‌سازی ظرفیت تولید قطعه‌سازان را از دستاوردهای ماه‌های اخیر برشمرد و گفت: با همکاری سازندگان سیاست‌های ساخت داخل تولید را جلو می‌بریم. 
مدیرعامل ایران خودرو به داخلی سازی ۵۰ قطعه با کاهش ارزبری ۵۰ میلیون یورو اشاره کرد و گفت: به گواه سازندگان با اجرای برنامه‌های داخلی سازی بسیاری از کارگران به خطوط تولید بازگشته‌اند و حتی در روزهای تعطیل نیز فعال هستند. در همکاری با وزارت دفاع نیز موفق به داخلی سازی ۸ قطعه مهم خودرو شده‌ایم. 
وی بهبود شرایط اقتصادی و تولید را موضوع اصلی کشور دانست و گفت:  ایران خودرو در ۵ استان سایت تولیدی دارد و ۱۶ استان نیز در ساخت قطعه برای سایت‌های تولیدی ایران خودرو مشارکت دارند. رونق در ایران خودرو منجربه حرکت قطعه‌سازان نیز شده است. 
مقیمی از افزایش جذب نقدینگی در ایران خودرو خبر داد و گفت: پرداخت به قطعه سازان نیز افزایش قابل توجهی یافته و با توجه به اینکه پرداخت‌ها همراه با رعایت عدالت بوده توانسته سبب ایجاد انگیزه در قطعه‌سازان شود. 
وی در ادامه با بیان این که از نیمه بهمن ماه تیراژ تولید روزانه ایران خودرو در عدد ۲۵۰۰ دستگاه تثبیت خواهد شد، تزریق نقدینگی را عامل مهمی برای تحقق این موضوع دانست و گفت: با تامین منابع مالی، هیچ نگرانی برای تولید، اشتغال و ارایه خدمات پس از فروش نخواهیم داشت. در بهمن و اسفند، تولید ماهیانه ۶۰ هزار دستگاه خودرو را هدف‌گذاری کرده ایم. 
مدیرعامل ایران خودرو اضافه کرد:‌ درحوزه فروش محصولات نیز در صورتی که از توان تولید و تحویل خودرو اطمینان حاصل نکنیم اقدام به اجرای برنامه فروش نخواهیم کرد. 
مقیمی خاطرنشان کرد:‌ سازندگانی که درصد داخلی سازی بالایی در تولید محصولات داشته باشند در اولویت سهم تامین قطعات ایران خودرو قرار می گیرند. 
در ادامه رئیس و اعضای کارگروه نظارت بر مصوبات شورای امنیت ملی کشور نیز بر حمایت از صنعت خودرو کشور برای تداوم رونق تولید در آن تاکید کردند. 
همچنین در این جلسه مدیران پروژه پلتفرم ملی ایران خودرو، گزارشی از مشخصات پروژه و برنامه زمانبندی اجرا و همچنین نیازمندی های تحقق آن را ارایه کردند. 
گفتنی است، رئیس و اعضای کارگروه نظارت بر مصوبات شورای امنیت کل کشور متشکل از نمایندگانی از مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، حسابرسی کل کشور، سازمان بازرسی کل کشور، معاونت اقتصادی و فن‌آوری شورای امنیت ملی، خزانه داری کل کشور، معاونت قوه قضائیه و معاونت فن آوری ریاست جمهوری و همچنین مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به عنوان همکار در طراحی پلتفرم ملی، از مرکز دانش بنیان جتکو ایران خودرو و مرکز تحقیقات،‌ طراحی و تکوین محصولات این خودروساز بازدید کرده و با آخرین دستاوردهای تحقیقاتی آن آشنا شدند. 

فتحنایی

Recent Posts

حضور پررنگ بانک سینا در مهمانی ۱۰ کیلومتری عید غدیر

همزمان با برگزاری میهمانی عید غدیر در شهرهای مختلف کشور، بانک سینا موکب پذیرایی از…

7 ساعت ago

انتصاب جناب آقای دکتر ظهرابی به سمت معاونت فناوری اطلاعات موسسه اعتباری ملل

دکتر مسعود ظهرابی طی حکمی از سوی مدیرعامل محترم موسسه اعتباری ملل از اول تیرماه…

7 ساعت ago

راه‌اندازی سیستم چت آنلاین در بانک پاسارگاد

بانک پاسارگاد با هدف ارائه خدمات نوین بانکی و ارتقای سطح کیفی خدمات، سیستم چت…

7 ساعت ago

مزایده عمومی املاک مازاد بانک اقتصادنوین

بانک اقتصادنوین در راستای اجرای«قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر» و رعایت حداکثری دستورالعمل‌های بانک مرکزی…

7 ساعت ago

مراسم تکریم سادات در بانک صنعت و معدن

در آستانه عید سعید غدیر خم مراسم تکریم سادات با حضور حسین عسکری رییس هیات…

7 ساعت ago

بهره برداری از سایت جدید بانک ملت همزمان با عید سعید غدیرخم

همزمان با عید سعید غدیرخم، نسخه آزمایشی وب سایت جدید بانک ملت با امکانات ویژه…

7 ساعت ago