ظرفیت شرکت‌های ایرانی در حوزه‌های هوش مصنوعی و آی‌تی مشابه قدرت موشکی است

انصاری با اشاره به برنامه هفتم توسعه، گفت: ما طبق برنامه هفتم در حال نگارش نظام‌هایی هستیم و در این زمینه با دعوت از ذی‌نفعان به دنبال مشاوره و کمک آنان هستیم.

وی با بیان اینکه تحول دیجیتال یک ضرورت است، گفت: دولت اگر بتواند در سیاست‌گذاری، درست عمل کند، کار بزرگی کرده است. شما باید به استقبال کار ما بیاید و به ما کمک کنید. نباید منتظر اقدامات دولت باشید. امکانات دولت را باید با توان خود صد برابر کنید.

انصاری در ادامه به هوش مصنوعی و ایجاد دیتاسنتر GPU با توجه به منابع موجود در این حوزه اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی مقوله مهمی است. در بودجه سال آینده ۴ تا ۵ همت به این موضوع اختصاص داده شده است، هرچند با آنچه در دنیا اتفاق می‌افتد قابل‌مقایسه نیست.

وی در ادامه ابراز امیدواری کرد با همکاری شرکت‌های بزرگی، مانند فولاد مبارکه، بتوان گام‌های مؤثری در حوزه هوش مصنوعی برداشت.

وی با مقایسه هوش مصنوعی و قدرت موشکی، افزود: ما باید به قدرت هوش مصنوعی تبدیل شویم، مانند قدرت موشکی که در سطح منطقه به توازن رسیدیم.

برای تمام فرایندها در صنعت فولاد، با کمک تکنولوژی نوین، جایگزین‌های بومی ایجاد شده است

در ادامه، محمد ناظمی، معاون تکنولوژی فولاد مبارکه، ضمن اشاره به تاریخچه فولاد مبارکه اظهار داشت: یکی از دلایل اصلی موفقیت فولاد مبارکه شروع کار با دانش فنی روز و سیستم‌های پیشرفته بوده است. از آغاز کار خطوط تولید، بخش ام‌آی‌اس فولاد مبارکه شکل گرفت و به ما این امکان را داد تا فرایندها را با رویکردهای بهره‌ورانه جاری کنیم.

وی افزود: ما به جایگاه تکنولوژی و هوشمندسازی ایمان داریم؛ ازاین‌رو برای تمام فرایندها در صنعت فولاد، جایگزین‌های بومی با کمک تکنولوژی نوین ایجاد شده است.

چشم‌انداز شرکت ایریسا برای افق ۱۴۱۰ سکوی دیجیتال صنعت فولاد کشور است

در ادامه، اکبر گل‌بو، مدیرعامل شرکت ایریسا، با اشاره به ۳۲ سال تلاش و دستاوردهای این شرکت در حوزه تکنولوژی صنعت فولاد کشور گفت: شرکت ایریسا با افتخار اولین شرکت ایرانی است که دارای تمام سطوح اتوماسیون است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون بیش از ۸۰۰ نفر نیروی متخصص در ایریسا مشغول به کار هستند افزود: تاکنون بیش ۱۵۰۰ پروژه توسط شرکت ایریسا به انجام رسیده است.

گلبو به سهم بزرگ ایریسا در صنعت فولاد، به‌ویژه فولاد مبارکه، اشاره کرد و گفت: چشم‌انداز شرکت ایریسا برای افق ۱۴۱۰ سکوی دیجیتال صنعت فولاد کشور است.

وی در با اشاره به اینکه سیستم‌های اطلاعاتی، اتوماسیون صنعتی، شبکه و زیرساخت، مشاوره و تحول دیجیتال و امنیت سایبری، حوزه خدماتی شرکت ایریسا نحسوب می‌شوند افزود: ایریسا پرایم، بیزینس‌لاین جدید شرکت ایریسا است که اواخر سال گذشته ایجاد شد تا در حوزه هوش مصنوعی و فناوری‌های نوظهور فعالیت کند.

فتحنایی

Recent Posts

بازدید معاون وزیر صمت از پروژه ۲/۵ میلیون تنی کنسانتره صبانور

پنجشنبه ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۳، مهندس وجیه اله جعفری، معاون محترم وزیر صمت به همراه…

13 ساعت ago

چرا آمار صادات گمرک ج.ا.ا با گمرک مناطق آزاد مطابقت ندارد؟

وحید طالب پور مدیر گمرک و صادرات دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بااشاره…

13 ساعت ago

خروج از بنگاه‌داری و حرکت به سوی بنگاه‌سازی در نظام بانکی چگونه شکل می‌گیرد؟ دکترمحمود شایان/مدیرعامل بانک صنعت و معدن

دکتر محمود شایان مدیرعامل این بانک در یادداشتی به موضوع خروج از بنگاه‌داری و حرکت…

13 ساعت ago

حضور مؤثر مدیران بانک صادرات ایران در نمایشگاه‌های بزرگ تولیدی و صادراتی تبریز

​مدیران بانک صادرات ایران با حضور در دو نمایشگاه بین‌المللی و دیدار با فعالان اقتصادی…

17 ساعت ago

کارگروه‌های تخصصی کمیسیون نرم‌افزارهای پیشرفته سازمانی تشکیل شدند

کارگروه‌های تخصصی کمیسیون نرم‌افزارهای پیشرفته‌ سازمانی تشکیل شدند.

17 ساعت ago

امسال آخرین سال بنگاه داری بانک ها است

دکتر عبدالناصر همتی در "همایش تامین مالی تولید: از بنگاه داری به بنگاه سازی" گفت:امسال،آخرین…

17 ساعت ago