×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از فایننشال تایمز، عربستان سعودی بیش از ۲ میلیارد دلار درامد نفتی خود را پس از حمله به تاسیسات انرژی آن در ماه گذشته از دست داد. این اتفاق بزرگترین حمله به بخش نفت عربستان در تاریخ این کشور بود.

 اطلاعاتی که تحلیلگران و مشاوران به اوپک ارائه داده اند نشان می دهد تولید نفت عربستان حدود ۱.۳ میلیون بشکه در روز در ماه سپتامبر نسبت به ماه قبل از آن کاهش یافته است. عربستان سعودی به بخش تحقیقات اوپک اعلام کرد که تولید آن تنها ۶۶۰ هزار بشکه در روز ضربه خورده است.

 عربستان سعودی بر توانایی خود برای برگرداندن تولیدش به شرایط قبل از حمله ها و تاب آوری بالای گروه انرژی آرامکو تاکید دارد.

 عربستان سعودی بزرگترین صادر کننده نفت جهان است و دهه هاست سعی کرده یک عرضه کننده قابل اطمینان و ایمن برای مشتریان بزرگش در سراسر جهان باشد ولی این حسن شهرت عربستان حالا در خطر است.

 مقامات عربستان می گویند با استفاده از ذخایر نفتی به صادرات نفت خود ادامه می دهند. ولی مشاوران انرژی، تحلیلگران و مقامات اجرایی صنعت نفت توانایی بازگشت تولید و صادرات این کشور را زیر سوال برده اند و ‌نمی دانند مقامات عربستان چگونه می خواهند جلوی تکرار این حمله‌ها را بگیرند.

علی رغم حمله های وحشتناک به تولید نفت عربستان سعودی در ماه گذشته، قیمت نفت همچنان رو به کاهش است و تمام توجهات به اوپک و متحدان آن در خارج از این گروه از جمله روسیه جلب شده که در اجلاس بعدی خود چه خواهند کرد.

 دبیرکل اوپک درها را برای کاهش بیشتر تولید در ماه دسامبر باز کرده و می گوید:« تمام گزینه ها باز هستند». محمد بارکیندو روز پنجشنبه گفت وزرای نفت تصمیمی قاطع برای افزایش ثبات بازار نفت تا ۲۰۲۰ میگیرند.

اوپک و متحدانش توافق کردند تولید نفت را در ۲۰۱۹ ، ۱.۲ میلیون بشکه در روز کاهش دهند. این قرارداد جایگزین قرارداد قبلی شد که طبق آن کشورها توافق کرده بودند از اول ژانویه ۲۰۱۷ تولید نفت را پایین آورند.

بارکیندو گفت دورنمای نامطمئنی برای تقاضای نفت با توجه به ضعف اقتصادی وجود دارد. وی گفت مذاکرات برگزیت در اروپا و جنگ تجاری آمریکا و چین از عواملی هستند که دورنمای اقتصاد جهان را تیره و تار می کنند.

 اوپک در گزارش بازار نفت خود پیش بینی کرد تقاضای جهانی نفت ۹۸۰ هزار بشکه در روز در ۲۰۱۹ افزایش یابد که  40 هزار بشکه در روز از بررسی ماه سپتامبر کمتر است. اوپک پیش بینی خود را از دورنمای رشد تقاضای نفت در ۲۰۲۰ روی همان ۱.۱ میلیون بشکه در روز نگه داشت و تغییری نداد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.