وی با بیان اینکه تاتارستان میتواند دروازه ورود آذربایجانشرقی به بازار روسیه باشد، تصریح کرد: هدف از سفر تقویت ارتباطات در حوزههای صنعت، کشاورزی، گردشگری و ترانزیت است. پیشتر درخصوص موضوعات مورد علاقه طرفین صحبت کردهایم و ظرفیتهای بسیار خوبی برای افزایش تبادلات فیمابین وجود دارد.
رئیسجمهور تاتارستان با اشاره به ثبت شرکت حملونقل بینالمللی در ارس و سرمایهگذاریهای مشترک در این منطقه، بر نقشآفرینی تاتارستان در فعالسازی کریدور شمال جنوب و افزایش حجم ترانزیت تاکید کرد.
وی خواستار تشکیل کارگروهی متشکل از مسئولان دولتی تاتارستان و آذربایجان شرقی برای شناسایی موانع همکاریهای دوجانبه و ارجاع آنها به مسئولان عالی دو کشور شد و گفت: اگر بتوانیم چند پروژه موفق را اجرایی کنیم میتواند بهعنوان الگوی توسعه روابط میان دو کشور معرفی شود.
مینیخانوف همچنین بر توسعه روابط تبریز و قازان در حوزه تبادل دانشجو، همکاریهای فرهنگی و گردشگری، حملونقل، تسهیل صدور روادید، برقراری پرواز مستقیم، خودروسازی، کشاورزی و صنایع سبک تأکید و خاطرنشان کرد: آمادهایم تا شرایط مناسب برای حضور و فعالیت سرمایهگذاران و تجار آذربایجان شرقی را فراهم کنیم.
هفدهمین دوره المپیاد آتش نشانان معادن کشور که از هفتم تا نهم ابان ماه به…
طبق پیشبینی برنامه هفتم قرار است ظرفیت نصبشده صنعت پتروشیمی از ۹۶ میلیون تن فعلی…
صندوق کارآفرینی امید با حضور در چهاردهمین نمایشگاه صنایع دستی کرمانشاه از خریداران محصولات صنایع…
نشست هماهنگی و بررسی شرایط پروژه شبکه جمع آوری فاضلاب شهر خواف به منظور تسهیل…
سهم بازار بزرگترین بانک قرضالحسنه کشور از تراکنشهای پذیرندگی به ۷.۳۴ درصد افزایش یافت.
مراسم معارفه دکتر علی جباری به عنوان مدیرعامل جدید بیمه ایران با حضور وزیر امور…