به گزارش تجارت گردان به نقل از ایکوپرس- علیآبادی در نشست با مدیرعامل گروه صنعتی ایرانخودرو، با بیان اینکه شارژرهای متنوعی در شرکت مپنا به تولید رسیده که به سایر کشورها نیز صادر میشود، تصریح کرد: به جز اقدامات نرمافزاری از جمله فرهنگسازی و ارایه لایحه حمایت از تولید خودرو برقی، در زمینه ایجاد زیرساخت لازم برای استفاده از خودرو برقی نیز اقدامات هزینهبری را انجام دادهایم.
وی افزود: قراردادن ایستگاههای شارژ در جادهها و شهرهای مختلف کشور را در دستور کار قرار دادهایم تا با ارایه نقشه ایستگاهها به رانندگان خودروهای برقی و ایجاد شرایط نوبتدهی، تسهیلات لازم را برای آنان فراهم کنیم.
علی آبادی با بیان اینکه ایجاد زیرساخت استفاده از خودرو برقی نقطه آغازین برای همکاری با ایرانخودرو است، تصریح کرد: نشست امروز در راستای توسعه همکاریها بوده و اعلام میکنیم که هر گونه همکاری برای تحقق اهداف در این مقوله را انجام خواهیم داد.
وی با تاکید بر ضرورت متصل بودن خودروهای برقی و غیر برقی، اظهار کرد: اتصال اثربخشی بالایی در خودروهای برقی وجود دارد، اما خودروهای غیربرقی نیز باید به این فناوری مجهز شوند.
مدیرعامل مپنا با اشاره به صرف بالای سرمایهها و منابع انرژی در کشور تصریح کرد: خودروهای آینده با نگاه به محیط زیست، سرمایهگذاری و کسب درآمد باید طراحی و تولید شود.
وی افزود: بدون تردید خودروهای آینده، برقی، اشتراکی و مستعد پیوسته بهروز شدن هستند تا هزینههای نگهداری آن بهتر مدیریت شود، متصل و خودران بودن دیگر ویژگی خودروهای آینده است که باید برای حضور در بازارهای جهانی به این موضوع توجه کرد.
مدیرعامل مپنا بر ضرورت مطابقت قوانین کشور با خودروهای جدید تاکید کرد و با بیان اینکه قوانین باید متناسب با توسعه خودروها تغییر کنند، گفت: فرهنگ سازی نیز برای پذیرش برخی توسعهمحصولات خودروسازان ضروری است.
علیآبادی ایرانخودرو را خودروسازی معتبر در سطح جهانی توصیف کرد و گفت: تولید خودرو برقی برای اقتصاد کشور عمل صالحی است که باید با جدیت دنبال شود و تحقق این امر برای خلق ثروت در کشور و صرفهجویی در مصرف انرژی موثر خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه زیرساخت خودرو برقی با بنزینی کاملا متفاوت است، تصریح کرد: خودرو برقی با زنجیره کاملا متفاوتی سر و کار خواهد داشت.
مدیرعامل مپنا اشتغالزایی را از دیگر نتایج تولید خودرو برقی برشمرد و گفت: با دانش جوانان کشور، شرکت مپنا در حال ساخت توربین گاز و موتور هواپیماست و امروز فناوری چالش به شمار نمیرود.
وی تصریح کرد: مپنا قصد ورود به حوزه خودروسازی را نداشته بلکه برای تحریک خودروسازان در امر تولید محصول برقی وارد میدان شده است؛ ایرانخودرو شرکتی معتبر در سطح جهان است و باید بازار جهانی را در نظر داشته باشد چون با توجه به هزینه بالای انرژی در خارج از کشور، استفاده از خودرو برقی مورد توجه زیادی است.
به گفته وی استفاده از ابزارهای تشویقی مانند صدور کارت سوخت برای دارندگان خودرو برقی می تواند سبب افزایش اقبال به این خودروها شود.