×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۶ فروردین , ۱۴۰۴
عملکرد فراتر از برنامه؛ تحقق ۱۰۴ درصدی استخراج سنگ آهن در ایمپاسکو

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو، قباد شاه‌کرمی مدیر نظارت و بهره‌برداری شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در توضیح عملکرد بخش نظارت و بهره‌برداری ایمپاسکو در طول سال ۱۴۰۳ عنوان کرد: در بخش سنگ آهن، میزان استخراج به ۵۰ میلیون تن رسید که تحقق ۱۰۴ درصدی برنامه سالانه را نشان می‌دهد. همچنین، تولید کانسنگ سرب و روی ورودی بیش از یک میلیون تن بوده که نسبت به برنامه تدوین شده، ۱۱۸ درصد تحقق یافته است.

شاه کرمی همچنین به تولید شمش طلا در معادن هیرد، موته و زرشوران اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۳، میزان تولید شمش طلا در این معادن به ۱۵۴۰ کیلوگرم رسید که تحقق ۱۰۳ درصدی برنامه تعیین شده را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: میزان تولید کانسنگ سرب و روی در طول سال گذشته برابر ۱.۰۶ میلیون تن بود که ۱۱۸ درصد برنامه سالانه را نشان می‌دهد.

مدیر نظارت و بهره‌برداری ایمپاسکو با بیان اینکه در بخش زغال‌سنگ با عملکرد ۱۴۱ هزار تن، به ۸۸ درصد هدف تعیین شده دست یافتیم، تصریح کرد: در تولید فروکروم در حالی که برنامه تولید ۱۸ هزار تنی داشتیم، با تولید ۱۸ هزار و ۵۰۰ تن موفق به ثبت تحقق ۱۰۳ درصدی برنامه تولید شدیم.

وی افزود: در بخش نفلین سینیت، تولید به بیش از ۸ هزار تن رسید که ۸۲ درصد برنامه محقق شده است.

شاه‌کرمی ادامه داد: در مجتمع فسفات اسفوردی با تولید بیش از ۸۲ هزار تن کنسانتره فسفات ۱۳۷ درصد برنامه سالانه به انجام رسید.

وی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین در کک‌سازی ۹۴ درصد و در بخش آهک معادل ۹۰ درصد برنامه تولید محقق شده است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.