×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳
غفاری: کمپین زدن برای رد صلاحیت‌های فوتبال دهن‌کجی به نهادهای قضایی و نظارتی است

دکتر حسن غفاری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره راه‌اندازی کمپینی تحت عنوان “اعتراض به رد صلاحیت حیدر بهاروند” در آستانه انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: این اقدام دهن‌کجی به سیستم نظارتی و قضایی است.  یعنی اینکه ساعت‌ها برگزاری جلسه و بررسی اسناد و مدارک و رسیدن به جمع‌بندی درباره صلاحیت‌ها بدون حضور داشتن یک فرد خاص، معتبر نیست. یعنی من بر خلاف سیستم قضایی، انضباطی و حقوقی فدراسیون و مملکتم حرکت می کنم. یعنی شما (کمیته‌های بدوی و استیناف فدراسیون فوتبال) اشتباه کرده‌اید.

عضو کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: اگر ما به سیستم قضایی فدراسیون یا خارج از فدراسیون اعتقاد و اعتماد داریم، راه‌اندازی کمپین به چه معنی است؟ نهادهای نظارتی و قضایی اسناد و  عملکرد افراد طی چندین سال گذشته را بررسی کرده و به این جمع بندی رسیده‌اند که ایشان یا هر شخص دیگری مردود شود. آن‌ها من یا شما نیستند که تخصصی در این حوزه نداشته باشند. بلکه همگی جزو افراد حقوق‌دان هستند. این افراد درس خوانده‌اند که در این مواقع از رای و نظرات‌شان به نفع موسسه، سازمان یا کشور استفاده کنند.

وی تاکید کرد: این افراد باتجربه و متخصص پس از ساعت‌ها برگزاری جلسه به این جمع‌بندی رسیده‌اند که حضور برخی در انتخابات بر اساس قوانین ممکن نیست. هرچند معتقدم اینها مدیر هم نیستند. اگر می‌خواستند کاری کنند، در چهار یا هشت سال گذشته انجام می‌دادند. چرا وقتی که سمت داشتند کاری نکرده‌اند؟

غفاری در واکنش به اینکه آیا اعتراض یک فرد با راه اندازی کمپین برای زیر سوال بردن انتخابات را نشانه فرد گرایی می‌داند، اظهار کرد: حذف شدن این افراد به خاطر منافع جمعی است. قطعا متخصصان کمیته‌های انتخابات و قضایی با حذف این نفرات منافع جمعی را در نظر گرفته‌اند.

وی با اشاره به استعفای رئیس کمیته برگزاری مسابقات المپیک ژاپن به علت «اظهارات ضد زن» در کشور ژاپن اظهار کرد: یک آقای ۸۳ ساله که عمرش را در ورزش گذارنده و رئیس کمیته برگزاری المپیک ژاپن است فقط به خاطر یک جمله – که بسیار که تبعات مادی، معنوی و حیثیتی کمتری نسبت به اشتباهات مسئولین فدراسیون فوتبال دارد – استعفاء داده است. او گفت که «خانم‌ها در جلسه زیاد حرف می‌زنند» و به همین دلیل مجبور به استعفاء شد. یک جمله چهار کلمه‌ای او را به استعفاء وا داشته است.

نایب رئیس اسبق کمیته مسابقات AFC با بیان اینکه مسئولان فدراسیون فوتبال بعد از اشتباهات متوالی در پرونده‌های مختلف هیچ‌گاه خود را ملزم به عذرخواهی ندانستند افزود: یک مدیر ۸۳ ساله به خاطر یک جمله استعفاء می‌دهد اما چطور شما (مدیران فدراسیون فوتبال) به خاطر این همه اشتباه مدیریتی که اگر بشماریم سه رقمی خواهد شد، همچنان خواستار بازگشت به کار هستید؟ ای کاش شما (مدیران فدراسیون فوتبال) هم اندازه یک مدیر ۸۳ ساله ژاپنی بودید.

غفاری تاکید کرد: مدیران فدراسیون در پرونده مارک ویلموتس یک معذرت‌خواهی هم نکرده‌اند و حالا مدعی هم هستند. تا موقعی که کسی اشتباه را نپذیرد، اصلاح نمی‌شود. موقعی که اشتباه را پذیرفتم و گفتم این کار را من کرده‌ام و عذرخواهی می‌کنم تازه اصلاح شروع می‌شود. تا به حال هیچ یک از اعضای هیات رئیسه اشتباه خود را نپذیرفته‌اند و معذرت خواهی هم نکرده‌اند.

وی در واکنش به اینکه راه‌اندازی کمپین‌هایی از این دست زیر سوال بردن سلامت فدراسیون فوتبال است که خودشان ریاست آن را بر عهده دارند گفت: من می‌خواهم اجازه دهند خون جدیدی وارد فدراسیون شود. یک سری مدیر فوتبالی‌تر و سلامت‌تر کار کنند. مدیران آینده هر قدر هم بد باشند، به اندازه مدیران فعلی بد نخواهند بود. اصلا اجازه دهیم فوتبالی ها بیایند و ببینیم اشتباه می‌کنند یا خیر.

عضو کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که آیا فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا حساسیتی روی این قبیل کمپین‌ها دارند یا خیر گفت: خیر، آن‌ها بر برگزاری انتخابات نظاتر می‌کنند که اعمال نفوذ نشود ولی کاری به کمپین ندارند که شما بنر می‌زنید یا پوستر می‌چسبانید. اصلا در روزنامه مقاله بنویسید یا در تلویزیون مصاحبه هم کنید کسی کاری ندارد. امور داخلی هر مملکتی به خودش مربوط است. حتی به لابی کردن هم کاری ندارند.

انتهای پیام

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.