به گزارش تجارت گردان ، محمد ساتکین در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر اینکه ممکن است در زمانی نور خورشید یا باد کافی برای تولید برق تجدیدپذیر وجود نداشته باشد، تصریح کرد: برای صادرات باید به یک منبع مطمئن که شبکه برق است تکیه کرد، به همین دلیل نباید این اختیار از مجموعه توانیر خارج شود.
وی با بیان اینکه ما مصوبه وزیر نیرو را داریم و که مجموعه هایی که تمایل به صادرات برق تولیدی خود دارند می بایست ابتدا مقصد را به ما معرفی کنند سپس پروانه آن ها را به صورت صادراتی صادر می کنیم و قراردادشان را با ما مبادله و برقشان را وارد شبکه می کنند.
معاون وزیر نیرو در امور انرژیهای تجدیدپذیر با بیان اینکه نکته مهم در این فرایند نقطه اتصال به شبکه است که می بایست متقاضیان مجوز آن را ازتوانیر اخذ کنند، سپس توانیر برق تولیدی آن ها را به صورت ایمن به مقصد تحویل میدهد.
به گفته ساتکین در حال حاضر سه مجموعه بزرگ در بحث صادرات پروانه اخذ کردند اما باید مجوز اتصال به شبکه را نیز اخذ کرده تا بتوانند با ساتبا قرارداد مبادله کنند، البته فرایند صدور اتصال به شبکه پیچیدگی هایی دارد که اگر آن پیچیدگی ها را پشت سر بگذارند با آن ها قرار داد مبادله می کنیم.
عضو کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما ۱۵ میلیون هکتار…
شرکت دانشبنیان دوده صنعتی پارس، وابسته به شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا)، بهعنوان واحد صادرکنندهی…
پژوهشکده بیمه از آغاز فرایند مدیریت دانش خبرگان و متخصصان با هدف بهرهگیری از داراییهای…
حضور رئیس و مدیران ارشد سازمان بورس و اوراق بهادار در غرفه تامین سرمایه تمدن…
با توجه به برگزاری مجمع عمومی عادی سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران در صبح…
یازدهمین نمایشگاه بورس، بانک، بیمه و فرصتهای سرمایهگذاری (کیش اینوکس ۲۰۲۴) عصر دیروز،( ۱۴ آبان…