به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از ایلنا، در این ارتباط زنده فرحناز رافع بر ضرورت توسعه دوره های آموزشی، ایجاد پیوست در زنجیره ی ارزش فرش دستباف، صدور کارت شناسایی، صدور شناسنامه و احراز هویت بافندگان، بیمه تامین اجتماعی ذینفعان فرش، طرح بقا و استاندارد سازی کارگاه های قالی بافی، پیگیری رفع مشکل فرش های مرجوعی و عبور موقت، مشکل تامین مواد اولیه ثبت نقوش و مناطق جغرافیایی و ملی فرش دستباف، تدوین بسته های حمایتی فرش دستباف، حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی فرش و لزوم تبلیغات مناسب در خصوص فرش دستباف تاکید نمود.
وی تصریح کرد: با تلاش مرکز ملی فرش، این کالا در اولویت بسته حمایتی صادرات غیرنفتی قرار گرفته است و خوشبختانه نگاه ویژه به توسعه صادرات فرش دستباف از اولویتهای تعیین شده در این بسته حمایتی می باشد.
رافع گفت: برای ثبت نقوش فرش هماهنگی های خوبی با انجمن طراحان فرش استان ها داشته ایم و در نشست های متعدد با رسته های تخصصی فرش، مشکلات به دقت مورد رصد قرار گرفته و متناسب با آن برنامه های عملیاتی ویژه ای در دستور کار است.
رئیس مرکز ملی فرش ایران در خصوص همکاری با شتاب دهنده ها برای توسعه و حل مشکلات صنعت- هنر فرش در سطح کشور افزود: برای این موضوع ۶ مرکز پایلوت در سراسر کشور پیش بینی شده است که همه استان ها می توانند به آنها مرتبط شوند و خدمات لازم را دریافت کنند.
رافع در پایان تصریح کرد: برای اعتلای صنعت- هنر فرش در کشورمان نیازمند مشارکت و همکاری آحاد مردم و همه سازمانها و نهادهای دولتی و غیردولتی به ویژه خانواده برزگ فرش دستباف هستیم و به همین منظور در جلسه های آینده از سازمان های مرتبط داخل و خارج وزارت صمت برای حضور دعوت خواهیم نمود تا نقطه نظرات کارشناسی خود را برای رفع موانع این صنعت ارزش آفرین ارائه کنند.
https://tejaratgardan.ir/?p=56523