×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۳ اسفند , ۱۴۰۳
فروش کالای داخلی به نام ترک/ پیراهن قاچاق ۷۰ هزار تومان!

مجید قاسمی، رئیس اتحادیه صنف پیراهن دوزان و پیراهن فروشان در گفتگو با خبرنگار بازرگانی ایلنا با انتقاد از افزایش مالیات بر ارزش افزوده، گفت: در گذشته اتحادیه پارچه‌فروشان معاف از مالیات بود، اما اکنون پیامکی مبنی بر مالیات بر ارزش افزوده برای آنها صادر شده است. حتی برای تولیدکنندگان پوشاک ساختمان پلاسکو که در سال ۱۳۹۵ دچار حادثه شده بودند، مالیات بر ارزش افزوده در نظر گرفته‌اند.

وعده‌های حمایتی دولت، سرابی بیش نیست

رئیس اتحادیه صنف پیراهن‌دوزان با اشاره به شعار امسال رهبری در خصوص حمایت از تولید، اظهار کرد: متأسفانه ۱۳ سال است که رهبری شعار سال را حمایت از تولید در نظر گرفته‌اند، اما دولت هیچ‌گونه حمایتی در این زمینه انجام نداده است. یک تولیدکننده برای گرفتن وام تولید که تنها ۴ درصد است، با بروکراسی‌های اداری فراوانی مواجه می‌شود که در نهایت از دریافت این وام پشیمان می‌شود.

صدور مجوزهای بی‌رویه و عدم نظارت

وی با انتقاد از رویه صدور مجوزها، گفت: ممکن است بین مالکین یک واحد صنفی اختلافاتی بوجود آمده باشد اما معمولا به اتحادیه مربوطه مراجعه نمی‌کنند و بسیاری از واحدهایی که در تهران وجود دارد، بدون نظارت اتحادیه فعالیت می‌کنند که این موضوع هم به نظارت پیشین اتحادیه‌ها برمی‌گردد.

رئیس اتحادیه صنف پیراهن‌دوزان با اشاره به جلسات خود با رئیس اداره مالیات، افزود: مالیات بر ارزش افزوده فرمول مشخصی دارد، اما اکنون این مالیات از خرده‌فروشان گرفته می‌شود. صنف ما از ریسندگی تا بقیه موارد، مالیات می‌گیرد که در مجموع ۱۵۰ درصد مالیات از پارچه گرفته می‌شود که این درد تمامی صنوف است که این شرایط باعث افزایش قیمت پیراهن‌ها شده و اکنون یک پیراهن تولیدی که باید با قیمت خیلی پایین تمام شود، بیش از ۷۰۰ هزار تومان تمام می‌شود.

ورود کالای قاچاق و ضربه به تولید داخل

وی با اشاره به افزایش قیمت مواداولیه و ورود کالای قاچاق، اظهار کرد: متأسفانه تولیدکنندگان، مواد اولیه خود را با دلار ۶۰ هزار تومانی خریداری می‌کند، اما اکنون باید از جیب هزینه کنند تا مواداولیه خود را جبران کنند. از سوی دیگر، پیراهن‌های قاچاق از بنگلادش وارد کشور می‌شود که با قیمت ۷۰ هزار تومان تمام می‌شود و این وضعیت باعث کاهش تقاضا برای محصولات داخلی شده است و کالاهای قاچاق جایگزین کالاهای  تولیدی شده‌اند.

وضعیت نامناسب اصناف و افزایش شغل‌های کاذب

رئیس اتحادیه صنف پیراهن‌دوزان با بیان اینکه وضعیت هیچ صنفی مناسب نیست، افزود: قبل از سال ۱۴۰۱ مالیات بر ارزش افزوده ضریب کاهشی داشت، اما مالیات بر ارزش افزوده جدید به درستی کارشناسی نشده است و جوانان با مشکلات اقتصادی مواجه هستند و بهترین شغل در حال حاضر دلالی و واسطه‌گری است و این شغل‌های کاذب بدون مالیات به کار خود مشغول هستند.

صادرات در شرایط سخت

وی با تأکید بر توانایی تولیدکنندگان داخلی در صادرات، گفت: تولیدکنندگانی در کشور وجود دارند که در همین شرایط بد اقتصادی به کشورهای اروپایی محصولات خود را صادر می‌کنند در صورتی که اگر دولت حمایت ۱۰۰ درصدی از صنف داشته باشد، کسی نمی‌تواند با صنف ما رقابت کند، اما اکنون هیچ‌گونه حمایتی نمی‌شویم.

فروش کالای داخلی با نام ترک

رئیس اتحادیه صنف پیراهن‌دوزان با اشاره به فروش کالای داخلی با نام ترک در بالای شهر تهران، ادامه داد: وضعیت تولیدکنندگان به گونه‌ای شده که یک تولیدکننده به دلیل مشکلات مالی کالای داخلی را با نام خارجی می‌فروشد و با وجودی که ۱۵۰ نفر از پرسنل خود را بیمه کرده است، اما چاره ای جز تعدیل نیرو ندارد و این شرایط سخت ایجاد شده است.

درخواست رسیدگی به ماده ۹۲ قانون مالیات

وی در پایان با انتقاد از نحوه اجرای ماده ۹۲ قانون مالیات، گفت: متأسفانه ماده ۹۲ قانون مالیات به ممیزها ابلاغ شده است، اما اکنون پیامک‌هایی مبنی بر مالیات برای تولیدکنندگان صادر می‌شود این در حالی است که اگر چرخه تولید به خوبی بچرخد، وضعیت اقتصادی نیز بهبود می‌یابد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.