به گزارش تجارت گردان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سید رضا فاطمی امین وزیر صمت در نشست امروز وزارت صمت گفت: ما وظیفه داریم که مسائل هر صنعتی از جمله سیمان را در سطح کلان حل کنیم.
فاطمی امین گفت: مذاکراتی در خصوص سوخت زمستان کارخانه های سیمان در وزارت نفت در حال انجام است که آقای کشاورز معاون معدنی وزارت صمت در حال پیگیری آن است.
وی ادامه داد: به شدت با تصمیمات یک شبه مخالفم؛ همان روزی که رای اعتماد را از مجلس دریافت کردم، فردای آن روز چند نفر از عزیزان به من فشار می آوردند که صادرات سیمان را ممنوع کنیم. من به شدت با این موضوع مخالفت کردم. معنی ندارد وقتی یک بازرگان و یا یک تاجر قراردادی را بسته است، ما به صورت یک دفعه و فوری آن را ممنوع کنیم؛ این در واقع وظیفه ماست که پیش بینی کنیم و این اتفاقات را رصد کنیم.
فاطمی امین بیان کرد: همان طور که مشاهده کردید در موضوع سیمان ما از تعزیرات و دوربینهای خبری و بگیر و ببندها استفاده نکردیم. در بحث تعزیرات هم پروندههای خود را پیگیری کنید. به نظر من اگر تخلفی هم باشد، ما مدعی آن هستیم. یعنی نمیشود ما در این جا بنشینیم و یکی از جایی دیگر بیاید و احساس کند که مثلا احتکار یا موضوعی صورت گرفته است.
این عضو کابینه سیزدهم گفت: وزیر دادگستری هم که ما تعامل خیلی خوبی با ایشان داریم و ایشان بارها پیشنهاد کردند که با یکدیگر درباره مباحث حوزه تعزیرات صحبت کنیم، اما از شما حمایت میکنیم و اگر جایی تخلف است ما باید مدعی شویم و شما با کمترین دغدغه بتوانید بر کار خود متمرکز باشید و اینگونه مباحث شما تولید کنندگان را اذیت نکند.
احداث نیروگاهی ویژه برای صنعت کشور
وزیر صمت گفت: درباره موضوع حمل و نقل هم باز مبحثی است که ماباید پیگیری کنیم و روی کاهش قیمتها هم کار بکنیم. درباره پروژههای افزایش بهره وری هم من از این موضوعات حمایت میکنم و قول بررسی آنها و پیگیری را میدهم. در زمینه برق یک سندی را در حال حاضر داریم با وزارت نیرو انعقاد می کنیم که احداث نیروگاه ۱۰ هزار مگاواتی ویژه صنعت است که فولادیها برای ساخت آن جلو آمده اند.
فاطمی امین تاکید کرد: ما کاری را از اول شهریور شروع کرده ایم و من به تمام همکاران هم گفته ام که در تمام دفاتر تخصصی و تمام استانها باید اول هر ماه، برای سه ماه آینده برآورد مخاطرات بکنیم که اولین مورد آن هم انجام دادیم یعنی تمام همکاران ما در ستاد و استانها گزارش دادند که در سه ماه آینده در استان خود و در حوزه کار خودشان چه مخاطرههایی ممکن است رخ بدهد و چقدر احتمال وقوع دارد و ما در جهت رفع این مخاطرات چه کارهایی باید انجام دهیم.
وی افزود: از این نظر ما هر ماه یک برنامه پایش داریم و از تمام همکاران میخواهیم برای سه ماه بعد خود برنامه ارائه دهند و اینطور نشود که اگر اتفاقی بیفتد غافلگیر شویم.
وزیر صمت عنوان کرد: برای تمام صنایع از جمله صنایع سیمان در سه ماه بعد آماده باشیم و خوشبختانه اولین دوره آنرا شروه کرده ایم و ماههای بعد هم آنرا ادامه خواهیم داد و به شما اطمینان دهم که ما به صورت یک شبه و متاثر از رسانهها کار را جلو نمیبریم و یک ادغانی را در کار داریم.
وی افزود: در بحث بورس باید گفت که این موضوع هم برای حاکمیت و هم برای صنعت موثر است. اگر مازادی برای تقاضا باشد و درآمدی ایجاد شود، اینجا دیگر در جیب دلال نمیرود و داخل جیب تولیدکننده خواهد رفت.
فاطمی امین گفت: نکتهای هم مبنی بر اینکه بقیه صنایع هم در بورس عرضه محصول داشته باشند، مطرح است که ما تا آخر زنجیره را داریم میرویم یعنی این موضوع نیست که فقط تولید کنندگان سیمان در بورس عرضه کنند، تمام مصرف کنندگان از عاملان فروش، تولید کنندگانی که محصول اولیه آنها سیمان است مثل بتن سازها هم میتوانند عرضه را داشته باشند.
https://tejaratgardan.ir/?p=146232