گروه : اصناف و کشاورزی
به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، علی اصغر میرابراهیمی در گفتوگو با ایلنا، گفت: با توجه به آنکه صنف رستورانداران جزء مشاغل پرخطر محسوب میشود، بنابرین فعالیت آنها فقط به صورت عرضه غذای بیرونبر با رعایت کامل مسائل بهداشتی است و اجازه پذیرش مشتریان به داخل رستوران را ندارند.
وی تاکید کرد: فقط رستورانهایی امکان فعالیت دارند که در سایت وزارت بهداشت ثبت نام و مسائل ایمنی بهداشت را رعایت کنند.
رئیس اتحادیه رستورانداران افزود: براساس اعلام وزارت بهداشت اشخاصی که خواستار ارائه غذا به شکل بیرونبر هستند، باید در سایت وزارت بهداشت ثبت نام و اطلاعات خود را اعم از آدرس، تعداد کارکنان، نوع فعالیت و غیره را وارد و کدرهگیری خود را دریافت کنند. زیرا تنها در این صورت اجازه فعالیت برای آنها صادر میشود.
وی درخصوص وضعیت صنف رستورانداران نیز گفت: این صنف وضعیت مناسبی ندارند و نزدیک به ۴۰ روز است که در تعطیلی مطلق به سر میبرند. که با توجه به نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان پیش بینی میکنیم که این وضعیت تا ۳ ماه آینده نیز ادامه داشته باشد.
https://tejaratgardan.ir/?p=48165