به گزارش تجارت گردان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، علیرضا عسگریان با بیان اینکه بیش از نیمی از مراکز نیکوکاری کمیته امداد در مساجد کشور مستقر است، افزود: بنا داریم در آینده مراکز فعال نیکوکاری در تمامی مساجد دایر شود.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد با گرامیداشت روز جهانی مساجد، گفت: عمل به مسئولیت اجتماعی مساجد بسیاری از مشکلات محلات اعم از مادی و معنوی را مرتفع میکند و همین کارکرد، مساجد را تبدیل به رهبران اجتماعی محلات کرده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر کمیته امداد ۷۷۷۶ مرکز فعال نیکوکاری در سراسر کشور دارد که ۴۳۷۶ مراکز نیکوکاری ما در مساجد مستقر هستند و ۳۴۰۰ مرکز دیگر در مراکز دانشگاهی، صنایع و اصناف فعالیت میکنند. عسگریان در خصوص انگیزه فعالیت بیش از نیمی از مراکز نیکوکاری در مساجد تاکید کرد: از سال ۷۵ یعنی در زمان تشکیل هستههای مردمی و بعد از آن امداد محله، همه نگاهها و رویدادهای خیرخواهانه در کمیته امداد با رویکرد مساجد بوده و تاکید بر این بود که هستههای مردمی در مساجد تشکیل شود.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد با تاکید بر این که امروزه مساجد به معنای واقعی کلمه رهبری اجتماعی جوامع اسلامی را برعهده دارند، گفت: امروز میبینیم هر فرد یا خانوادهای در هر محله که دارای مشکل است اولین مراجعهاش به مساجد است.
اشتغال، معیشت، تسهیلات و هرگونه نیاز فردی و خانودگی رویکرد و منظرش را در مساجد میبینیم. وی ادامه داد: معتمدان محلی و امنای مساجد به درستی نیازهای محله را میشناسند و بر اساس آن نیازها فعالیت میکنند. آشنایی به مشکلات محله و ارائه خدمات به نیازمندان حقیقی کارکردی بسیار ارزشمند است که مساجد آن را برعهده گرفتهاند.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه پویش احسان عمومی با محوریت مساجد فعالیت کند، افزود: مراکز نیکوکاری که در مساجد فعال هستند ضمن اینکه در تمام سال فعالیت دارند، در همه مناسبتهای مذهبی و ملی خدمات رسانی میکنند که شاهد این خدمات رسانی به ویژه در ایام عاشورا و تاسوعا، عید غدیر، قربان و دیگر پویشها بودهایم.
عسگریان در ادامه با اشاره به کارکرد مهم دیگر مساجد در زمینه خدماترسانی به محرومان گفت: مراکز نیکوکاری در مساجد همچنین به محلی برای اتحاد خیرین تبدیل شده است؛ این اتحاد هم برای برنامهریزی، هم تامین منابع و هم رفع سریع مشکلات مردم شکل گرفته است. وی با بیان این مطلب که برنامه کمیته امداد راهاندازی مراکز نیکوکاری در تمام مساجد است، ادامه داد: یکی از تاکیدات ما به کار گیری شیوههای نوین جمع آوری کمکهای مردمی است که این موضوع در همه مساجد به کار گرفته شده است و خیران و آحاد مردم محله میتوانند نذورات خود را به مسجد محل ارائه دهند.
سیدمحمد ناصر مبرقعی سرپرست بیمه ایران با تعدادی از بازنشستگان این شرکت دیدار و گفتگو…
دکتر علی جباری با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی به ریاست هیات مدیره و…
مرکز اطلاعرسانی و مسئولیتهای اجتماعی شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) درباره برکناری مدیرعامل هلدینگ صبا…
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: وضعیت بازار سکه و طلا به شدت…
دکتر سید محمدرضا میری لواسانی، ضمن تبریک هفدهمین سالروز تأسیس پتروشیمی پردیس، اعلام کرد :…
تور آموزشی و تفریحی پنج روزه شرکت بیمه سامان با حضور بیش از ۷۰۰ نفر…