×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳
فولاد مبارکه پیشگام تحول دیجیتال در کشور است

به گزارش تجارت گردان به نقل از خبرنگار فولاد با الزام و مأموریت مدیریت شرکت فولاد مبارکه به شرکت ایریسا مبنی بر تدوین برنامۀ هوشمندسازی و تحول دیجیتال در فولاد مبارکه، برنامۀ پنج‌ساله‌ای تدوین شد. در همین زمینه و با هدف حل چالش‌های موجود در این خصوص، رویداد ارائۀ چالش‌های فناورانه در مهرماه سال جاری در دانشگاه تهران برگزار و پیشنهاد‌های برتر انتخاب شد. نهایتا ۱۲ تیم در مدت ۴ روز از خط تولید فولاد مبارکه بازدید کردند.

این تیم‌ها در این مدت از واحدهای آهن‌سازی، ریخته‌گری، نورد گرم و انباشت و برداشت بازدید و از نزدیک با فرایند کار این بخش‌ها آشنا شدند.

کاربردهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در حوزۀ SIEM برای شناسایی تهدیدات و حملات سایبری و ایجاد پلتفرم امن و شفاف به‌منظور ارتقای امنیت و شفافیت فرایند خرید فولاد مبارکه با استفاده از فناوری‌های بلاک‌چِین و محاسبۀ چندطرفۀ امن ازجمله موضوعاتی بودند که شرکت‌های دانش‌بنیان برای طراحی و ایده‌پردازی‌های مرتبط با آن‌ها از مجموعۀ فولاد مبارکه بازدید کردند.

فولاد مبارکه پیشگام تحول دیجیتال در کشور است

عضو هیئت‌علمی دانشگاه اصفهان پس از بازدید از واحد نورد گرم، در گفت‌وگو با خبرنگار فولاد با بیان اینکه تهدیدات سایبری در سال‌های اخیر علیه کشورمان افزایش یافته است، گفت: محافظت از فضای سایبری کشور، به‌ویژه فضای سایبری حوزۀ صنعت بسیار اهمیت دارد و باید بتوانیم برای مقابله با آن، تمهیدات لازم را بیندیشیم.

بهروز ترک لادانی فولاد مبارکه را از پیشگامان تحول دیجیتال در کشور برشمرد و خاطرنشان کرد: این بازدید کمک کرد ایمانمان به توان داخلی قوی‌تر شود و تشویق شویم پژوهش‌های دانشگاهی را بیشتر به سمت صنعت و موارد مرتبط با صنعت سوق دهیم.

توسعه‌یافتگی فولاد مبارکه نشان از عمق فعالیت‌های علمی و پژوهشی در این مجموعه است

عضو هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و رئیس مرکز فناوری اطلاعات این دانشگاه نیز پس از بازدید از واحد آهن‌سازی و واحد انباشت و برداشت در گفت‌وگو با خبرنگار فولاد، توسعه‌یافتگی فولاد مبارکه را نشان از عمق فعالیت‌های علمی و پژوهشی در این مجموعه عنوان کرد و گفت: بازدید میدانی امروز موجب شد بتوانیم دقیق‌تر و جامع‌تر با نیازمندی‌های فولاد مبارکه آشنا شویم و پیشنهاد‌های خود را مطرح کنیم.

علی فانیان افزود: بی‌شک حوزۀ گسترده‌ای که در بخش انبارهای فولاد مبارکه وجود دارد می‌طلبد سامانه‌ای که هم دارای بنیۀ علمی قوی و هم کاربردی باشد برای مجموعه فولاد طراحی شود.

مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و متخصصان دانشگاهی طی مدت ۴ روز بازدید از واحدهای مختلف فولاد مبارکه در جلسات تخصصی نیز به گفت‌وگو با مدیران و کارشناسان فولاد مبارکه پرداختند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.