قاچاق تلویزیون بلای جان تولیدکنندگان

به گزارش تجارت گردان ، سیدعلیرضا موسوی مجد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به قاچاق لوازم خانگی از جمله تلویزیون از مرزهای غربی و جنوبی کشور، گفت: قاچاقچیان مقداری از پول را از مشتری دریافت می‌کنند، سپس کالا را از بانه وارد می‌کنند و در منزل مشتری، هزینه را با کارت خوان سیار دریافت می‌کنند. بنابراین در حال حاضر بیش‌تر از کالاهای قاچاق در مغازه‌ها با فروشگاه اینترنتی مواجه هستیم که حتی دستگاه پز و کارت بانکی مشخص و قابل رهگیری هستند و می‌توان با آن ها برخورد کرد. 

فریب تبلیغات را نخورید!

رئیس انجمن تولیدکنندگان صوت و تصویر با بیان اینکه برخی از مردم ترجیح می‌دهند به جای برند داخلی، کالای سامسونگ قاچاق بخرند، تصریح کرد: همین مشتریان زمانی که کالا ایراد پیدا می‌کند دچار مشکل می‌شوند، چرا که محصولات قاچاق گارانتی ندارند. بنابراین با شرایطی مواجه هستیم که ارز از کشور خارج می‌شود، اما خدمات پس از فروش در اختیار مردم نیست و ما هم حداقل روزانه با پنج مورد شکایتی مواجه هستیم که نمی‌توانیم کاری برای آنها انجام دهیم. بنابراین به مردم هشدار می‌دهیم که فریب تبلیغات را نخورند. 

به گفته وی در حال حاضر همه تلویزیون‌های سامسونگ، ال جی، سونی و سایر برند های خارجی موجود در بازار قاچاق هستند و پشت آن‌ها نیز نوشته شده در چه کشورهایی ساخته شدند. 

موسوی با بیان اینکه قاچاق تلویزیون به دلیل آسان بودن از سایر کالاهای لوازم خانگی بیشتر است، در پاسخ به سوالی درباره برآورد از حجم کالای قاچاق موجود در بازار گفت: آمار خیلی زیاد است و بهتر است من این رقم را نگویم! در حال حاضر در خیابان جمهوری تعداد زیادی تلویزیون قاچاق وجود دارد. وضعیت برای تولید کنندگان داخلی عذاب‌آور است، چرا که با در نظر گرفتن مالیات‌ها و هزینه‌های مختلف، شرایط حداقل ۲۵ درصد به نفع قاچاقچی است. 

هنوز تصمیمی برای بازگشت برندهای خارجی گرفته نشده

رئیس انجمن تولیدکنندگان صوت و تصویر در پایان درباره بازگشت شرکت‌های سامسونگ و ال جی به ایران، گفت: هنوز تصمیمی در این رابطه گرفته نشده است و ما هم تابع سیاست‌های صنعتی کشور، مصلحت نظام و نفع مردم هستیم و در حال حاضر تولید در حال انجام است. اما باید به این نکته توجه شود که محصولات این شرکت‌ها در ایران مونتاژ نمی‌شد بلکه ماشین‌آلات مستقر شده بود و ساخت قطعات نیز انجام می‌شد.

فتحنایی

Recent Posts

سرمایه‌گذاری های بورسی ”ومعادن“ در ریل رشد

“ومعادن” در این ماه با رشد ۱۵ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشت، بهای…

4 ساعت ago

کاهش ۶۰۰ میلیون دلاری ارزش صادرات زنجیره فولاد در نیمه نخست امسال

انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران آمار صادرات ۶ ماهه سال ۱۴۰۳ زنجیره فولاد کشور را منتشر…

4 ساعت ago

کسب عنوان واحد نمونه صنعتی استان در سال ۱۴۰۲ توسط شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین

شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین در همایش تجلیل از واحدهای برتر صنعتی و معدنی استان…

16 ساعت ago

لغو تعدادی از پروازها از ساعت ۲۱ امشب

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با توجه به محدودیت عملیاتی پیش آمده، پرواز تعدادی از…

17 ساعت ago

جزئیات تغییر سقف سوخت‌گیری با کارت شخصی

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی جزئیات تغییر سقف سوخت‌گیری با کارت شخصی را تشریح…

17 ساعت ago

«پست برق نفت» پروژه CTEP در مدار قرار گرفت گامی دیگر در راستای راه اندازی زودهنگام واحد فرآورش مرکزی میدان آزادگان جنوبی

«پست برق نفت» واحد فرآورش مرکزی میدان آزادگان جنوبی (CTEP) در مدار قرار گرفت.

20 ساعت ago