×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، نایب رئیس هیئت‌مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت افزود​: با هدف چابک سازی زیرساخت در حال پیگیری بحث مکالمات بین‌الملل هستیم تا به طور کامل به اپراتور‌های بخش خصوصی واگذار شود.
سجاد بنابی گفت​: بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات تا پایان شهریور به طور کامل مکالمات بین‌الملل به بخش خصوصی واگذار می‌شود و شرکت ارتباطات زیرساخت تنها نقش حاکمیتی خواهد داشت. 
بنابی ادامه داد: قبلاً مکالمات بین‌الملل از طریق اپراتور‌ها در اختیار زیرساخت قرار می‌گرفت و زیرساخت آن را تحویل شرکت‌هایی که در خارج از ایران با آن‌ها قرارداد داشت می‌گذاشت و بالعکس. این فرآیند بر اساس مأموریت جدید قرار است تغییر و زیرساخت فقط نقطه اتصال را برقرار کند و خود اپراتور‌ها می‌توانند با شرکت‌ها و اپراتور‌های خارجی قرارداد بسته و فرآیند ارتباط را برقرارکنند.

ترافیک اینترنت را به اپراتور‌ها واگذار می‌کنیم
وی تصریح کرد: در حال فراهم کردن شرایط هستیم تا در دو سال آینده، ترافیک اینترنت را به اپراتور‌ها واگذار کنیم تا خرید و فروش اینترنت توسط خود ارائه دهندگان سرویس انجام شود.
نایب رییس هیأت‌مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت درباره قطعی اینترنت که گلایه وزیر ارتباطات را هم در پی داشت گفت: اتفاقی که افتاده بود و ممکن است تکرار شود این است که برخی لینک‌های ارتباطی ما با تأمین کننده‌های اینترنت در خارج از کشور قطع شد.
وی گفت: شرکت اروپایی هم به خاطر قطعی اینترنت عذرخواهی و جبران خسارت کرد. در حال حاضر تقریباً در همه مرز‌های غربی، شمالی و جنوبی اتصال اینترنت داریم. به همین دلیل امکان قطع اینترنت کشور به یکباره تقریباً وجود ندارد، چون اگر از یک ورودی قطعی اینترنت داشته باشیم می‌توانیم آن را از ورودی‌های دیگر جبران کنیم. 
وی در ادامه درباره درخواست شرکت‌های ارائه کننده خدمات اینترنت ثابت برای افزایش ۵۰ درصدی بهای خدمات گفت: درخواست FCP‌ها برای افزایش قیمت ارتباطی به زیرساخت پیدا نمی‌کرد چراکه شرکت زیرساخت، قیمت اینترنت را گران نکرده که این شرکت‌ها بخواهند، قیمت خدمات را افزایش دهند. شرکت زیرساخت در زمان مدیریت آذری جهرمی در دو نوبت بیش از ۵۰ درصد از قیمت فروش اینترنت به اپراتور‌ها و FCP‌ها را کاهش داده است.
نایب رییس هیأت‌مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت افزود: در پی این درخواست، مجموعه رگولاتوری و شخص وزیر چند شرط برای آن‌ها تعیین، که یکی از آن‌ها افزایش کیفیت و تنوع خدمات بود تا سازمان تنظیم درخواست‌شان برای افزایش قیمت را بررسی کند. 
بنابی در پاسخ به سؤالی درباره سرنوشت شبکه ملی اطلاعات گفت: شبکه ملی اطلاعات در واقع گفتمان انقلاب اسلامی در مواجهه با فضای مجازی است؛ رویکرد آن هم واضح است؛ بر اساس این رویکرد گفته می‌شود تا حد امکان در لایه زیرساخت، خدمات و محتوا، استقلال خودمان را در فضای مجازی حفظ کنیم. البته استقلال به معنای قطع ارتباط نیست بلکه باید از رویکرد مصرف‌کننده و تأثیرپذیر بودن به سمت تولید کننده و تأثیرگذار بودن حرکت کنیم.
نایب رییس هیأت‌مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت تأکید کرد: در حال حاضر وزارت ارتباطات تمام شهر‌های کشور را به شبکه ملی اطلاعات متصل کرده و حدود ۷۰ درصد روستا‌های بالای ۲۰ خانوار به این شبکه متصل شده‌اند. بر همین مبنا تا پایان سال می‌توانیم ارتباط تمام مدارس کل کشور به شبکه ملی اطلاعات را برقرار کنیم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.