به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، فرزاد طلاکش در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه با وجود تمام هشدارهایی که بخش خصوصی داده، همچنان تصمیماتی که در حوزه مدیریت قیمت تخم مرغ گرفته میشود، با واقعیتها فاصلهای زیاد دارد و تداوم این امر نه تنها به ضرر تولید کننده تمام میشود که حتی در بازار نیز اختلال ایجاد خواهد کرد.
وی با بیان اینکه با دستور ستاد تنظیم بازار، سقف قیمتی برای تخم مرغهای بسته بندی اعلام شده است، گفت: تا پیش از بی نظمیهای اخیر، انجمن تخم مرغ شناسنامهدار قیمت مدنظر خود را به سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اعلام میکرد و با تایید این سازمان، قیمتها در بازار نهایی میشد اما در هفتههای اخیر ناگهان بحث ستاد تنظیم بازار مطرح شده است.
این فعال بخش خصوصی ادامه داد: با توجه به اینکه سهم تخم مرغهای شناسنامهدار هنوز بخش محدودی از بازار است، تا کنون با نظارت سازمان حمایت مشکلی در زمینه تعیین قیمت تخم مرغ وجود نداشت اما ورود روزهای گذشته به این عرصه و اصرار بر پایین آوردن قیمتها میتواند بسیار مشکل ساز باشد.
طلاکش با اشاره به اختلاف نظر جدی میان تولید کنندگان و تصمیمگیران در این حوزه، توضیح داد: در جلسهای که با حضور مسئولان داشتیم، قیمت تمام شده مدنظر آنها را محاسبه کرده و به حداقل عدد رسیدیم اما آنها باز هم گفتند که باید قیمت پایینتر بیاید و نرخ آنقدر پایین آمده که دیگر با واقعیتها سازگار نیست. برای مثال اصرار میکنند که قیمت ۱۲ کیلو تخم مرغ به شکل عمده، باید حدود ۱۲ هزار تومان باشد، اما بررسی وضعیت بازار در روز گذشته نشان میدهد که این عدد حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان بوده است.
وی افزود: وقتی میگویند قیمت تخم مرغ بسته بندی شش تایی باید ۷۰۰۰ تومان باشد، در حالی که قیمت تمام شده آن برای تولید کننده بیش از این عدد است، تکلیف چیست؟ چرا احساس میکنند در چنین فضایی میتوانند بازار را مدیریت کنند؟
دبیر انجمن ملی طیور خاطرنشان کرد: این تصمیم غلط نتایج خود را در روزهای آینده نشان خواهد داد و در اولین گام، فروشگاههای زنجیرهای که موظف به فروش تخم مرغ شناسنامه دار هستند، قفسههایشان خالی میشود. تولیدکننده با این قیمتها اساسا امکان تولید ندارد و این اصرار در هفتههای آینده به عذرخواهی از مردم و اصلاح در سیاستهای غلط منجر میشود.
به گزارش تجارت گردان به نقل از ایسنا ، در هفتههای گذشته افزایش قیمت تخم مرغ، حواشی زیادی به وجود آورده است. مرغداران معتقدند افزایش قیمت نهادهها که بسیاری از آنها وارداتی هستند، علت این افزایش قیمت بودهاند و دولت نیز گفته تلاش میکند تخصیص ارز به این حوزه را تسریع کند.
انتهای پیام
امیر سرتیپ علی ملک معاون پدافند غیرعامل کشور در راس هیاتی یازدهم آبانماه ۱۴۰۳ ضمن…
مهرداد دهداری مدیر HSE و پدافند غیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس از سوی وزیر…
به پاس تلاش های موثر شرکت فولاد اکسین خوزستان در اجرای پروژه ها درسالهای اخیر و…
همایش تخصصی تعالی در آستانه یازدهمین دوره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی کشور به میزبانی شرکت…
در پی انتشار اخباری در برخی رسانهها مبنی بر «انتشار گاز فسژن در پتروشیمی کارون،…