به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان«غلامحسین شیرازی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، علت اصلی افزایش قیمت هر دست دل و جگر گوساله و گوسفندی را کاهش عرضه دام زنده داخلی و عدم واردات آلایش شامل دل و جگر ذکر کرد.
به گفته وی، البته با توجه به بارندگیها و وجود علوفه مناسب در کشور، تولید دام زنده داخلی افزایش مطلوبی دارد، امادامپروران برای افزایش وزن دام، آن را به بازار عرضه نمیکنند تا بتوانند در پاییز با قیمتهای بالاتری به فروش برسانند.
رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه، اظهار داشت: فروشندگان دل و جگر این محصول را گران از قصابیها خریداری میکننداظهارداشت: اکنون هر دست کامل دل و جگر گوساله با قیمت ۷۵ تا ۸۰ هزارتومان و گوسفندی بین ۱۱۵ تا ۱۲۰ هزارتومان از قصابیها خریداری میشود.
وی افزود: تاکنون آلایش آنچه به عنوان دام زنده وارداتی نیز به کشور وارد شده با قیمت مناسب به دست واحدهای فروشنده دل و جگر نرسیده است.
رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه گفت: پیش از این نیز برای تنظیم بازار این محصول پر مصرف، پیشنهاد واردات آلایش دل و جگر به مسئولان امر در وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه شده بود اما به نظر میرسد دولت برای تنظیم بازار قیمت گوشت قرمز، انواع گوشت گوسفندی و گوساله منجمد و گرم را وارد میکند اما نسبت به واردات آلایش تاکنون هیچ اقدامی نکرده است.
به گفته وی، در ماههای اخیر قیمت هر سیخ دل و جگر گوسفندی ۳۰۰۰ تا ۴,۰۰۰ تومان بود که اکنون ۵,۰۰۰ تومان قیمت گذاری شده است.
شیرازی افزود: اکنون مصرف روزانه دل و جگر و قلوه در شهر تهران حداقل بین ۵ تا ۶ تن برآورد میشود در حالی که میزان عرضه آن به بازار به کمتر از ۲ تن رسیده است که ادامه این روند میتواند موجب زیان واحدهای صنفی فعال در این بخش شود.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی ارومیه گفت: تلاش روابط عمومی برای توسعه برندینگ شرکت پتروشیمی ارومیه قابل…
در پی شهادت رییس جمهور محترم کشور و همراهان ایشان امروز ۱۴۰۳/۰۲/۳۱ کلیه معاملات در…
بر اساس اطلاعات به دستآمده رییسجمهور کشورمان به همراه هیات همراه به مقام رفیع شهادت…
پپ گواردیولا چهارمین قهرمانی پیاپی و ششمین قهرمانی خود در انگلیس را جشن گرفت. منچسترسیتی…
رهبر معظم انقلاب اسلامی در واکنش به سانحه رخ داده برای بالگرد حامل رییس جمهور…
نمایشگاه الکامپ و تلکام استان مرکزی (ELECOMP – TELECOM 2024 ARAK)، با حضور و حمایت…