×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳

ابوالفضل سروش وجود ۴۰۰ شرکت دانش بنیان دارای ظرفیت صادراتی در کشور را نشان از توان مطلوب در این بخش دانست و گفت: فعالان زیادی در این عرصه حضور دارند که با نزدیک شدن آنها به هم موانع و مشکلات توسعه صادرات دانش بنیان قابل حل خواهد بود.

دبیر پنل تخصصی انتظارات متقابل شرکت های دانش بنیان و صندوق های پژوهش و فناوری تاکید کرد: نیازمند طراحی یک ادبیات مشترک برای حوزه دانش بنیان هستیم؛ خصوصا در زمینه اعتبار سنجی شرکت های دانش بنیان، ضروری است که نهادهای مختلف از صندوق پژوهش تا بانک توسعه صادرات و سایر سازمان های درگیر در جریان توسعه صادرات محصولات دانش بنیان باید برای طراحی سازوکاری همخوان با این حوزه همکاری کنند.

عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران توجه به جایگاه نهادهای مختلف تامین مالی را ضروری ذکر کرد و گفت: بانک قدم های مثبتی را در مسیر ایجاد سیستمهای نظام مند برای تامین مالی دانش بنیان ها برداشته و شرکت های دانش بنیان متقابلا باید خود را با این سیستم وفق دهند.

سروش پیشنهاد کرد: برای تسهیل فرایندهای یاد شده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سایر نهادها و سازمان هایی که اشراف کاملی بر این حوزه و فعالین آن دارند، شرکت های دانش بنیان صادراتی را به بانک معرفی کنند تا بتوانیم مسیر تامین مالی و در ادامه تجاری سازی را برای این شرکت ها آماده کنیم.

مدیر عامل شرکت تامین سرمایه تمدن نیز در این پنل تخصصی گفت: صندوق های سرمایه گذاری، بازار سرمایه و شرکتهای تامین سرمایه نقش مهمی در تامین مالی شرکت های دانش بنیان دارند و می توانند با ریسک پذیری بیشتر وارد فرایند تامین مالی این شرکت ها شوند.

محمودرضا خواجه نصیر اظهار داشت: واقعیت این است که در حالیکه از مزیت های رقابتی و ارزش افزوده در حوزه دانش بنیان صحبت می کنیم اما در بزنگاه تامین مالی انتظار داریم که با قیمت های پایین این کار صورت بگیرد.

وی با اشاره به موفقیت بسیاری از شرکت های دانش بنیان حاضر در بورس گفت: این واقعیت نشان می دهد شرکت های دانش بنیان نیاز به تامین مالی ارزان قیمت ندارند.

خواجه نصیر گفت: هرچند شرکت های دانش بنیان به لحاظ دارایی ضعیف هستند اما باور به توانمندی بالای آنها می تواند جای دارایی را پر کند؛ کافیست در مسیر تامین مالی ارزشمندی شرکت های دانش بنیان را باور کنیم.

مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن گفت: ضروری است ساختار لازم برای تامین مالی دانش بنیان ها را فراهم کرده و نهادهای مرتبط با این بخش وارد فرایند تامین مالی این شرکت ها شوند.

رضا ساعدی فر، مدیر امور اعتبارات بانک توسعه صادرات نیز با ارائه گزارش عملکرد بانک توسعه صادرات ایران طی سالهای اخیر گفت: در سال ۹۷ با هدف گذاری های انجام شده برای تامین مالی شرکت های داش بنیان صادراتی، این بانک بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات در قالب سرمایه در گردش با نرخ های مناسب به شرکت های دانش بنیان صادراتی ارائه شده و امسال نیز تا پایان تیرماه ۴۵ میلیارد تومان پرداخت تسهیلات به این شرکت ها داشته ایم.

وی با اشاره به اینکه مسیر دریافت ضمانت نامه نیز برای شرکت های دانش بنیان فراهم شده گفت: در زمینه ارائه تسهیلات به دانش بنیان ها در بخش طرح ها نیازمند سرعت بیشتر هستیم همچنین در صورت وجود ابهام در زمینه چگونگی اخذ تسهیلات،نمایندگان شرکت ها می توانند مشاوره های لازم را از کارشناسان مربوطه در بانک توسعه صادرات دریافت نمایند.

در پایان این پنل کارشناسان حاضر به سوالات حاضرین در این نشست پیرامون تامین مالی شرکت های دانش بنیان پاسخ دادند.

همایش تامین مالی شرکت های دانش بنیان با محورهای رویکردهای نوین تامین مالی شرکت های دانش بنیان صادراتی در محل سالن همایش های سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.