×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : پنج شنبه, ۲۰ آذر , ۱۴۰۴

به گزارش ایسنا، سوشا مکانی به خاطر مطالبات مربوط به سال‌های ۹۳ تا ۹۵ از باشگاه پرسپولیس شکایت کرده که پس از رای کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال و در ادامه رای کمیته استیناف این فدراسیون، باشگاه پرسپولیس را به پرداخت حدود ۸۰۰ میلیون تومان محکوم کرد اما حالا این باشگاه پیگیری موضوع شده که چطوری رای ۱۴۵ میلیون تومانی ابتدایی به ۸۰۰ میلیون تومان رسیده است؟

بر اساس اطلاعاتی که یک مقام مطلع در باشگاه پرسپولیس در اختیار ایسنا قرار داد، سوشا مکانی در آخرین سال فعالیتش در باشگاه پرسپولیس قرارداد ۸۰۰ میلیونی داشت که در ادامه به خاطر محرومیت ۶ ماهه که از سوی کمیته اخلاق فدراسیون برای این بازیکن اعمال شد، مدیران وقت باشگاه ۵۰ درصد از قرارداد این بازیکن را کسر کردند و از ۴۰۰ میلیون باقیمانده، حدود ۲۰۰ میلیون به او پرداخت کردند. به خاطر همین موضوع هم مکانی توانست در کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال علیه پرسپولیس حکم حدود ۱۴۵ میلیون تومانی بگیرد و با امضای امضای ابراهیم شکوری (دبیر کل وقت فدراسیون فوتبال) این رای ابلاغ شد. 

حالا مدیران پرسپولیس مدعی هستند که چطور رای ۱۴۵ میلیونی که پیش از این فدراسیون ابلاغ کرده بود به حدود ۸۰۰ میلیون رسیده و از این جهت پیگیر موضوع هستند. باشگاه پرسپولیس بر این باور است که با توجه به حرکت غیر اخلاقی سوشا مکانی و محرومیت ۶ ماهه او از سوی فدراسیون فوتبال، پرسپولیس نباید نیمی از دستمزد او را بپردازد.

پرونده سوشا مکانی و چند پرونده دیگر این روزها مشکل بزرگی برای پرسپولیس ایجاد کرده است. از آنجایی که پنجره نقل‌وانتقالاتی این باشگاه در حال حاضر توسط فیفا بسته است، حتی با پرداخت بدهی خارجی و باز شدن پنجره توسط فیفا، این باشگاه به خاطر بدهی‌های داخلی نمی‌تواند بازیکن جدید را ثبت و از آن استفاده کند، مگر اینکه پیش از پایان مهلت نقل‌وانتقالات، تکلیف بدهی‌های داخلی مشخص شود.

انتهای پیام

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.