×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۱ بهمن , ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، عبدالحسین عباسی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان اظهار کرد: بازار مبل به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه و کاهش تقاضا برای خرید تقریبا در رکود به سر می‌برد.

رئیس اتحادیه درودگران و مبل سازان افزود: در حال حاضر تولید به میزان کافی وجود دارد، اما شرایط به گونه‌ای است که عرضه بیش از تقاضا است و این موضوع واحد‌های تولیدی را دچار مشکل کرده است.

وی با بیان اینکه مبلمان از سبد خانوار‌ها حذف شده است، گفت: به طور متوسط واحد‌های عرضه کننده مبلمان در بازار باید حداقل روزانه یک فاکتور فروش داشته باشند، اما اکنون بین ۱۰ تا ۱۵ روز یک فروش دارند.

عباسی با بیان اینکه افزایش مولفه‌های تولید مانند مالیات، بیمه وقیمت مواد اولیه، قیمت تمام شده را بالا برده است، تصریح کرد: ۲۵ تا ۳۰ درصد قیمت مبلمان بر اساس بالا رفتن مولفه‌های تولید افزایش یافته است.

رئیس اتحادیه درودگران و مبل سازان خاطرنشان کرد: بازار داخل توسط تولیدات داخلی تامین می‌شود و واردات این محصول به کشور ممنوع است.

وی با بیان اینکه صادرات مبلمان نسبت به سال‌های قبل از وضعیت خوبی برخوردار نیست، اظهار کرد: با توجه به مشکلاتی که واحد‌های تولیدی مواجه هستند و عدم حمایت دولت، بازار‌های صادراتی ما توسط ترکیه گرفته شده است.

عباسی تاکید کرد: کیفیت محصولات تولیدی داخلی با تولیدات کشور ایتالیا برابری می‌کند و از نظر کیفیت هیچ مشکلی نداریم.

رئیس اتحادیه درودگران و مبل سازان با بیان اینکه در استان تهران ۲۲ هزار واحد‌های تولیدی داریم که ۶۵ درصد فعال، ۲۰ درصد نیمه فعال و ۱۵ درصد غیرفعال هستند.

وی افزود: بزرگترین مشکل واحد‌های تولیدی، نداشتن نقدینگی است که با دریافت تسهیلات با بهره بانکی ۲۰ تا ۲۵ درصد از سوی بانک‌ها راه به جایی نمی‌برند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.