×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۱۵ بهمن , ۱۴۰۴
مدیرعامل بیمه دی به دیدار جانبازان مرکز امام علی (ع) ساری رفت

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی بیمه دی از ساری ، در این دیدار، دکتر هادی عبداللهی ، ‌مدیر عامل بیمه دی ضمن دیدار با جانبازان سرافراز ، از نزدیک در گفتگو با جانبازان معزز در جریان مسایل و مشکلاتشان قرار گرفت و حضور در‌جمع این قشر عزیز را توفیقی بزرگ دانست .
وی خاطر نشان کرد،: این ۲ مناسبت یعنی سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و مناسبت میلاد امام زمان (عج) در این آیه نهفته که ، خداوند متعال به انسانها نوید داده وَنُریدُ أَن نَمُنَّ عَلَى الَّذینَ استُضعِفوا فِی الأَرضِ وَنَجعَلَهُم أَئِمَّهً وَنَجعَلَهُمُ الوارِثینَ که سرانجام حق بر باطل پیروز است و مستضعفان بر ظالمین پیروز و حکومت الهی به دست آنها بر جهان گسترش خواهد یافت.
عبداللهی در دیدار جانباران مرکز امام علی (ع) ساری تاکید کرد: عزیزان جانباز نقش بی بدیلی در نوشتن برگ های زرین تاریخ ایران دارند.
کهنسال مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران ضمن همراهی مدیرعامل بیمه دی، از خدمات بیمه دی به ایثارگران به ویژه خاتواده های شهدا و جانباران تقدیر و تشکر کرد.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



ارتباط با سازمان آگهی ها

پاسخگویی ۲۴ ساعته
📱
شماره تماس
+98 910 227 5423
👤
نام
محمدی واحد پشتیبانی آگهی ها
ساعات پاسخگویی
۲۴ ساعته

آخرین اخبار تجارت گردان

به‌روزرسانی لحظه‌ای
در حال بارگذاری اخبار...