وی در دیدار با استاندار با اشاره به ظرفیتهای بانک توسعه تعاون بهخصوص قراردادهای عاملیت در طرحهای ملی ازجمله اعتبارات اشتغال پایدار روستایی و عشایری افزود: مشارکت و تأمین اعتبار طرحهای معدنی، کشاورزی و صنعتی استان، در اولویت بانک توسعه تعاون قرار دارد.
وی سهم بانک از جذب اعتبارات طرح ملی اشتغال پایدار روستایی و عشایری را بیش از ۱۱۰ درصد بیان کرد و گفت: بانک توسعه تعاون در استان خراسان جنوبی از محل این طرح ۱۴۰۰ اشتغال جدید ایجاد کرده است.
ایرانی همچنین نسبت مطالبات غیر جاری بانک را در این استان زیر یک درصد و رتبه اول در بین استانها اعلام کرد و خاطرنشان نمود: نسبت NPL بانک توسعه تعاون در استان خراسان جنوبی از متوسط نظام بانکی بسیار پایینتر و در بین بانکهای استان نیز از جایگاه مناسبی برخوردار میباشد که این نشان از مدیریت صحیح و اعتبارسنجی مناسب بانک است.
ملانوری استانداری خراسان جنوبی نیز با تقدیر از عملکرد بانک توسعه تعاون در این استان، خواستار توجه بیشتر به استان کم برخوردار خراسان جنوبی، ایجاد زیرساختهای مناسب در حوزه صنایع خرد، و همچنین جذب اعتبار جدید در حوزه تسهیلات حمایتی شد.
عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون در ادامه سفر در بازدید از طرح پرورش ۳۰۰ قطعهای شترمرغ برزگران گفت: مشاهده اشتغال به کار جوانان در جایجای این استان پهناور که بانک توسعه تعاون نیز با تزریق اعتبارت سهم کوچکی در توسعه مناطق روستایی داشته، بسیار خوشایند است. بانک آمادگی هدایت منابع مالی به سمت رونق تولید و حمایت از بنگاههای تولیدی دارد.
محمدجعفر ایرانی همچنین در ادامه سفر خود به استان خراسان جنوبی، به مجتمع معدنی شادان در فاصله ۱۲۰ کیلومتری مرکز استان سفر و از طرح استحصال طلا و فرآوری تولید شمش طلای شادان شرکت کارند صدر جهان بازدید کرد.
وی در جمع مدیران شرکت توسعه معادن کارند صدر جهان و هیأت مدیره هلدینگ خوارزمی، با بیان اینکه بانک توسعه تعاون بهعنوان یکی از شرکای تجاری مشتریان خود، همواره در پیشرفت و ارتقای پروژهها مسئولیت مشاورهای و حمایتی خود را بهدرستی ایفا میکند، تأکید کرد: بانک توسعه تعاون که یک بانک تخصصی و جوان تلقی میشود بهمنظور تأمین منابع مالی بخش تعاون کشور ایجادشده است و باید ۷۰ درصد منابع خود را به تعاونیها تخصیص دهد.
گفتنی است بانک توسعه تعاون از محل اعتبارات داخلی و همچنین اعتبارات طرح ملی حمایت از اشتغال پایدار روستایی و عشایری مجموعاً ۳۱۰ میلیارد ریال در پروژه طلای شادان سرمایهگذاری کرده است که در حال حاضر بیش از ۱۵۰ نفر در این مجموعه بهصورت مستقیم مشغول به کار و پس از بهرهبرداری برای ۳۰۰ نفر بهصورت مستقیم اشتغال جدید ایجاد خواهد شد.