به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، محمدرضا بختیاری در گفتوگو با ایلنا، درباره میزان افزایش مصرف آب طی روزهای اخیر اظهار داشت: در فروردین ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۶ درصد افزایش مصرف داشتهایم، رقم مصرف آب در سال گذشته در همین مدت ۲ میلیون و ۲۰۰ تا ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار متر مکعب بود اما اکنون به حدود ۳ میلیون متر مکعب رسیده است یعنی بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار متر مکعب افزایش یافته که در تاریخ مصرف آب در تهران بیسابقه است.
رقم مصرف به اندازه روزهای گرم سال شد
وی با بیان اینکه میزان مصرف به اندازه روزهای گرم سال شده است، افزود: البته ما درک میکنیم که این رشد مصرف به دلیل به دلیل بحث بیماری کرونا و رعایت بهداشت است، اما رقم مصرف علیرغم برودت و سردی هوا معادل خرداد و تیر ماه سالهای قبل شده است.
از اسفند وارد پیک مصرف شدیم
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران تصریح کرد: از ابتدا که بحث کرونا پیش آمد میزان مصرف بالا رفت و تقریبا هیچ روزی به زیر ۳ میلیون متر مکعب نرسیده است، یعنی معادل ۲۰ خرداد به بعد که هوا گرم و کولرها را روشن میشود، مصرف آب داریم و این بدان معناست که از ابتدای اسفند ماه وارد پیک مصرف شدهایم.
با تمام ظرفیت کار میکنیم
وی گفت: واقعیت این است که سیستم با تمام ظرفیت کار کرده و آبرسانی میکند و تابحال هم مسئلهای پیش نیامده، اما اگر مصرف به همین شکل پیش برود ممکن است تابستان دچار مشکل شویم. البته برنامهریزی لازم انجام میشود، ولی جا دارد که مردم هم کمک کنند، ۷۰۰ هزار متر مکعب در روز به معنای ۷۰۰ میلیون لیتر در روز است.
درست مصرف کردن با رعایت بهداشت منافات ندارد
بختیاری یادآور شد: درست است که برای رعایت توصیههای بهداشتی اولین نیاز و مهمترین مسئله آب است اما مردم هم رعایت کنند و مصرف بهینه را فراموش نکنند، برخی از ابتدای شستن دست تا انتها شیر آب را باز میگذارند و این کار موجب هدررفت آب میشود.
در هیچ منطقهای قطعی آب نداریم
وی تاکید کرد: وظیفه ما این است که در این اوضاع بحرانی آب مورد نیاز مردم را تامین کنیم که انجام میشود و هیچ منطقهای قطعی آب نداریم، مردم هم وظیفه دارند کمک کنند و درست مصرف کنند. همه باید دست به دست هم بدهیم که از این شرایط سخت عبور کنیم.