×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳
معرفی محصولات، دستاوردها و عملکرد شرکت بیمه دانا در در نمایشگاه کیش اینوکس

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط‌عمومی بیمه دانا، این شرکت با حضور دکتر رضا جعفری مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره، اعضای هیئت‌مدیره، معاونین و برخی مدیران بیمه دانا در رویداد بین‌المللی کیش اینوکس در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی جزیره کیش شرکت کرد و به معرفی محصولات، دستاوردها و عملکرد این شرکت در صنعت بیمۀ کشور پرداخت.

افتتاح نمایشگاه کیش اینوکس با مشارکت گسترده نخبگان اقتصادیِ بخش خصوصی و دولتی
نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه، خصوصی‌سازی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری (کیش اینوکس ۲۰۲۴) صبح ۱۴ آبان‌ماه جاری با سخنرانی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس کمیته محتوایی کیش اینوکس، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس و نایب‌رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی  ایران و نیز با حضور جمعی از مدیران ارشد بازار سرمایه و اصحاب رسانه در مرکز همایش‌های جزیزه کیش آغاز به کار کرد. اشاره به دستاوردهای نمایشگاه کیش اینوکس، ضرورت توجه به اهمیت صنعت مالی، بررسی محورهای قانون تامین مالی تولید و نیز اهمیت بالای توجه به سرمایه‌گذاری از جمله مباحث طرح شده از سوی سخنرانان در این مراسم بود.


رویداد کیش اینوکس در طول سال‌های برگزاری با برخورداری از حمایت و مشارکت گسترده وزارتخانه‌ها، دستگاه‌ها و فعالین اقتصادی بخش‌های دولتی و خصوصی و همچنین مشارکت‌کنندگان بین‌المللی و با حضور نخبگان اقتصادی کشور به محلی جهت ارائه تصویری کامل از قابلیت‌ها، ظرفیت‌ها و شرایط کلان اقتصاد کشور، تقارن و تبادل اطلاعات فعالان اقتصادی داخلی و بین‌المللی و برگزاری نشست‌های تخصصی با موضوعات روز اقتصادی در ابعاد کشوری و جهانی تبدیل گردیده است.
رویداد کیش اینوکس ۲۰۲۴ در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» و با محور هایی نظیر هدایت نقدینگی به بخش‌های مولد اقتصادی، بررسی سیاست‌های کنترل رشد نقدینگی و مهار تورم، بهره‌گیری از شیوه‌های نوین تامین مالی، نقش بانک‌ها در جهش تولید از طریق تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی، تمرکز بر اجرای دستورالعمل حاکمیت شرکتی، نقش بازار سرمایه در تحقق شعار سال، تامین مالی و تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان از طریق بازار سرمایه، افزایش شفافیت و حرکت در مسیر پیش‌بینی‌‌ پذیرتر شدن اقتصاد ملی، تنوع روش‌های واگذاری در روند خصوصی‌سازی، طراحی محصولات نوآورانه در صنعت بیمه و نقش این صنعت در ایجاد فضای امن سرمایه‌گذاری، معرفی آخرین ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در کشور، جایگاه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در تولید، صادرات و دیپلماسی اقتصادی و بسیاری از مسائل روز اقتصادی کشور و با حضور مقامات، مسئولین، کارشناسان و دست اندرکاران اقتصادی کشور در آبان‌ماه جاری برگزار شد.

رویکردهای صنعت بیمه به سرمایه‌گذاری بلندمدت
در حاشیه برگزاری این نمایشگاه، پنل تخصصی «رویکردهای صنعت بیمه به سرمایه‌گذاری بلندمدت» از سوی شرکت سرمایه‌گذاری بیمه دانا  برگزار شد.
دکتر رسول تاجدار مدیرعامل پیشین بیمه البرز و رئیس کمیسیون مالی سندیکای بیمه‌گران ایران در این پنل که روز سه شنبه ۱۵ آبان‌ماه برگزار شد بر ضرورت توجه ویژۀ شرکت‌های بیمه به بحث سرمایه‌گذاری‌‌های بلندمدت، تأکید کرد و اظهار داشت: شرکت‌های بیمه به این دلیل که اساسأ سرمایه‌گذاری، امری تخصصی است و به نوعی فراتر از تخصص یک بحث بیمه‌ای و صنعت بیمه است، باید به سمت یک نهاد مالیِ واسط (نهاد واسطه‌گر مالی) حرکت کنند تا امر سرمایه‌گذاری را به صورت مطلوب برای آن‌ها مدیریت کند. 
وی با بیان اینکه بسیاری از شرکت‌های بیمه طی یک دهه (اخیر) به سمت نهادهای مالیِ واسط برای مدیریت سرمایه‌گذاری‌هایشان حرکت کرده‌ و توانسته‌اند موفقیت‌های قابل توجهی نیز کسب کنند، افزود: البته باید این نکته را نیز در نظر داشت که تحقق امر یاد شده نیازمند برنامه‌ریزی و اصلاح قوانین است.
وی در خصوص موانع سرمایه‌گذاری در صنعت بیمه کشور و انتظارات صنعت بیمه از نقش مجلس و دولت در این حوزه، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی، نگاه اجتماعیِ صرف به بحث بیمه دارد و به نظر می‌رسد ارتباط مجلس و دولت با شرکت‌های بیمه نیازمند تغییر است.

دکتر مهدی طغیانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز در این پنل تخصصی با اشاره به اینکه (طبق گزارش ارائه شده به کمیسیون اقتصادی) حدود ۱۲۱ همت، سهم سرمایه‌گذاریِ شرکت‌های بیمه است که بخش قابل توجهی از آن در بانک‌ها به عنوان سپرده، ۳۶ درصد آن در شرکت‌های بورسی و فرابورسی و رقم اندکی نیز به صندوق‌های سرمایه‌گذاری و تسهیلات به اشخاص اختصاص داده شده است، عنوان کرد: مسئله امروز کشور در بحث تحریم و اقتصاد را باید ورای اتفاقات و رویدادها مورد بررسی قرار داد و نیز نقش و تأثیر سایر متغیرها را در ارزیابی‌های بلندمدت خود به ویژه در بحث سرمایه‌گذاری لحاظ کنیم. 
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه با تأکید بر اینکه در نظم جدید اقتصادی باید به سمت ظرفیت‌های کشور با نگاه به روابط با کشورهای پیرامون و همسایه حرکت کنیم و یک نوع شراکت راهبردی (با شرق و همسایگان) را برای کشور تعریف کنیم از همه فعالان حوزه بخش مالیِ کشور اعم از بانک، بیمه و بازارهای سرمایه خواست که در این «جایابیِ مالی» نقش خود را به درستی ایفا کنند. 
وی همچنین تعریف روابط بلندمدت با بیمه‌گذاران شرق آسیا و جذب سرمایه‌های آن‌ها در بخش صنعت بیمه، اهمیت بحث فناوری در صنعت بیمه و حرکت به سمت جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی و تعریف نوعی شراکت راهبردی در حوزه مدیریت ریسک با بخشی از کشورهای جهان را به عنوان چشم‌انداز صنعت بیمه برشمرد و بر رشد روزافزون سرمایه‌گذاری‌های صنعت بیمه در کشور تأکید کرد.
طغیانی در ادامه سخنانش اشاره کرد: ما در بخش سرمایه‌گذاری‌های صنعت بیمه نیازمند نوعی شراکت راهبردی هستیم تا به صنعت بیمه کمک کند به تدریج از حصار تحریم چیده شده پیرامون اقتصاد ایران عبور کنیم. باید به این نکته اشاره کرد که در برنامه هفتم توسعه بحث ترانزیت مطرح است و صنعت بیمه می‌تواند از این فرصت استفاده کند چراکه  ایران در چهار راه سیاسی ترانزیت منطقه قرار دارد. 

علی عبدی‌زاده اقتصاددان و مدیرعامل پیشین صندوق ملی محیط‌زیست نیز در این نشست تخصصی، با اشاره به اینکه، در گذشته اساسا برنامه و سند مشخصی برای بحث‌های سرمایه‌گذاری کشور مبتنی بر آمایش‌های سرزمینی تدوین نشده است، گفت: اخیرا قانونی در مجلس و دولت مطرح شده که امیدوارم به بحث تأمین مالی صنعت بیمه به طور مفصل پرداخته شود.  
وی با بیان اینکه بحث نظام اقتصادی حاکم بر کشور، نظام اقتصادیِ متمرکز و دستوری است به گونه‌ای که حتی نرخ‌گذاری‌ها به ویژه نرخ‌گذاری‌‎های بیمه‌ای نیز دستوری است، افزود: در حقیقت همین امر موجب شده که صنعت بیمه برای سرمایه‌گذار، سهام‌دار خُرد و ذینفعان آن در جامعه جذاب نباشد و نتواند آن رشد لازم را تجربه کند. 
عبدی‌زاده در ادامه ضرورت آسیب‌شناسی در خصوص سهم اندک بیمه از تولید ناخالص داخلی کشور که کمتر از دو درصد است را در بحث سرمایه‌گذاری و تأمین مالی کشور مورد تأکید قرار داد و گفت: امیدارم سهم صنعت بیمه به عنوان بازیگری مقتدر در حوزه سرمایه‌گذاری و تأمین مالی کشور افزایش یاید. 

هادی خانی معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس مرکز اطلاعات مالی در بخش دیگری از این پنل، با بیان اینکه بحث سرمایه‌گذاری، چالش مهم صنعت بیمه است، اظهار داشت: امیدوارم با برنامه‌ریزی‌های دولت و وزارت اقتصاد، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیران صنعت بیمه و همچنین شفاف‌سازی‌هایی که صنعت بیمه انجام خواهد داد، شاهد رشد و تحول در این صنعت ارزشمند به ویژه در بخش رفع موانع سرمایه‌گذاری‌های آن طی آینده نزدیک باشیم.

فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان و حوزه نوآوری در صنعت بیمه
برگزاری پنل تخصصی «فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان و حوزه نوآوری در صنعت بیمه» از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه بود که روز چهارشنبه ۱۶ آبان‌ماه جاری از سوی شرکت سرمایه‌گذاری بیمه دانا برگزار شد.
اصغر نورالله‌زاده اقتصاددان و مدیرعامل اسبق صندوق کارآفرینی امید در این پنل به تشریح فرصت‌ها و مزایای سرمایه‌گذاریِ صنعت بیمه به ویژه در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها پرداخت. 
وی با بیان اینکه در صنعت بیمه، ریسک‌ها به‌گونه‌ای مدیریت می‌شوند که هم بیمه‌گذاران و هم سرمایه‌گذاران بتوانند در صورت وقوع حوادث، از پوشش مالی آن اطمینان خاطر داشته باشند، افزود: بهتر است برای منابع مالیِ حاصل از از صدور بیمه‌نامه‌ها، فرصت‌هایی را در نظر بگیریم تا بازده مطلوبی در پی داشته باشند.
این اقتصاددان با اشاره به اینکه نقش سرمایه‌گذاری‎‌های مولد در زمینه رشد اقتصادی به ویژه برای جامعه تاثیرات بسزایی دارد، عنوان کرد:. امیدوارم صنعت بیمه در حوزه نوآوری و شرکت‌های دانش‌بنیان نقش ارزنده‌ای ایفا کند چرا که به نظر می‌رسد اکنون فرصت بسیار مناسبی است که حوزه‌های سرمایه‌گذاری صنعت بیمه با توجه به ظرفیت‌های مطلوب به بحث شرکت‌های دانش‌بنیان ورود کنند.
نورالله‌زاده در بخش دیگری از سخنانش اشاره کرد: بیمه به عنوان رکن ضامن در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند عمل کند. همچنین بیمه‌ها این قابلیت را دارند که منابع خُرد مردم را جمع‌آوری و این تضمین را به آن‌ها بدهند که اصل سرمایه‌شان محفوظ است. از سوی دیگر، ورود بیمه به قراردادهای سلف با استفاده از تضامینی که دریافت می‌کنند (به منظور پیش خرید محصول) می‌توانند در تولید و اقتصاد کشور تاثیرگذار باشند. 


بهنام شهریار نیز در این نشست با بیان اینکه طبق آمار مکنزی در گزارشی که در سال ۲۰۲۲ منتشر کرده است، در سال ۲۰۰۴ در جهان حدود یک میلیارد دلار در حوزه نوآوری و محصولات جدید سرمایه‌گذاری شده است، گفت: این میزان در سال ۲۰۱۹ به ۷/۲ میلیارد دلار، در سال ۲۰۲۱ به ۱۴/۶ میلیارد دلار  و در سال ۲۰۲۲ به دلیل پاندمی کرونا به ۷/۳ میلیارد دلار می‌رسد که نشان‌دهنده اُفت شدید در این حوزه بوده که نیازمند تقویت و رشد روزافزون است.
وی با بیان اینکه درحال حاضر بسیاری از کشورهای جهان به سمت پلتفرم‌های دیجیتالی حرکت کرده‌اند، افزود: صنعت بیمۀ ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست. مهمترین مسأله در شرکت‌های بیمه برای ورود به بحث نوآوری در حوزه بیمه، سرمایه‌گذاری شرکت‌ها در زنجیره ارزش خودشان است. طبق آمار مکنزی، ۱۱درصد سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه در حوزه تولید محصولات است که نیاز است شرکت‌های بیمه در ایران نیز به سمت تولید محصولات جدید بروند.
ایشان ادامه داد: در حوزه توسعه محصول، یکی از مهمترین محصولاتی که در صنعت بیمه جهانی ارائه می‌شود بیمه‌های عمر متصل به سرمایه‌گذاری است که لازمۀ صنعت بیمه در ایران است. در حقیقت، یکی از مسائل مهمی که در آیین‌نامه ۱۰۴ نیز به آن اشاره شده، رعایت اصول مدیریت دارایی در همه سرمایه‌گذاری‌ها است که از اهمیت بسیاری نیز برخوردار است. 


ایمان کریمی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه هوش مصنوعی نیز در بخش دیگری از این پنل تخصصی، به بحث پول هوشمند یا همان اسمارت مانی و اهمیت و کاربرد آن در صنعت بیمه اشاره کرد و گفت: بیمه ها از چند منظر در این زمینه واجد شرایط هستند، نخست اینکه از منابع بسیار خوبی برخودارند، دوم اینکه دسترسی خوبی به بازار دارند و در نهایت، نتایج سرمایه‌گذاری در فناوری در سریع‌ترین زمان ممکن برای آن‌ها معنادار است.
وی در ادامه با بیان اینکه فارغ از سرمایه‌گذاری یا عدم سرمایه‌گذاری همه بیمه‌ها در فناوری، بر ضرورت اجرای فرایند هوشمندسازی تاکید کرد و افزود: در عصری زندگی می‌کنیم که هوش مصنوعی همه ابعاد زندگی ما را در بر گرفته است، به بیانی دیگر تا ۱۰ سال آینده بخش‌هایی از زندگی ما تحت تأثیر هوش مصنوعی قرار می‌گیرد. 
کریمی همچنین ورود صنعت بیمه به شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها را ضروری خواند و گفت: اگر بتوانیم از میزان خطاهایی که در صنعت بیمه رخ می‌دهد بکاهیم این موضوع برای بیمه بسیار معنادار است و رقم آن در بهره‌وری و صرفه‌جویی‌ها نیز قابل مشاهده است در حقیقت چنانچه سرمایه‌گذاری همراه باشد و قواعد سرمایه‌گذاریِ خطرپذیر را نیز بداند با در نظر گرفتن اینکه زنجیره ارزشش سرمایه‌گذاری در پول و ارز باشد، می‌تواند میزان موفقیت بسیار زیادی را کسب کند. 


پایان نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۴ با برنامه‌ریزی برای رویداد سال آینده
گفتنی است یازدهمین نمایشگاه کیش اینوکس روز پنجشنبه ۱۷ آبان‌ماه به کار خود پایان داد.
به گفته دبیرخانه دائمی این رویداد، نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۵ نیز از تاریخ ۱۹ تا ۲۲ آبان ۱۴۰۴ با حضور گسترده ارکان بازار سرمایه، نهادهای مالی، کارگزاران بورس و اوراق بهادار، شرکت‌های بیمه و بانک‌ها و همچنین مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی کشور با هدف آشنایی با آخرین دستاوردها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این حوزه‌ها و به منظور توسعه روابط اقتصادی و تجاری کشور، فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.