×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳
مهمترین رویکردهای تحولی بودجه سازمان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۱

 به گزارش تجارت گردان به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر میرهاشم موسوی در جلسه بررسی بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۱ سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: برنامه‌های تحولی سال آینده تأمین اجتماعی همراه با منطق بیمه‌ای است و ما با توجه جدی به مباحث کارشناسی و بررسی دقیق و همه جانبه مسائل سازمان و کشور، بودجه سال آینده را طراحی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای تحول باید همراه با هدف‌گذاری دقیق و واقعی باشد، گفت: ما باید نقاط مطلوب و آرمانی را هدف‌گیری کنیم و به سمت این اهداف حرکت و برنامه عملیاتی منطقی برای تحقق این اهداف طراحی کنیم.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی وجود اراده و انگیزه قوی برای پیشبرد اهداف را لازمه موفقیت برنامه‌های تحولی دانست و گفت: امکان تحقق برنامه‌های تحولی وجود دارد و انتظار داریم که مدیران و کارکنان سازمان با انگیزه و اعتماد برای تحقق این برنامه‌ها تلاش کنند.

موسوی با تأکید بر اینکه بیمه تامین اجتماعی حق همگانی است، گفت: باید برای ایجاد پوشش کامل بیمه در جامعه برنامه‌ریزی کنیم و در بودجه سال آینده اهداف مشخصی را در زمینه افزایش پوشش بیمه به ویژه بیمه فراگیر خانواده ایرانی تعریف کرده‌ایم.

وی افزود: باید در کنار هم و با ایجاد انگیزه در مجموعه همکاران و تعریف مشوق‌های موثر به دنبال جذب بیمه شدگان جدید باشیم و سازمان تامین اجتماعی را به سوی تحول جدی ببریم.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزایش منابع و مدیریت مصارف را مبنا و هدف بودجه‌ریزی در این سازمان دانست و گفت: با رویکرد بیمه‌ای باید ظرفیت‌های درآمدی را ارتقا دهیم و بهترین راهکارها را برای تحقق اهداف و اجرای برنامه‌ها در پیش بگیریم.

موسوی جلوگیری از فرار بیمه‌ای و افزایش پوشش را از مهمترین اهداف سازمان تأمین اجتماعی در بودجه سال آینده عنوان کرد و اظهار داشت: بر اساس پیش بینی ها سال ۱۴۰۱ سال بهبود فضای اقتصاد کشور است و بر این اساس به آینده و اقتصاد کشور بر اساس تحلیل‌های اقتصادی امیدواریم و انتظار داریم که سال آینده شاهد تحول و بهبود شرایط اقتصادی کشور باشیم.

موسوی برنامه‌ریزی برای ایجاد بیمه تکمیلی بازنشستگی را یکی دیگر از اولویت‌های سال آینده در سازمان تأمین اجتماعی عنوان کرد و گفت: با این کار به دنبال ایجاد تحول در نظام رفاه اجتماعی کشور هستیم و برنامه مناسبی درباره این موضوع در حال تدوین است.

وی مدیریت بهینه هزینه‌ها را یکی از مهمترین اولویت‌ها دانست و گفت: در حوزه درمان انتظار داریم از منابعی که برای ارائه خدمات در هر دو بخش درمان مستقیم و مراکز درمانی طرف قرارداد تخصیص می‌یابد بهترین استفاده و بهره‌برداری برای ارائه خدمات به جامعه تحت پوشش صورت گیرد.

موسوی افزایش دقت و استفاده بیشتر از فناوری اطلاعات در بررسی اسناد مراکز درمانی را مورد تأکید قرارداد و گفت: خرید راهبردی خدمات نیز یکی از اولویت‌های مهم حوزه درمان است و می‌توانیم با یک سازوکار دقیق، اختیار انتخاب بیشتری به بیمه شدگان بدهیم و بتوانیم از بیمه شدگان نیز برای مدیریت هزینه استفاده کنیم.

وی ارتقای کیفیت خدمات درمانی همزمان با مدیریت منابع را امکان‌پذیر دانست و افزود: ما خواستار ارتقای کیفیت خدمات و همزمان کنترل و مدیریت هزینه‌ها هستیم. در حوزه درمان نقاط بحرانی هزینه داریم و در نقاطی که هزینه غیرطبیعی داریم باید برای مدیریت و کنترل این هزینه‌ها اقدام کنیم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.