به گزارش تجارت گردان به نقل از نیپنا، حسن عباس زاده معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز شنبه ( ۶ بهمن ماه) در آیین امضای موافقت نامه همکاری درزمینه توسعه دستیارهوش مصنوعی برای صنعت پتروشیمی اظهار کرد: صنعت پتروشیمی در کشور با توجه به زیر ساخت های موجود رشدی مطلوب یافته است و این صنعت به دلیل نوع فعالیت خود ار پیشرفته ترین فناوری ها استفاده می کند.
وی افزود: بهره گیری از فناوری ها، دانش فنی و لایسنس ها، پایه صنعت پتروشیمی است و توسعه صنعت پتروشیمی سبب شده است تا گام به گام با روند نکنولوژی همگام شود و می توان گفت که صنعت پتروشیمی در مجموعه صنعت نفت بسیار پیشرو است.
معاون وزیر نفت با بیان این که باید نقشه راهی برای استفاده از دانش روز جهان و بهره گیری ازهوش مصنوعی در صنعت نهادینه شود گفت: پیشتراستفاده از دیتا ها به صورت دستی انجام می شد و پس از تحلیل تصمیم گیری های لازم اتخاذ می شد اما امروز می توان با استفاده از دانش و فناوری روز جهان به سوی توسعه پایداردر تمام ابعاد حرکت کرد.
عباس زاده ادامه داد: می توان با یک نقشه کلان تمام مجتمع ها را به هم پیوند داد وهمچنین بررسی شود که اگرمجتمعی افزوده شود درباره آن آینده نگری شود و درگام نخست باید اول دیتا ها دریک مرکز جمع آوری شود و آینده نگری بررسی ها و تحلیل های لازم شتاب بگیرد تا بهترین تصمیم گیری ها انجام شود.
عباس زاده با بیان این که در گام بعدی می توان بازارمحصولات پتروشیمی را به یک مرکز و پایگاه داده متصل کرد گفت: تحلیل ها درباره بازارها را بهره گیری از داده های ثبت شده بررسی کرد وهادینگ ها به دنبال توسعه بازارهستند می توانند از این ظرفیت ایحاد شده استفاده کنند.
وی افزود: با استفاده از هوش مصنوعی می توان واحد های جدید را بر اساس نیازهای کشور باتوجه به داده ها و اطلاعات و نوع فناوری های لازم تحلیل کرد ، به طور مثال این داده ها می تواند به ما بگوید که اگر چه محصولی در زنجیره است و ارزش افزوده بیشتری است را دارد.
عباس زاده با بیان این که باید با تعامل و همکاری زمینه همکاری های مشترک را تسهیل کرد گفت: توافق نامه باید پیگیری های همه همکاران به قرارداد تبدیل شود.
وی ادامه داد: با پتروشیمی مارون مذاکره شده است و مقرر شد که این شرکت پیشرودر این حوزه به عنوان نخستین شرکت پتروشیمی وارد شده و همکاری داشته باشد ، همچنین با خط لوله اتیلن غرب نیز گفتگوهایی انجام شده است تا استفاده ازهوش مصنوعی در خط مورد بررسی قرارگرفته واجرایی شود.