به گزارش تجارت گردان به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر سید سجاد رضوی افزود: نسخه الکترونیک و درنهایت ایجاد پرونده الکترونیک قانون کشور است و باید سازمان های ارائه دهنده و گیرنده خدمات و مردم با صبر و حوصله دست به دست همدیگر دهند تا این قانون در کشور اجرا شود.
وی با بین اینکه سازمان تامین اجتماعی با حذف چاپ دفترچه به سمت نسخه الکترونیک رفته است، گفت: این طرح کاملا مورد حمایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است . جا دارد از مدیران سازمان تامین اجتماعی به ویژه دکتر سالاری مدیرعامل این سازمان بابت همت شان برای اجرای طرح نسخه الکترونیک تشکر کنم. در جلسات مشاهده کردیم که ایشان مصر به رفع اشکالات آن هستند و دغدغه دکتر سالاری و شورای عالی بیمه مردم است که بدون معطلی خدمات خود را دریافت کنند.
دکتر سجادی تصریح کرد: مطمئن هستم با همکاری جامعه پزشکی زمانی که نسخه الکترونیک اجرا شود شیرینی این طرح را اول مردم بعد سازمان های بیمه گر، پزشکان و سازمان های ارائه دهنده و گیرنده خدمات خواهند چشید.
دبیر شورایعالی بیمه در توضیح اینکه برخی دوستان مطرح می کنند اول باید زیرساخت ها کامل شود و بعد به سراغ اجرای طرح نسخه الکترونیک رفت، گفت: ما بایستی شروع کنیم و تلاش کنیم مشکلات را اصلاح کنیم.
وی با اشاره به مزایای اجرای طرح نسخه الکترونیک و پرونده الکترونیک گفت: بیماران با اجرای این طرح نیاز نیست دفترچه و مدارک پزشکی را با خود هنگام مراجعه به پزشک همراه داشته باشند. از پراکندگی سوابق بیماران جلوگیری می شود. در تصمیم گیری های پزشکان موثر است. خدمات بهتری به بیماران مزمن می توانیم ارائه کنیم.
سیدمحمد ناصر مبرقعی سرپرست بیمه ایران با تعدادی از بازنشستگان این شرکت دیدار و گفتگو…
دکتر علی جباری با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی به ریاست هیات مدیره و…
مرکز اطلاعرسانی و مسئولیتهای اجتماعی شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) درباره برکناری مدیرعامل هلدینگ صبا…
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: وضعیت بازار سکه و طلا به شدت…
دکتر سید محمدرضا میری لواسانی، ضمن تبریک هفدهمین سالروز تأسیس پتروشیمی پردیس، اعلام کرد :…
تور آموزشی و تفریحی پنج روزه شرکت بیمه سامان با حضور بیش از ۷۰۰ نفر…