گروه : اقتصادی
به گزارش تجارت گردان ، مجتبی یوسفی؛ عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با ایبنا اظهار داشت: با توجه به تأمین بهموقع ارز مورد نیاز تولیدکنندگان و اقدامات ارزی در دوره ریاست آقای فرزین در بانک مرکزی، ما شاهد ثبات نسبی و پیشبینی پذیری نرخ ارز مورد نیاز تولیدکنندگان با ارز نیما و مرکز مبادله بودیم.
وی با بیان اینکه در دوسال اخیر شاهد بهبود تخصیص و تامین ارز بودیم که بر روند تولید و کاهش تورم این حوزه موثر بود، تصریح کرد: در سالهای گذشته، به دلیل مشکلاتی که در تخصیص و تامین ارز وجود داشت، شاهد افزایش صد درصدی تورم تولیدکننده هم بودیم که این روند در دوسال گذشته اصلاح شد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، در دوره ریاست آقای فرزین، ما شاهد کاهش چشمگیر تلاطمات قیمت ارز در بازار باوجود همه التهابات سیاسی داخلی و منطقه بودیم. این ثبات نسبی ایجاد شده در بازار ارز به تولیدکنندگان این امکان را داد که با اطمینان خاطر بیشتری به فعالیتهای خود ادامه دهند.
یوسفی به یکی دیگر از نکات مثبت این دوره اشاره کرد و گفت: راهاندازی بازار ارز توافقی به درخواست خود صادرکنندگان، از دیگر اقدامات مهمی است که از روز شنبه ۲۴ آذرماه رسما آغاز شد. در این بازار، صادرکنندگان میتوانند ارز حاصل از صادرات خود را در فضایی شفاف و با قیمت توافقی به فروش برسانند، به جای اینکه آن را با قیمت تعیین شده قبلی در داخل عرضه کنند.
وی افزود: راهاندازی بازار ارز توافقی یک مشوق خوب برای صادرات است؛ به نحوی که تقویت صادرات، تامین سریع و مطمئن ارز و تسهیل تجارت را با مکانیزم عرضه و تقاضا فراهم خواهد کرد.
یوسفی در پایان با بیان اینکه تعامل، همفکری و توجه به درخواستهای فعالان اقتصادی از سوی بانک مرکزی قابل تقدیر است، اظهار کرد: اقداماتی مانند راهانداری سامانه ارز تجاری و انتقال معاملات از نیما به این بازار تاثیرگذاری بسیاری بر تجارت و تولید و در نهایت رشد اشتغال در کشور میگذارد و به مدیریت بهتر بازار ارز نیز کمک خواهد کرد.
https://tejaratgardan.ir/?p=327238