نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه پاسخی به رفع ناترازی انرژی و سیاست‌های بالادستی در قانون برنامه هفتم توسعه است

معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور در حاشیه بازدید از نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه گفت: امروز از نیروگاه ۶۰۰ مگاواتی آفتاب شرق در استان اصفهان که در حال تکمیل است، بازدید کردیم. یکی از رویکردهایی که در دولت چهاردهم در پاسخ به ناترازی انرژی و حفظ محیط‌زیست دنبال می‌کنیم توسعه و تنوع سبد انرژی و استفاده از انرژی‌های پاک به‌خصوص نیروگاه‌های خورشیدی است و این اقدام فولاد مبارکه در جهت همین رویکرد و سیاست‌های بالادستی در قانون برنامه هفتم توسعه است.

انصاری ابراز امیدواری کرد این نیروگاه باتوجه‌به هدف‌گذاری انجام‌شده تا سال آینده به بهره‌برداری برسد و باعث کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای بشود.

مدیرعامل فولاد مبارکه در بازدید معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست از عملیات تکمیل نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی مطرح کرد:

کاهش ۸۵۰ هزار تن تولید گاز CO2 با راه‌اندازی کامل نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه

محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، در حاشیه بازدید معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست از نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی این شرکت، ضمن ارائه گزارشی از مراحل ساخت این نیروگاه، میزان سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده و اقدامات جامع این شرکت در زمینه حفظ محیط‌زیست گفت: نیروگاه آفتاب شرق بزرگ‌ترین نیروگاه متمرکز خورشیدی کشور و بیست‌و‌پنجمین نیروگاه بزرگ‌مقیاس خورشیدی دنیاست.

وی افزود: این نیروگاه علاوه بر اینکه به لحاظ تولید انرژی، سهم بسزایی در رفع ناترازی‌ها دارد، به جهت مزایای نیروگاه‌های تجدیدپذیر هم ارزش‌آفرین است.

به گفته مدیرعامل فولاد مبارکه، برنامه‌ریزی اولیه این بود که طی ۴۲ ماه این نیروگاه احداث شود، ولی با توجه به شرایط کشور و نیازی که وجود دارد، این برنامه به‌صورت فشرده‌تری عملیاتی شد و به لطف الهی تا پایان سال آینده کل ظرفیت این نیروگاه در مدار قرار می‌گیرد.

طیب‌نیا با بیان اینکه تا به امروز ۴۰ مگاوات از ظرفیت این نیروگاه وارد مدار شده و نزدیک ۶۰ مگاوات نصب انجام شده است، تأکید کرد: به دلیل چالش‌های مختلف در زمینه واردات تجهیزات و نصب آن‌ها و سایر مشکلات مربوط به پروژه، به بهره‌برداری رساندن ظرفیت کامل این نیروگاه تا پایان سال آینده کار بسیار سختی است؛ اما با جدیت به دنبال تحقق این هدف‌گذاری چالشی هستیم.

به گفته مدیرعامل فولاد مبارکه از مزایای محیط زیستی این نیروگاه می‌توان به کاهش ۸۵۰ هزار تن CO2 در سال اشاره کرد که معادل ظرفیت ۴۲.۵ میلیون اصله درخت در جهت جذب CO2 و معادل تأمین نیاز برق بیش از ۴۰۰ هزار منزل مسکونی و یا ۱۵ میلیون لامپ است.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: مزایای یادشده در شهر و استان اصفهان که جزو آلوده‌ترین شهرهای کشور است، از مصادیق بارز ایفای مسئولیت اجتماعی فولاد مبارکه است و امیدواریم بتوانیم با تسریع در انجام این پروژه در جهت خلق آینده‌ای بهتر برای جامعه گام برداریم.

فتحنایی

Recent Posts

بلیت پروازهای عتبات گران نشده است/ بلیت رفت‌و برگشت در اعیاد شعبانیه ۱۴ میلیون

در حالی که رئیس سازمان حج و زیارت می‌گوید افزایش قیمت پروازهای عتبات، کاروان‌های زیارتی…

5 ساعت ago

خروج از بحران‌های امروز فقط با کمک عالمان و نخبگان میسر است

رئیس جمهور با بیان اینکه جز با علم و دانایی نمی توان به عزت و…

5 ساعت ago

تولید بنزین ۱۰ میلیون لیتر افزایش یافت

مدیر عامل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: در دولت چهاردهم ۱۰ میلیون لیتر…

5 ساعت ago

ایجاد شهرک‌های صنعتی دریامحور در دستور کار وزارت صمت

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ایجاد و توسعه شهرک‌های و نواحی صنعتی تخصصی با…

5 ساعت ago

افتتاح پروژه‌های معدنی و صنعتی گل گهر با حضور وزیر صمت

در مراسمی با حضور دکتر اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، پروژه‌های منطقه معدنی و…

5 ساعت ago

مهندس جعفرپور: بهینه‌سازی مصرف انرژی با هوش مصنوعی گامی مهم در مدیریت منابع است

مدیر عامل و عضو هیئت‌مدیره شرکت مخابرات ایران در آیین بهره‌برداری از نخستین گلخانه هوشمند،…

5 ساعت ago