هشدارهای دامپزشکی برای عید قربان/ تعداد مبتلایان‌ به تب کریمه کنگو به ۸ نفر رسید

به گزارش تجارت گردان ، علیرضا اکبرشاهی مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی در گفت و گو با  باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت تب کریمه کنگو اظهار کرد: بنابر آخرین آمار وزارت بهداشت تاکنون ۸ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو شدند که متاسفانه یک نفر جان خود را از دست داده است.

او افزود: با توجه به آنکه تمامی کشتارگاه‌ها در روز عید قربان باز هستند، از این رو متقاضیان می‌توانند دام را از مراکز تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری و به کشتارگاه منتقل کنند و پس از ۲۴ ساعت گوشت را تحویل بگیرند که با این وجود دیگر نگرانی مبنی بر شیوع تب کریمه کنگو وجود ندارد.

اکبرشاهی نسبت به شیوع تب کریمه کنگو در عید قربان هشدار داد و گفت: با توجه به فرارسیدن عید قربان احتمال شیوع تب کریمه کنگو به واسطه نذورات مردم افزایش می‌یابد، بنابراین از افراد تقاضا داریم که برای کشتار دام به کشتارگاه مراجعه کنند.

مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی در توصیه‌ای به دامداران بیان کرد: با توجه به فعالیت کنه در فصل گرما، دامداران نسبت به سم‌پاشی اسطبل‌ها برای مبارزه با کنه اقدام کنند، همچنین مردم از کشتار غیر مجاز اجتناب کنند تا با گذراندن فصل گرما، خطر شیوع ویروس کاهش یابد.

او ادامه داد: با توجه به نزدیک شدن به عید قربان به حجاجی که تصمیم دارند امسال قربانی کنند، توصیه اکید می‌شود که دام را از محل مورد تایید دامپزشکی خریداری کنند که سم پاشی و مبارزه با کنه انجام شده است.

اکبرشاهی با تاکید بر اجتناب از کشتار دام در معابر و منازل در روز عید قربان بیان کرد: در کشتارگاه‌ها، دامپزشکان حضور دارند و ضمن معاینه دام با تجهیزات و امکانات، لاشه دام ۲۴ ساعت به طور کامل در دمای سردخانه و یخچال نگهداری می‌شود و ویروس در این فرآیند به راحتی از بین می‌رود.

مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی دامپزشکی در توصیه‌ای به مردم برای ذبح دام در روز عید قربان گفت:  اگر افراد اصرار دارند که در خانه کشتار را انجام دهند، با همکاران دامپزشکی که به صورت اکیپ‌های ثابت و سیار حضور دارند، تماس بگیرند تا قبل و بعد از کشتار، دام را به لحاظ بیماری‌های انگلی و سایر بیماری‌ها بررسی کنند و سپس اقدام به ضد عفونی محل کشتار کنند.

اکبرشاهی در پایان تصریح کرد: افراد پس از ذبح لاشه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگه داری و سپس اقدام به خرد کردن و استفاده از گوشت کنند، همچنین توصیه می‌شود که با توجه به فصل گرما، لاشه را به کشتارگاه منتقل کنند.

فتحنایی

Recent Posts

پتروشیمی مارون، پیشگام در کیفیت و نوآوری / تقدیر از پتروشیمی مارون در اجلاس پیشگامان کیفیت و نوآوری

در دومین اجلاس سراسری پیشگامان کیفیت و نوآوری، لوح زرین کیفیت و نوآوری به نمایندگی…

14 ساعت ago

هتل ۵ ستاره رشیدیه تهران افتتاح شد

هتل ۵ ستاره رشیدیه تهران که با تسهیلات بانک گردشگری احداث شده است با حضور…

18 ساعت ago

مراسم تجلیل از ایثارگران بانک توسعه صادرات برگزار شد

مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس و تجلیل از ایثارگران و خانواده شهدای بانک توسعه صادرات…

18 ساعت ago

خوارزمی؛ تداوم همکاری با پتروشیمی رازی

در ادامه همکاری های مستمر دو مجموعه خوارزمی و پتروشیمی رازی که در سال های…

18 ساعت ago

چهارمین بانک پرتراکنش کشور را بشناسید

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با ثبت بیش از ۷ درصد از تعداد تراکنش‌های پذیرندگی در…

20 ساعت ago