به گزارش تجارت گردان به نقل از ایکوپرس- شرکت ایساکو در ادامه روند مبارزه با پدیده شوم جعل و تقلب در حوزه لوازم یدکی خودرو و در جدیدترین اقدام خود موفق به کشف و انهدام یکی دیگر از مراکز تولید و توزیع قطعات تقلبی تحت برند ایساکو شد که در یکی از سایتهای معروف فروش اینترنتی به فروش این مجعولات اقدام کرده بود.
به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات پس از فروش ایرانخودرو، این شرکت به منظور کوتاه کردن دست سودجویانی که با فروش لوازم یدکی تقلبی و مجعول به نام این شرکت جان و مال مردم را با مخاطره مواجه میکنند، مراکز عرضه لوازم یدکی خودرو را به صورت مستمر مورد رصد و پایش قرار داده است؛ در همین راستا تاکنون بیش از دهها مرکز جعل قطعات، بستهبندی، برچسب و نوسازی قطعات مستعمل را به نام این شرکت و سایر خودروسازان کشور کشف کرده و با همکاری مراجع قضایی از چرخه تولید، توزیع و فروش آنها جلوگیری به عمل آورده است.
در همین رابطه مدیر عامل ایساکو یادآور شد: این شرکت تاکنون با هیچیک از شرکتهای فروش اینترنتی، برنامه قطعی مشترکی برای فروش قطعات اصلی ایساکو با بستهبندی و لیبل و هولوگرام مخصوص به اجرا نگذاشته است.
بابک سلاجقه افزود: بازارگاه فروش الکترونیکی و آنلاین قطعات و لوازم یدکی شرکت ایساکو به منظور تسریع و تسهیل در خرید قطعات مورد نیاز برای مشتریان به زودی به بهرهبرداری خواهد رسید و تفاهمنامههایی نیز با سایتهای فروش آنلاین در دست اقدام است.
وی در ادامه تشریح کرد: پیرو اثبات فروش قطعات تقلبی به نام شرکت ایساکو در سایت فروش اینترنتی، مدیران این سایت در مرحله اول از فروش لوازم یدکی مجعول جلوگیری کردند، اما به دلیل تعهد این شرکت در خصوص عدم افشای اطلاعات فروشندگان خود، مدیریت حراست شرکت ایساکو ضمن اقدام قانونی و از طریق پلیس آگاهی تهران بزرگ موفق به ردیابی محل تولید و بستهبندی قطعات تقلبی شد که در پی این شناسایی، حجم قابل توجهی از قطعات تقلبی، تجهیزات و ادوات بستهبندی مربوط به شرکت ایساکو و سایر شرکتهای خودروساز کشف و ضبط شد.
وی افزود: متعاقب اقدامات صورت گرفته، تاکنون بیش از سه باب فروشگاه و پنج انبار در تهران، ورامین و پیشوا مرتبط با پرونده شناسایی و متولیان این اماکن بازداشت شدند و تخلفات آنها همچنان در مراجع محترم قضایی و انتظامی در حال رسیدگی است.
سلاجقه مجددا به دارندگان محصولات ایرانخودرو تاکید کرد: برای خرید قطعات و لوازم یدکی اصلی و استاندارد فقط به فروشگاهها و نمایندگیهای مجاز این مجموعه مراجعه کنند و مصرفگنندگان میتوانند شماره بارکد موجود بر روی بستهبندی آن را به شماره ۳۰۰۰۳۱ پیامک کرده و از اصلی یا تقلبی بودن آن آگاه شوند.
به گفته وی، دیگر روشهای شناسایی قطعات اصلی، استفاده از گزینه اصالت قطعات در اپلیکیشن ایساکو است که مشتریان با نصب این اپ بر روی گوشیهای هوشمند، میتوانند ضمن آگاهی از اصل بودن قطعه، از سایر امکانات متنوع آن نیز بهرهمند شوند.
سلاجقه در پایان به سامانههای فروش الکترونیکی و آنلاین که به علت عدم آشنایی با ملاحظات اصالت کالا در حوزه قطعات خودرو، با مراکز غیر معتبر همکاری میکنند در خصوص تبعات جانی و مالی این نوع قطعات تقلبی هشدار داد.
برخی از این سایتها با درج عناوینی همچون «غیراصلی» و «این کالا توسط تولیدکننده اصلی تولید نشده است»، مسوولیت ناشی از فروش قطعات حساسی همچون «لنت ترمز» را از عهده خود ساقط میکنند، در حالیکه این نوع اقلام به لحاظ قانونی باید با درج علامت و شماره پروانه استاندارد به فروش برسد و در غیر این صورت، غیراستاندارد تلقی میشوند.
https://tejaratgardan.ir/?p=221443