×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳
همایش پتروفن ۱۴۰۳ می‌تواند به رفع ناترازی و استفاده از الگوهای جهانی برای بهبود صنعت پتروشیمی کمک کند

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط‌عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، در آئین افتتاحیه همایش پتروفن ۱۴۰۳، دکتر محمد بهرامی، با تأکید بر لزوم استفاده از تجربیات جهانی، اظهار داشت: «یکی از نکات کلیدی در این همایش‌ها، این است که بتوانیم از الگوهای موفق جهانی در زمینه توسعه صنعت پتروشیمی کمک بگیریم. درحالی‌که هزینه‌های صنعت پتروشیمی کشورمان بالا است، بهره‌وری این صنعت به‌ویژه در زمینه شدت انرژی تنها ۳۷ درصد است. این آمار نشان می‌دهد که هنوز نتوانسته‌ایم به طور کامل از ظرفیت‌های موجود در این صنعت استفاده کنیم.»

بهرامی بر لزوم هم‌افزایی میان دانشگاهیان، محققان و کارآفرینان در این صنعت تأکید کرد و گفت: «دانشمندان و دانشگاهیان می‌توانند در این زمینه کمک‌های زیادی به صنعت پتروشیمی داشته باشند. کارآفرینان نیز با واردکردن فناوری‌ها به بازار، می‌توانند به بهبود فرایندها و افزایش بهره‌وری کمک کنند.»

وی با اشاره به این که گاهی اوقات دانش علمی وجود دارد؛ اما به‌درستی از آن استفاده نمی‌شود، افزود: «نباید اجازه دهیم که علم و دانش در صنعت به هدر برود. باید برنامه‌ریزی دقیقی برای استفاده از این دانش‌ها داشته باشیم تا از آن بهره‌برداری کامل شود.»

نایب‌رئیس دوم کمیسیون انرژی در ادامه به چالش‌های صنعت پتروشیمی در حوزه ناترازی‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: «یکی از اهداف اصلی تشکیل این همایش‌ها، کمک به رفع ناترازی‌ها در صنعت پتروشیمی است. امیدواریم در آینده‌ای نزدیک به سویی برویم که دیگر با چنین مشکلاتی روبرو نباشیم.»

وی همچنین به چگونگی رشد و توسعه صنعت در کشورهای مختلف اشاره کرد و گفت: «بسیاری از کشورها توانسته‌اند بر اساس ظرفیت‌ها و امکانات خود، صنعت خود را توسعه دهند. امیدواریم روزی برسد که صنعت پتروشیمی ایران نیز به داد مشکلات کشور در بخش‌های مختلف برسد و نقش مؤثری در حل چالش‌های اقتصادی ایفا کند.»

بهرامی در پایان سخنان خود به اهمیت شیوه‌های نرم و سخت در فرایند توسعه اشاره و خاطرنشان کرد: «در حوزه توسعه، هم‌شیوه‌های نرم و هم‌شیوه‌های سخت وجود دارند. تکنولوژی به‌عنوان یک شیوه سخت مطرح است، اما بسیاری از مشکلات ما در صنعت به مسائل نرم مرتبط با مدیریت و هماهنگی‌ها برمی‌گردد. در سطح مدیریت عالی، یکی از مهم‌ترین موضوعات، مدیریت ادراکی است که می‌تواند بسیاری از هم‌افزایی‌ها را ایجاد کرده و باعث پیشرفت صنعت پتروشیمی شود.»

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.