×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳

صادق چیت‌سازیان چهره‌ای کاملاً آشنا در استان همدان است که مدتی است در عرصه‌های رسانه‌ای حضور پیدا نمی‌کند و در نخستین بازگشت خود به حوزه خبر ورزشی با ایسنا گفت‌وگویی مفصل در قالب پرسش و پاسخ در رابطه با وقایع رخ داده در پاس همدان انجام داد و پیشنهاداتی برای حل مشکلات تیم در این برهه زمانی حساس ارائه کرد.

گفتگوی خبرنگار ایسنا را با صادق چیت‌سازیان در ادامه می‌خوانید. 

– از ابتدای کار شما شروع کنیم؛ چرا هیأت امنای شهدای الوند پس از مدت‌ها به صورت مستقیم و جدی به امورات تیم پاس ورود کرد؟ چه اتفاقاتی رخ داد؟

در مقدمه و در ابتدا باید بگویم من به صورت کاملاً اتفاقی برای نخستین بار در مجموعه‌ای ورزشی در تهران دکتر حمید سیفی، مدیرکل اسبق ورزش و جوانان استان همدان را دیدم؛ شنیده بودم که او مدیرکل ورزش و جوانان استان شده است، دکتر سیفی به سمت من آمد و مرا در آغوش گرفت و بسیار نسبت به من و برادر شهیدم ابراز علاقه نشان داد و از همان روز ارادت خاصی نسبت به یکدیگر پیدا کردیم و چند بار همدیگر را دیدیم و حتی رفت و آمد خانوادگی در میان ما به وجود آمد.

مدتی گذشت و من یک روز به همدان آمدم و خواستم برای احوالپرسی سری به دکتر سیفی بزنم و به تهران بازگردم که او در آن روز از من خواست که در رابطه با مبحث مشاوره عالی در امور اجرایی مدیرکل و مسئول کمپ‌های تیم ملی در حوزه ورزش وارد سیستم اداره کل شوم که در ابتدا این موضوع را به علت شرایط خانوادگی و فاصله میان تهران و همدان قبول نکردم و اعتقاد داشتم من که خود را ۱۵ سال پیش بازنشسته کردم، بهتر است مجدداً وارد گود نشوم و اعتقاد دارم جوانان باید ورود پیدا کنند اما دکتر سیفی به نسبت اعتقاد و لطفی که به بنده و فعالیت‌ها و ارتباطاتم داشت، مجدداً با من وارد صحبت شد و در نهایت به توافق رسیدیم که به عنوان مشاور ویژه اداره کل و مسئول کمپ تیم‌های ملی در کنار وی که از قهرمانان نامدار ورزش بود، خدمتگزار ورزش استانمان باشم و از تمام توانم برای همدان مایه بگذارم.

– پس از آن که مشاور عالی مدیرکل در امور اجرایی ورزش شدید، چه اتفاقی رخ داد که هیأت امنا به میدان آمد و حداقل در آن مقطع فرشته نجات پاس شد و سرمایه‌گذار وارد تیم شد؟

به جاهای خوبی در ورزش استان رسیده و چندین کار ویژه در حوزه‌های مختلف انجام داده بودیم و در آن مقطع به عنوان مشاور احساس کردم باید در وضعیت اسفناک و نابسامان آن زمان پاس ورود می‌کردم و اقدامی فوری برای جلوگیری از فروپاشی پاس انجام می‌دادیم؛ به جهت ارتباط و ارادتی که نسبت به آقای کاظم اولیایی داشتم، با او تماس گرفتم و جلسه‌ای در دفترش برگزار کردیم و با توجه به صحبت‌هایی که میان من و آقای اولیایی و آقای سیفی صورت گرفت، از بنده درخواست کردند به عنوان نماینده تام الاختیار مؤسسه فرهنگی ورزشی آموزشی شهدای الوند در حوزه امور پاس همدان ورود پیدا کنم، بنده در ابتدا با توجه به شرایط شخصی مخالفت کردم اما با توجه به ارادتی که نسبت به آقای اولیایی که از توانمندترین افراد فوتبال کشور است، داشتم و صحبت‌های دکتر سیفی و شرایط نامناسب پاس تصمیم گرفتم ورود کنم و هیأت امنای شهدای الوند از آن روز به صورت مستقیم و جدی تر وارد گود شد و از تمام توان برای خدمت به مردم و جوانان و هواداران پاس مایه گذاشتیم؛ توانستیم در همان ابتدا سروسامانی به پاس بدهیم و نتایج را بهتر کنیم و بودجه‌هایی از این طرف و آن طرف وارد کار کردیم و بعد از آن تصمیم گرفتیم پاس را خصوصی کنیم و تحویل مدیریت پیمان بدهیم.

– پس از رفتن امیر عظیمی، کارآفرین و سرمایه‌گذار جوانی به نام حمیدرضا عابری‌منصور آمد و شما تیم را در اختیار این فرد قرار دادید؛ آن دوره را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

خصوصی سازی و عدم دریافت بودجه دولتی که کار بسیار سختی است و استقلال و پرسپولیس هم نتوانسته‌اند به طور کامل آن را انجام دهند را در ابتدا با آقای حمیدرضا عابری‌منصور آغاز کردیم و وی پس از آقای امیر عظیمی وارد باشگاه شد و سکان مدیریت پیمانی را در اختیار گرفت.

خصوصی سازی و عدم دریافت بودجه دولتی که کار بسیار سختی است و استقلال و پرسپولیس هم نتوانسته‌اند به طور کامل آن را انجام دهند را در ابتدا با آقای حمیدرضا عابری‌منصور آغاز کردیم و وی پس از آقای امیر عظیمی وارد باشگاه شد و سکان مدیریت پیمانی را در اختیار گرفت. ما در آن زمان با آقای اولیایی به این نتیجه رسیدیم که بودجه‌های دولتی را از تیم جدا کنیم و با خصوصی سازی باشگاه تیم را سروسامان دهیم که محتاج این و آن نشود.

این کار را به خوبی انجام دادیم و از همان زمان تاکنون که نزدیک به دو سال می‌شود، از بودجه‌های خصوصی استفاده کردیم و هیچ بودجه دولتی برای پاس استفاده نشد و بالای ۱۰ میلیارد تومان هزینه انجام شد. آقای عابری‌منصور دفتر و خوابگاه بسیار شیکی برای پاس ایجاد کرد و کارهای بزرگی برای پاس انجام داد و واقعاً نسبت به مدیران کنونی کارهای بزرگتری انجام داده است. شرایط پاس در ابتدای ورود ما آنقدر بحرانی بود که در یک بازی دروازه بان را به عنوان مهاجم به زمین فرستادیم چراکه بازیکن نداشتیم و پنجره نقل و انتقالاتی ما بسته بود یا بازیکنانمان محروم و مصدوم بودند و یا فسخ کرده بودند و واقعاً وضعیت دشواری داشتیم و سعی کردیم با گرفتن ۵۰۰ میلیون تومان از پتروشیمی بخشی از بدهی‌های سالیان گذشته را تسویه کنیم.

– مدیران کنونی چرا با پاس همدان این گونه برخورد می‌کنند؟

آقایانی که اکنون به عنوان مدیریت پیمان با آب و تاب وارد باشگاه شدند، احتمالاً به منظورهای مختلفی وارد شدند اما ما در همان روزهای اول متوجه شدیم نمی‌توانند کاری کنند و ضعیف شروع کردند و متأسفانه تاکنون هم نتوانستند به وعده‌هایشان عمل کنند و بنده هم در آن زمان که نماینده تام‌الاختیار بودم نامه‌ای بابت عدم اجرای تعهدات این آقایان به اداره کل و حتی خودشان نوشتم و به مشکلاتشان اشاره کردم. آنها تخلف کردند و خلع‌یدشان از چند ماه قبل باید انجام می شد و اگر نشد به علت عدم حضور سرمایه‌گذار بوده است و احتمالاً هم به زودی با پیگیری مسئولان بروند.

– طی این مدتی که امور پاس همدان را برعهده داشتید از چه کسانی بیشتر گله‌مند و ناراحت شدید؟ 

فشار بسیار سنگینی طی این مدتی که در حوزه امور پاس حضور داشتم، به من وارد شد و باور نمی‌کنید که هیچ کدام از مسئولان ارشد استان حتی با یک تلفن احوالی از ما نپرسیدند و چندین بار به علت فشارهای کاری و روحی بنده مریض احوال شده و در بیمارستان بستری شدم اما مسئولان هیچ زمانی پیگیر امورات باشگاه یا حتی یک احوالپرسی ساده نشدند. آقای اولیایی همیشه نسبت به بنده و باشگاه معرفت به خرج داد و واقعاً خدمت کرد. ما کار بزرگی کردیم و بدون دریافت بودجه دولتی تیم را نگهداشتیم و می‌خواستیم به اهداف بالایی برسیم.

– مشکل اصلی پاس چیست؟ چرا هیچ وقت این تیم سروسامان نمی‌گیرد؟! 

به نظرم تنها راهکار عملی برای رساندن پاس به اوج، ورود مسئولان ارشد به حوزه این تیم ارزشمند و دارای مکتب و ریشه است و باید حتی از طریق بودجه دولتی و واریز آن از طرق مختلف به این تیم و زیرساخت آن کمک شود و سرمایه‌گذار برایش بیاورند.

به نظرم تنها راهکار عملی برای رساندن پاس به اوج، ورود مسئولان ارشد به حوزه این تیم ارزشمند و دارای مکتب و ریشه است و باید حتی از طریق بودجه دولتی و واریز آن از طرق مختلف به این تیم و زیرساخت آن کمک شود و سرمایه‌گذار برایش بیاورند. اگر مشکل کارخانه‌داران را حل کنند می‌توانند به راحتی اسپانسر و سرمایه‌گذار برای پاس بیاورند و از این تیم درآمدزایی کنند و این امورات تنها با جدیت و پیگیری مسئولان ارشد و سیاسی استان اعم از استاندار، نمایندگان، نماینده ولی فقیه و فرماندار شدنی است، در غیر این صورت وضعیت پاس هیچ وقت بهبود نمی یابد. ما چندین کارخانه بزرگ و دارای پتانسیل تیم‌داری داریم که با توجه مسئولان شوق پیدا می‌کنند در امور پاس ورود پیدا کنند که متأسفانه هنوز این اتفاق رخ نداده است.

خیلی از آقایان بزرگ ادعا می‌کنند که به پاس کمک کردیم و حمایت کردیم، من خدا را شاهد می‌گیرم که هیچ کدام از مسئولان استان هیچ کاری نکردند، تأکید می‌کنم تمام مسئولان که به شخص خاصی برنخورد و به خودشان نگیرند! پنجره بسته پاس را با بخشی از همان ۷.۵ میلیارد بودجه سال پیش و هزینه ۵۰۰ میلیونی کمک پتروشیمی باز کردیم در صورتی که باید بالای یک میلیارد از پتروشیمی دریافت می‌کردیم که متأسفانه مسئولان به طور جدی پیگیر نشدند. دکتر سیفی آن زمان به بنده گفت با این اقدامات و خصوصی سازی پاس را ۱۵ سال به جلو بردیم.

– شایعه عقب کشیدن هیأت امنا از هدایت امور پاس همدان حقیقیت دارد؟

خیر این موضوع کذب است، هیأت امنا بالاخره حضور دارد و به طور کامل عقب نکشیده و باید در رابطه با موضوعاتی همچون انتخاب مدیرعامل و مسائل مختلف نظر بدهد اما باید بگویم تیم برای استان است و وظیفه هیأت امنا نظارتی است و اجرایی نیست و باید مسئولان ارشد، اداره کل ورزش و هیأت فوتبال نیز به هیأت امنا کمک کنند. استاندار خوزستان می‌گوید تیم فولاد خوزستان باید استادیوم اختصاصی داشته باشد و برایش می سازند و هزینه می‌کنند و نمونه‌های بسیار زیادی از این موضوعات در شهرهای مختلف کشور وجود دارد اما ما برای پاس چه کردیم؟ پاس واقعاً مظلوم است، نمایندگان و مسئولان ارشد استان در هیأت امنای شهدای الوند نماینده دارند و به طور قطع باید نسبت به این مسائل دلسوز باشند.

– یک‌سری از افراد از آقای کاظم اولیایی انتقاد می‌کردند که پیگیر امورات پاس نیست، شما این موضوع را تأیید می کنید؟

به هیچ وجه! آقای اولیایی به طور جدی و حتی گاهی اوقات تمام وقت پیگیر امورات پاس بود و اگر صحبت‌های کذبی در این روابط صورت گرفته، غلط است. آقای اولیایی خبره فوتبال ایران است و اعتبار بالایی در آسیا دارد و واقعاً نسبت به شهر و تیم پاس تعصب دارد و کمک‌های بسیاری به این تیم کرده و مشاوره‌های خوبی همواره به مدیران باشگاه داده است.

– آیا میان هیأت امنا و دستگاه ورزش اختلافی وجود دارد؟

هیچ اختلافی میان هیأت امنا و اداره کل و آقای حقیقی وجود ندارد و ما امورات را به طور کامل در مقطع فعلی به اداره سپردیم و بر این باشگاه نظارت داریم. قبلاً به دروغ می‌گفتند با دکتر سیفی زمانی اختلاف داشتیم اما با قاطعیت می‌گویم هیچ‌گونه قهر یا اختلافی بین ما صورت نگرفت و کاملاً با هم صمیمی بودیم؛ ممکن است اختلاف نظر داشته باشیم اما حاشیه‌سازان دروغ و کذب پخش می‌کنند که ما با یکدیگر درگیر هستیم!

برای نخستین بار طی چند وقت اخیر به صورت مستقیم و اختصاصی با یک رسانه در رابطه با بخشی از مسائل باشگاه پاس مصاحبه کردم و دوست دارم مردم و هواداران بدانند چه سختی‌هایی داشتیم و بدانند شخص بنده حتی یک ریال هم از پاس درآمد نداشتم و هر دروغی در این زمینه پخش می‌کنند، کذب کامل است. خداروشکر بخشی از هواداران این موضوعات را می‌دانند. خواستم از زحمات آقای اولیایی بگویم و تلاش‌هایی که برای باشگاه انجام داد؛ من از کودکی فوتبالی بودم و در تیم‌های پایه پرسپولیس بازی کردم و از آن موقع پیگیر فوتبال هستم، مدرک دکتری مدیریت دولتی دارم و در حوزه‌هایی همچون حوزه سیاسی فرماندار همدان بودم و حتی در حوزه رسانه مدیر خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان بوده‌ام و در بسیاری از جاهای دیگر خدمت کرده‌ام و همیشه سعی داشته ام مردم و انسان‌های نزدیک خودم را راضی نگهدارم. برخی حاشیه‌سازی‌ها ظلم بود به کارهای بزرگی که انجام می شد. بعضی افراد نسبت به ما کم لطفی می‌کنند و مانع کارهای بزرگ مانند تأسیس آکادمی با حاشیه‌سازی‌ها می‌شدند.

– شایعه ابلاغیه دادگاه و مسدود شدن حساب‌های شما و بدهکار شدن شما به علت بدهی‌های سالیان دور پاس حقیقت دارد؟

همین الان مدیران فعلی بدهی های تیم را پرداخت نمی‌کنند و برای بدهی زمان سرمربیگری مهابادی در پاس که برای سالیان دور و دراز پیش بوده، برای من ابلاغیه آمده و حساب‌هایم به خاطر ۶۰ میلیون طلب وی بسته شده است.

بله ،حقیقت دارد. همین الان مدیران فعلی بدهی های تیم را پرداخت نمی‌کنند و برای بدهی زمان سرمربیگری مهابادی در پاس که برای سالیان دور و دراز پیش بوده، برای من ابلاغیه آمده و حساب‌هایم به خاطر ۶۰ میلیون طلب وی بسته شده و آقایان همچنان پیگیر امورات نیستند و بنده را با وجود اینکه دیگر کاری با امورات باشگاه ندارم، در مشکل قرار دادند و در شرایط فعلی توان پرداخت این مبلغ را ندارم و این موضوع وظیفه مدیران باشگاه است. از زمانی که با آقای اولیایی و دکتر سیفی وارد کار شدیم اقدامات بزرگی انجام دادیم و یک ریال بودجه دولتی وارد نکردیم و خدا را شاهد می‌گیرم یک ریال برای خودم درآمد و حقوقی در تیم نداشتم و اگر کسی چنین تهمتی می‌زند بیاید آن را ثابت کند. حتی هزینه‌های بالایی هم برای تیم کردم و انتظار دارم مدیران باشگاه باعث مشکلات این چنینی برای من نشوند.

– جملات آخر و پاسخ به حاشیه انتقال امتیاز یا انحلال باشگاه

دوست دارم مردم این موضوعات را بدانند. حق جوانان و هواداران ما بیشتر از این حرف‌ها است. فوتبالمان خوب باشد تفریح آنها تأمین می‌شود و هیجان جوانان شهرمان تخلیه می‌شود. بنده بازنشسته هستم اما طی این مدت ورود کردم تا از حداکثر توان و ارتباطاتم برای بهبود باشگاه استفاده کنم تا دینم نسبت به مردم نجیب این شهر را تا حد کمی جبران کنم. در پاسخ شما بگویم هیأت امنای شهدای الوند هیچ وقت نمی‌گذارد پاس منحل شود. هیچ وقت نمی‌گذارد از استان خارج شود. هیچ کس دلش نمی‌آید به این مسائل حتی فکر کند. دیگر همه می‌دانند پاس طبق دستور رهبری مبنی بر عدم تیم‌داری نیروهای مسلح کاملاً قانونی به هیأت امنا که یک سازمان مردمی است، واگذار شد و پاس حق مردم همدان است و کسی حق جسارت به پاس که عشق همیشگی هواداران است، را ندارد.

انتهای پیام

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.