به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، در این میان روزنامهها هر کدام از نگاه خودشان به این موضوع پرداخته و بخشی از صفحه نخستشان را به نام سحر خدایاری که از او با لقب «دختر آبی» یاد میشود، اختصاص دادهاند.
در گزارش ایسنا به مطالب برخی از این روزنامهها در این ارتباط اشاره شده است.
روزنامه «کیهان» در گزارشی به این موضوع پرداخته و نوشته است: «طی روزهای اخیر برخی افراد و جریانها با اظهارنظرها و واکنشهای غیردقیق به ویژه در فضای مجازی سعی در جهتدهی خاص به ماجرا داشتند که با مرگ این دختر شدیدتر شد. علت این موضوع این بود که پلیس اسفند ماه گدشته از ورود این دختر با لباس مبدل به ورزشگاه جلوگیری کرده بود. همین موضوع باعث دامن زدن به حواشی و شایعات زیادی در فضای مجازی شد تا یک بار دیگر و البته این بار با بهرهبرداری از مرگ یک دختر جوان موضوع ورد زنان به ورزشگاه را مطرح کنند.»
این روزنامه که با پدر سحر خدایاری نیز گفتوگویی انجام داده است، تیتر گزارش خود یعنی «هیچ احضاریه و حکمی برای دخترم صادر نشده بود» را نیز بر همین اساس انتخاب کرده است.
روزنامه «شهروند» نیز یادداشت یک خود را به قلم امیرحسین جلالی ندوشن (روانپزشک) و با عنوان «مرثیهای بر وجدان خفته و تن مجروح آتش» به این موضوع اختصاص داده است.
این روزنامه همچنین در گزارشی با عنوان «در راه که میآمدی سحر را ندیدی؟» ضمن گفتوگو با پدر سحر خدایاری، مروری داشته است بر واکنشهایی که به این موضوع وجود داشته است. «این روزها کمتر کسی است که از ماجرای غمانگیز سحر ـ که خانوادهاش دوست داشتند او را با نام مستعار سارا صدا کنند ـ خبر نداشته باشد. دختر ۳۰ سالهای که برای عشق به فوتبال و استقلال به استادیوم رفت و بازداشت شد …»
همچنین روزنامه «همشهری» در گزارشی مفصل با عنوان «پایان سحر» به این موضوع پرداخته است. این روزنامه در بخشی از گزارش خود مطرح کرده است که «درگذشت سحر خدایاری این سوال را در افکار عمومی مطرح کرده که چرا موضوعی همانند ورود زنان به ورزشگاهها که با مدیریت مسئولان میتواند حل و به پتانسیلی برای نشاط اجتماعی تبدیل شود، در نهایت به خودسوزی و مرگ دختری جوان منجر شود.»
این گزارش با یادداشتهایی از الهه کولایی، عبدالصمد خرمشاهی و غلامرضا ظریفیان همراه است.
روزنامه «شرق» نیز در گزارشی با تیتر «طرح مسئله خودسوزی سحر در هیئت دولت» با معاونت زنان و خانوار ریاست جمهوری گفتوگویی انجام داده است. این روزنامه نوشته است: «حالا که ایران در برابر تهدیدات فیفا مبنی بر تحریم فوتبال مجبور به روشن کردن چراغ سبزی برای ورود زنان به ورزشگاه شده است، مرگ این دختر جوان میتواند نگاه جهان را دوباره به سوی مطالبهای ساده بازگرداند که در تمامی این سالها به دلایلی نادیده گرفته شده است.»
روزنامه «آرمان ملی» نیز در گزارشی با عنوان «فوتبال ایران در بهت غروب سحر» از واکنشها به فوت دختر فوتبالدوست پرداخته است.
روزنامه «ایران» نیز در گزارشی با عنوان «پایان غمانگیز زندگی دختری که خودسوزی کرد»، سرگذشت سحر خدایاری را روایت کرده است.
روزنامه «اعتماد» نیز در یادداشتی با عنوان «فهم یک اتفاق» به قلم عباس عبدی به ماجرای خودسوزی سحر خدایاری پرداخته است. عبدی در بخشی از یادداشت خود مطرح کرده است که «متاسفانه سیاست رسمی در ایران دوست ندارد که اتفاقات اجتماعی به بحث عمومی گذاشته شود. به گمانم اکنون با فوت این خانم مساله مهمتر هم شده است و باید به آن پرداخت.»
آیین تکریم از جناب آقای مجید لطفعلی نیا و معارفه جناب آقای فرهاد حاتمی به…
امیر سرتیپ علی ملک معاون پدافند غیرعامل کشور در راس هیاتی یازدهم آبانماه ۱۴۰۳ ضمن…
مهرداد دهداری مدیر HSE و پدافند غیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس از سوی وزیر…
به پاس تلاش های موثر شرکت فولاد اکسین خوزستان در اجرای پروژه ها درسالهای اخیر و…
همایش تخصصی تعالی در آستانه یازدهمین دوره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی کشور به میزبانی شرکت…